- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде искате да прекарате...
Каде искате да прекарате 1 седмица сас приятеля(приятелката) ви ..?
Ами аз бих искал на некои спокоино и романтично местенце![]()
What i can say im livin for my baby but i can't figure out why im at my temple with this gun ..
Ами не съм се замисляла.Ама където и да се намираш,щом си със човека,който обичаш,убедена съм че ще си прекараш добре.Можи би някъде сред красива природа,далеч от хората,техниката,шума и града...няма да е зле![]()
не ме интересува къде, само да сме си двамата, без негови и мой приятели, писнало ми е от тях...![]()
Kadeto i dae samo da sam s lubimiq chovek![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
на някой безлюден остров с море, джунгла, водопад, маймунки и скали :P тва ми е мечтата простодано някой ден да се сбъдне
![]()
![]()
и в мойто село няма да е зле, само бабката и дядото да мога да ги експортирам някъдетака цялата къща ще е на наше разположение
![]()
там си имаме горичка, полянки, рекичка, хълмчета.... абе направо чудни местенца за разходки и усамотение![]()
ехх мечти, мечтиии...... детска му работа ще![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
samo az i toi nqma znachenie kuda samo da sme sami
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Razbira se, che e nai-vajno da s1m s choveka, kogoto obicham; da sme samo dvamata etc.. No xybavo bi bilo ako i obstanovkata e priqtna. Na men bi mi bilo mn priqtno ako sme krai moreto (OBOJAVAM moreto!!! ), da e nosht, p1lnoluine, a nie da sme na brega na moreto, sam-sami... ox.. mechtiiiiiiiiiiii![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
някаде кадето ще ни е добре и на дваматаПървоначално написано от LoveSuckz
![]()
мм на самотен остров...само двамата..откъснати от света...красив плаж...лек бриз...красива луна..романтика![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Във Вегас. Или на Хавайските острови \/
Само 1 седмица?![]()
С него ми е приятно навсякъде, ама от доста време правим планове да идем лятото заедно на моренце на вилата, тя е в едно малко селце, а на 4км от морето и е страшно красиво, има си и планини и горички, и всичко останало. Надявам се да не се провалят плановете ни
.
I`m trying to make your dreams come true...
в Пуерторико
Az sa6to \Първоначално написано от LoveSuckz
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На море...
А бе естествено ще е супер готино да си на някое екзотично местенце,с много палми,коктейли,море...едва ли има човек,който би отказал подобно удоволствие.
Но ако трябва да си помечтая за нещо по-реално,може би това ще е на моренце без значение къде,просто да сме на плажа и ако може да не гъмжи от много народ!
Иначе с него бих си изкарала страхотно дори и да сме пред блока отсреща.Щом съм с него![]()
Ми аз не искам много1 седмица в 1 апартамент сами и изолирани от всичко и всички....
az sa6to bih iskala da ne vijdam nikoi osven nego za izvestno vreme a moreto e idealen variant za6toto e mnogo romanti4no da sme sami na nqkoi plaj da se kapem praskame v moreto da loduvame po plaja....ah me4ti me4ti da mojeha da stanat realnost...
Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!
Ami na nqkoi samoten ostrov 6te ni e nai dobre
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
не сЪм се замисляла...
но определено или на морето на някоя виличка на плажа![]()
или на планина,на прохладаааааа![]()
всъщност...където и да съм с любимия човек ще ми е перфектно![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ha mi mnogo puti sum se zamislqla i iskam da sme na nqkakvo otdale4eno ot sveta mqsto,kudeto da sme si samo 2,bez dosadnici i drygi pre4ki
на което и да е забутано местенце, само да съм с него и да е близо до морето![]()
U VeneciaNooooo...ima edno ogromno NO....1-vo lubimiq mi ne me obicha..i 2-ro Venecia malko trudno osashtestvimo
![]()