.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

hmm...nz kakvi sa vi bili otno6enieqta...ama da ti izneveri tva zna4i edno 4e ne mu puka za teb i 4e ne te obi4a i pri tova s kurva ..ami malko........ako naistina nemoje6 bez nego prosti mu no ne mu davai lesno bro6ka za6toto pak 6te ti vratne sa6itiq nomer.... vpro4em ti kak razbra za iznevqrata???

gost2

ami za parvata toi mi kaza,pak za vtorata dr mi kazaha 4e toi se bil hvalil....i az kato go pitah i toi mi razkaza vsi4ko uj da nqmal pove4e taini 4e mn se qdosval za tova koeto e napravil no ne mojel da mi kaje

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еее ми много правилно си постъпила, мацка. Щом не му е за първи път... да си хваща пътя! БРАВО НА ТЕБЕ. Хах ама оня и нагъл - хвалел се... тзтз ей такива дрисъци най ги мразя. Взела си правилното решение, миличка!
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!

Re: ako mom4e ti izneveri

Цитирай Първоначално написано от gost2
    e hora molq za pomo6t 4e sega sam malko obarkana s moq priqtel se skarahme za6toto mi izneveri s k***a ,no sega o6te go obi4am i nz kakvo da pravq molq daite mi savet
    Изневери му и ти
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Ами добре си постъпила като си го зарязала.Изневярата е най-подлото нещо и това,че през времето,когато сте били скарани ти е изневерявал не е оправдание.Той ако наистина държи на теб няма да тръгне да ти изневерява с 1вата к***а дори когато сте скарани. А и като се има в предвид, че и преди ти е изневерявал...
    Абе добре си постъпила.Майната му! Не е единствен, ще си намериш по-добър, който наистина да държи на теб : ))

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Може да поспориме, че изневярата е най-подлото нещо, но както и да е
    На следващия му изневери и ти
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

изневери ли ми някой....ммм майната му повече нито ще ме види нито ще ме чуе!!!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си