- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da vazbudq edno momi4e
Iskam da popitam znae li nqkoi dali se prodavat v aptekite stimulanti za vazbujdane na jenite i nqkakvi naimenovaniq???![]()
Да има, аз съм виждала - Възбудин Про се казва на LEIVA e - таблетки
виагра... испанска муха това са 2 от най-известните стимуланти за възбуждане не знам до какъв начин действат, никога не съм ги използвал![]()
хах най-големия стимулант за възбуждане на момиче е ЕЗИКА!Първоначално написано от dj_banan
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха Ха ХаПървоначално написано от dj_banan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Свършиха ли нормалните начини?
Ако разчиташ на стимуланти и други подобни боклуци - по-добре бягай в манастир...
е така деПървоначално написано от iskamTe_vednaga
,защо момчето да си дава парите по аптеките,като "ключа" е в устата му
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от dj_banan
Я почни училище и после да праиш секс!
AZ ZNAM KAK SE PRAI SEX(VSE PAK SAM NA 19),NO TAKA E PO LESNO I VSICHKI GO ZNAQT
по-скоро си на 91 отколкото на 19 и се опитваш да възбудиш некоя твоя наборка... с изпръщела путка и с скапали яйчници![]()
Taм където няма химия, няма и физика !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
vij pi4, za da vyzbudi6 edno momi4e ne ti trqbvat hap4eta. govori i dokosvai q liji q tova e nai-efikasnoto
Намери слабото място на една жена, ако ще я тъпчеш с глупости преди да спиш с нея, по-добре й го спести ... Какъв мъж си ти ?! И каква личност въобще. Не винаги трябва да се избира по-лесния начин...Е, не че щом 14-15 годишни могат да възбудят момичета това е трудно ...
Май на теб ти трябва помощ, не на момичето с теб...![]()
![]()
![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
А така! Много точно го каза! Мой човек, ако искаш да възбудиш едно момиче, направо започни да го прегръщаш, после една целувка, милувка и леко й намекни, че искаш да го правиш и това е. Но трябва да постъпиш много дискретно. При мен това наистина действа и направо разтапя момичетата като мен поне.Първоначално написано от Luciferian
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
mi sloji i malko smetana i q obliji nejno i t.n. xxaxa![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Накарай я да си хапне малко магданоз, може да й го сервираш под формата на салатка с домати примерно, успех.
аз същоПървоначално написано от Atula
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
qvno ne znae6... 6tom pita6 kfo mu e po lesnoto da i dade6 hap4e naprimer... zemi tova hap4e da se vazbudi6 po lesno... ti ezik nqma6 li...? a race za kfo sa ti te si barka6 nqkade...Първоначално написано от DJ_Banan
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg