- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ako mom4e ti izneveri
hmm...nz kakvi sa vi bili otno6enieqta...ama da ti izneveri tva zna4i edno 4e ne mu puka za teb i 4e ne te obi4a i pri tova s kurva ..ami malko........ako naistina nemoje6 bez nego prosti mu no ne mu davai lesno bro6ka za6toto pak 6te ti vratne sa6itiq nomer.... vpro4em ti kak razbra za iznevqrata???![]()
ami za parvata toi mi kaza,pak za vtorata dr mi kazaha 4e toi se bil hvalil....i az kato go pitah i toi mi razkaza vsi4ko uj da nqmal pove4e taini 4e mn se qdosval za tova koeto e napravil no ne mojel da mi kaje![]()
Еее ми много правилно си постъпила, мацка. Щом не му е за първи път... да си хваща пътя! БРАВО НА ТЕБЕ. Хах ама оня и нагъл - хвалел се... тзтз ей такива дрисъци най ги мразя. Взела си правилното решение, миличка!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Изневери му и тиПървоначално написано от gost2
![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Ами добре си постъпила като си го зарязала.Изневярата е най-подлото нещо и това,че през времето,когато сте били скарани ти е изневерявал не е оправдание.Той ако наистина държи на теб няма да тръгне да ти изневерява с 1вата к***адори когато сте скарани. А и като се има в предвид, че и преди ти е изневерявал...
Абе добре си постъпила.Майната му! Не е единствен, ще си намериш по-добър, който наистина да държи на теб : ))
Може да поспориме, че изневярата е най-подлото нещо, но както и да е
На следващия му изневери и ти![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
изневери ли ми някой....ммм майната му повече нито ще ме види нито ще ме чуе!!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии