.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Къде искате да прекарате...

Каде искате да прекарате 1 седмица сас приятеля(приятелката) ви ..?

Ами аз бих искал на некои спокоино и романтично местенце
    What i can say im livin for my baby but i can't figure out why im at my temple with this gun ..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ами не съм се замисляла.Ама където и да се намираш,щом си със човека,който обичаш,убедена съм че ще си прекараш добре.Можи би някъде сред красива природа,далеч от хората,техниката,шума и града...няма да е зле

не ме интересува къде, само да сме си двамата, без негови и мой приятели, писнало ми е от тях...

Голям фен
    Kadeto i dae samo da sam s lubimiq chovek
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    на някой безлюден остров с море, джунгла, водопад, маймунки и скали :P тва ми е мечтата просто дано някой ден да се сбъдне

и в мойто село няма да е зле, само бабката и дядото да мога да ги експортирам някъде така цялата къща ще е на наше разположение
    там си имаме горичка, полянки, рекичка, хълмчета.... абе направо чудни местенца за разходки и усамотение

ехх мечти, мечтиии...... детска му работа ще
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    sofia
    samo az i toi nqma znachenie kuda samo da sme sami
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Razbira se, che e nai-vajno da s1m s choveka, kogoto obicham; da sme samo dvamata etc.. No xybavo bi bilo ako i obstanovkata e priqtna. Na men bi mi bilo mn priqtno ako sme krai moreto (OBOJAVAM moreto!!! ), da e nosht, p1lnoluine, a nie da sme na brega na moreto, sam-sami... ox.. mechtiiiiiiiiiiii
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    на някой безлюден остров с море, джунгла, водопад, маймунки и скали :P тва ми е мечтата просто дано някой ден да се сбъдне

и в мойто село няма да е зле, само бабката и дядото да мога да ги експортирам някъде така цялата къща ще е на наше разположение
    там си имаме горичка, полянки, рекичка, хълмчета.... абе направо чудни местенца за разходки и усамотение

ехх мечти, мечтиии...... детска му работа ще
    ее верно ще е мн яко :P и аз за същото си мечтая..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Re: Къде искате да прекарате...

Цитирай Първоначално написано от LoveSuckz

някаде кадето ще ни е добре и на двамата

Голям фен
    Град
    Пловдив
    мм на самотен остров...само двамата..откъснати от света...красив плаж...лек бриз...красива луна..романтика
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Град
    In tH3 GrAvEyArD
    Във Вегас. Или на Хавайските острови \/

Супер фен Аватара на sometimes_
    Само 1 седмица?
    С него ми е приятно навсякъде, ама от доста време правим планове да идем лятото заедно на моренце на вилата, тя е в едно малко селце, а на 4км от морето и е страшно красиво, има си и планини и горички, и всичко останало . Надявам се да не се провалят плановете ни .
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен

Re: Къде искате да прекарате...

Цитирай Първоначално написано от LoveSuckz

Az sa6to \/

Супер фен
    На море...

А бе естествено ще е супер готино да си на някое екзотично местенце,с много палми,коктейли,море...едва ли има човек,който би отказал подобно удоволствие.
    Но ако трябва да си помечтая за нещо по-реално,може би това ще е на моренце без значение къде,просто да сме на плажа и ако може да не гъмжи от много народ!
    Иначе с него бих си изкарала страхотно дори и да сме пред блока отсреща.Щом съм с него

Супер фен
    Град
    София
    Ми аз не искам много 1 седмица в 1 апартамент сами и изолирани от всичко и всички....

az sa6to bih iskala da ne vijdam nikoi osven nego za izvestno vreme a moreto e idealen variant za6toto e mnogo romanti4no da sme sami na nqkoi plaj da se kapem praskame v moreto da loduvame po plaja....ah me4ti me4ti da mojeha da stanat realnost...
    Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!

Повече от фен
    Град
    Mars
    Ami na nqkoi samoten ostrov 6te ni e nai dobre
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Град
    nqkade v galaktikata
    mislq 4e i az na moreto.obi4am dalgite razhodki s nego.....apak na moreto mi izglejda nai romanti4no
    Ima Div Sex,Lezbo Sex,Gu6ka6t Sex,Lud Sex,Cunka6t Sex,Nejen Sex.......No Za Hora Kato Teb NIKAKAV SEXX!!!!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ами не съм се замисляла.Ама където и да се намираш,щом си със човека,който обичаш,убедена съм че ще си прекараш добре.Можи би някъде сред красива природа,далеч от хората,техниката,шума и града...няма да е зле

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    не сЪм се замисляла...
    но определено или на морето на някоя виличка на плажа
    или на планина,на прохладаааааа
    всъщност...където и да съм с любимия човек ще ми е перфектно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ha mi mnogo puti sum se zamislqla i iskam da sme na nqkakvo otdale4eno ot sveta mqsto,kudeto da sme si samo 2,bez dosadnici i drygi pre4ki

на което и да е забутано местенце, само да съм с него и да е близо до морето

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    U Venecia Nooooo...ima edno ogromno NO....1-vo lubimiq mi ne me obicha..i 2-ro Venecia malko trudno osashtestvimo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си