- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pomognete, az sam gei na 14
Imam nujda ot savet. az i edin moi sau4enik bqhme mnogo dobri priqteli i vsi4ko pravehme zaedno. 4esto toi idva6e da spi u nas i az u tqh i taka postepenno po4nahme da si biem 4ikii i da si pravim svirki, a nakraq da pravim i sex. Samo 4e sega toi zamina za Germaniq i ve4e 6te jivee tam pone do 12-ti klas. A az ostavam tuk sam.
Molq vi pomognete mi kajete mi kakvo da prava, kak da si namerq drug priqtel gei s koito da go pravim. Mnogo sam obarkan i neznam kakvo da pravq iskam sex no s nqkoi na moqta vazrast a neznam kade da tarsq geiove na moqta vazrast.
Pomognete mi pls.
Molq vi ne mi se podigravaite ili obijdaite.
abe ti si pove4e zabludeno bebe otkolkoto gei.po-dobre si hvani normalno gadje(ot jenski pol) i posle 6e vidime dali pak 6e pi6e6 gluposti.i vse pak dano da se osuznae6 navreme,6toto ako naistina stane6 gei,mnogo zle za teb ot tuk natatuk...
Mi6o, s jena bil li si, za da napravi6 razlikata. Rano ti e o6te da se opredelq6 kato gei. Q opitaj s momi4e i pak 6te si govorim.
Ne sam bil s jena. samo s mom4eПървоначално написано от Анонимко
Mi6oo backstreet_boys@abv.bg - pi6i mi ako si seriozen!!!!
Pisah tiПървоначално написано от Анонимко
Hm, gledah naskoro dokumentalen film po temata i se okazva, che nqma znachenie kakvo se opitvash da vnushish na nqkogo. Homosexualnostta ne e samovnushenie, a naglasa na psihikata. Prosto ne moje da ne sme "gay" ako prirodata iziskva taka. Bez da tvurdq, che e taka, mislq che ima i fizilogicheska predpostvka za tova. Neshto s malkiq mozuk beshe, no shte spra dotuk, za da ne kaja neshto, koeto ne pomnq suvsem dobre.Първоначално написано от Анонимко
Сериозно 4овек опитай се да бъдеш с някое моми4е ще видиш 4е не е толкова трудно.Пък и на 14 години е малко трудно да се самопределиш като гей или като какъвто и да е.За твое добро т казвам тръгвай с моми4ета додето е време.![]()
![]()
![]()
Опитай да бъдеш с момиче!
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Az sam bil samo s mom4e i zatova malko se pritesnqvam s momi4e sigurno e dosta po-razli4no.Първоначално написано от Atula
Ina4e mislq 4e i s momi4e bih probval, no s mom4e ve4e sam go pravil i mi be6e mn hubavo
Mi ostava varainata da si -BI. Ama da ti kaja, to qsno se razbira, ako ti haresvat momichetata i se zaglejdash po tqh, a ne vurtish ochi s nadejda da vidish nqkoi gei, znachi si -bi. No ako si bil s tvoq priqtel i sega te e sram ot tova, znachi si -hetero s kofti nachalo na polov jivot.![]()
Uff mnogo slojno stana mai sam se gei ama i momi4etata mn mi haresvat, a ne me e sram 6toto ni be6e mn hubavo s martoПървоначално написано от Atula
и аз съм била с момиче,и аз съм я лизала,и тя ме е лизала,и на мене ми хареса страшно много,и кво да не съм лесбийка. и бисексуална не съм. Просто го направих за да видя как ще е с момиче.
Ти си пробвал само с едно момче и си мислиш че си гей ...... глупости и половина. Аре хвани се с някое момиче та да видиш кво е и тогава казвай къв си и кво си търсиш
Ti si mnogo gotinaПървоначално написано от Atula
![]()
аахахах, приятелю ходи си бий чекий , на 14 години си.. пък ако не искаш ръчната, намери си гадже, предполагам няма да имаш задръжки, ако си хубав, намери по опитна и и скъсай джуките от ... и ще видиш, че с момиче е по добре..Първоначално написано от Mi6oo
brato bocni nekoe momi4e we lele s mom4e kosmatiq guz nma priqtelqti alll glupak mrazq pedali !!!
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
To4no zatova opitaj s momi4e, ina4e nqma kak da si na 100% siguren ,4e si gei. Ami, ako s momi4e ti haresa o6te pove4e?Първоначално написано от Mi6oo
az pak ne moga da razbera za6to nqkoi hora tolkova ne mogat da priemat horata s razli4nia sexualnost.Първоначално написано от CaSsPeR
![]()
prosto ne pi6ete v takiva temi kato sa vi tolkova skromni predstavite za sveta.![]()
Така да започна с това че нямам нищо против обратни мъже даже някои мога да похваля защото са супер поддържани и много добре се обличат. Виждала съм такива в кафе "Екзит" зад булбанк преди да зная че това им е сборния пункт. И на половината не им личеше докато не ги видях да се натискат по сепаретата. Но това бяха вече доста олегнали мъже (в сравнение с теб) на възраст над 20 и няколко години. Понеже обществото ни е прекеалено консервативно може да си навлечеш много големи неприятности така че вземи помисли добре изчакай известно време щом се кефиш и на мацки забий си някоя поживей си .... а не да се депресираш с някакви подобни сдухващи мисли и по -ведро все пак е изчислено че жените са доста повече от мъжете така е имаш голям избор ..... айде успех и скоро да се похвалиш с някоя готина мадама
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Пич не ги слушай ... спокойно .. просто си изпращял тотално .. как така ще си падаш по момчета ей тва не мога да го разбера просто е неестествено и няма логично обяснение,и не ми излизайте с номера "ми такава ми е природата" , ква природа бе перко природата са ти момичетата осъзнай се![]()
Всичко може да не може !