.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Случвало ли ви се ?

Случвало ли ви се учителите да ви мразят при мене сички ме мразят ! И каквото и да правя повече от 4 не ми пишат ! Некои може ли да помогне
    What i can say im livin for my baby but i can't figure out why im at my temple with this gun ..

Ами да,тъжната действителност е,че всеки учител си има любимци и е е стествено,че на тях ще пише по-добри оценки.Ето за това ги мразя!
    Защо когато някой се мъчи и постига нещо,казват че преписва?!?Или че някой му подсказва?!?Нима всички сме под един общ знаменател?
    Според мене просто трябва да внимаваш в час,да слушаш и да учиш.
    Но не се подмазвай
    Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.

ii az t1rsq tozi otgovor ooooo000o0o0o0o00 t1pi y4iteli (((
    n3 s3 c3lUv@i pr3D vh0dn@ta vrAt@ zA6to0to0 Lub0vta e slqpA noO0 s1s3dit3-ne sAaAaA

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ми не...всъщност не ми се е случвало...явно имам нормални учители,бе,ей
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е,не може чак пък всички учители да те мразят...Може би просто са си създали погрешно впечатление за теб.Трябва да се постараеш да им покажаш,че предмета им те интересува,да седнеш и да започнеш да учиш много упорито около месец.Така ще зацепят,че си умно детенце и след това можеп леко да се поотпуснеш,защото те вече ще си мислят,че си сериозна.Но от време на време трябва даучастваш в час,да ги слушаш и т.н.Трябва да бъдеш послушна
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Естествено, че ми се е случвало.
    Много учители са ме мразили...като започнем от г-жата по БЕЛ в 6ти клас...след това г-жата по БЕЛ в 7ми клас...
    В 8ми клас - по математика и физическо.
    9ти клас - физика, химия, математика, англ. А...
    Разбра ли са ме какъв мързел съм...и хем не уча, хем им надувам главите в часовете и резултатът е на лице.

А пък тази по англ. Б май е решила, че съм изключително умно дете.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    ми не...всъщност не ми се е случвало...явно имам нормални учители,бе,ей
    И аз съм така, дори си мисля, че учителите имат прекалено добро мнение за мен.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

just_a_kid
    Guest
    4ak da te mrazqt e preuveli4enie, spored men, 6oto v pove4eto slu4ai (predpolagam) jivotut im ne se vurti okolo u4enicite, na koito prepodavat, i nqma smisal da habqt energiq gi mrazqt. po-skoro se draznqt ot ne6to v tebe ili zavijdat za neshto , u4itelska mu rabota ! az su6to ne sam osobeno simpati4na na golqma 4ast ot u4itelite v moeto daskalo i mislq 4e ima dva varianta v toq slu4ai :
    1. da im se podmazva6 i da napravi6 vsi4ko vazmojno da im se haresa6 (adski tupo po moe mnenie)
    2.da u4i6 taka 4e da nqma6 nikakvi propuski i da nqmat absoliutno nikakuv povod da ti svalqt ocenkata (trudno i pak tupo donqkude, ama raboti, a i taka nqma da im dostavi6 kefa da te hvanat 4e ne znae6 \/ )

I men me mrazqt Vednuj imah ednakvi gre6ki s edno mom4e i toi ima 5 a az imam 4.Otivam da q pitam za6to taka i tq mi kazva 4e takaa e re6ila V na6to dasklo nema edna svqstna daskla osven taq po istoriq

Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.

Мега фен
    Град
    София
    аз пък не мога да разбера мене що никой не ме мрази

Голям фен
    Град
    София
    мене сички ме обичат ако не ме обичат ше ме заобичат

emii az imam 4uvstvoto 4e taq po nemski me mrazi izpita celiq klas samo men ne !!!! ima 2 u4itelki koito super me kefqt kato harakteri - taq po BEL i taq po istoriq prosto shapka im svalqm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си