.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Za pyrviq pyt

Aleksandyr
    Guest

...

Ei nishtu ne stava ot vas!!!

Мега фен
    Ако от теб ставаше нещо, поне щеше да попиташ някой приятел за тези неща!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако от теб ставаше нещо, поне щеше да попиташ някой приятел за тези неща!
    Abe ti mai sus vseki se zaqjda6

Мега фен
    ПО-добре ли се чувстваш, като го мислиш?

denijane
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleksandyr
    ????????????? dokoga dA CHAKAM
    Виж какво,аз не съм момче,а и не оглеждам много много мъжките членове, но мога да ти дам идея. Защо просто не потърсиш снимка на нормален мъжки пенис във възбудено и невъзбудено състояние. И ще си направиш изводите. Или не попиташ някой приятел. При всички случаи то не пречи да пробваш. В най-лошия случай ще те заболи нещо и ще спреш. В най-добрия всичко ще бъде наред.
    Изобщо според мен много драматизираш нещата. Това по-приляга на момиче,защото за нас първия път е доста...хм,особен.Ако и момчетата почнете да се глезите,доникъде няма да стигнем със секса.
    Та,значи моя съвет. Първо,сам си реши искаш ли да правиш секс или не.Това си е твое решение,не-наше.
    Второ,ако момичето е девствено,гледай и тя да е навита и се примири че първия път най-вероятно ще бъде много скапан и за двамата.Просто щото ти не знаеш кво да правиш,а нея ще я боли.Но тва е положението.Стискаш зъби и мушкаш.
    Трето-вземи си презерватив(!!!задължително ) и някакъв овлажнител,който обаче става за презервативи.За да нямате охлузвания.Абе може и без овлажнител ако тя се е възбудила. Да,най-добре гледай да е възбудена.Много
    И последно,първо си поиграй с нея колкото да видиш че е възбудена,и после мушкай бързо,но не грубо. Мисля че така най-малко ще я боли. Приятелят ми ми е разправял че той като имал девствена приятелка,първия път само и го вкарал веднъж два пъти,пък после вече са го правили наистина.Аз първия път го правих като за световно,но пък бях много възбудена така че...
    Абе тва е,ако не е девствена,давай смело и не се притеснявай толкова.В най-лошия случай ще свършиш преждевременно и ще те е малко срам,но кво пък,първия път не може да бъде идеален.Приеми го и смело напред.
    И не забравяй презерватива!!! Веднага щом свършиш си го извади и го огледай да не е скъсан.Да не ти остане лош спомен за цял живот.
    Айде успех....

Пич, значи ако искаш да и е приятно на момичето съветвам те да прочетеш една тема която се разискваше днес:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=42250
    VoodooServ е написал много подробно, добър подход към девстени момичета. Е твоят случай е малко по-различен но въпреки това можеш да почерпиш доста полезна информация от там.
    И не мисли, че правенето на секс е голямо геройство, и че си някакъв загубеняк ако не си правил.
    Съветвам те да не правиш глупости да се напиваш само заради секса, ами го направи с момиче с което знаеш ще ти е приятно и с което ще го направите по съвместно желание, т.е. гледай да го правите в пълно съзнание за да не съжалявате после и двамата.

Aleksandyr
    Guest

...

10x Na vsichki dano se spravq i az tolkova blestqshto kato oniq pich ot temata chiito link si dal ...samoche neznam koga kade s kogo ;{ to vsichku se obyrka sq daje gadje nqmam ebalo si maikata

Повече от фен
    man tva s glavi4kata nasekude trea da t ie otlepena koji4kta ako neee zna4i nesi ot nai higieni4nite
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

filip4o
    Guest

Re: Za pyrviq pyt

Цитирай Първоначално написано от Aleksandyr
    Aide molq vi ako nqkoi moje da mi obqsni na dylgo i na shiroko kakvo e oseshtaneto za myjete pri pyrviq pyt zashtoto sym na 15 godini i mislq skoro da se ponapiq zdravo i da go napraq s edna friendka (e estestvedno she trygna s neq predi kupona 3,4 dena) obache nqkak si neznam zashto imam chuvstvoto che shte me boli glavichkata i neznam zashto tochno vertikalno na cepkata na glavichkata ima kojichka koqto e slepena i neznam dali trqbva da se otkysne shtoto po predi 10,12 meseca mi se skysa kojata ot strani na glavata no tazi zashto ne se kysa neznam... i trqbva li da se kysa ae po znaeshite da kajat che da znam kfi merki da predpiemam chi s tiq chikii otkacham :{
    Obreji se !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си