- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo da pravq !?
Имам един проблем ... харесвам едно мом4е.. оба4е проблема е дали тои ме харесва...излизахме мн пъти... и ми показа 4е ме хареса , но няколко дни след това запо4на да се държи супер студено , все едно не е имало ни6то между нас
... и аз го питах дали има не6то и тои до сега ми казва , 4е няма и ако е имало да ми казжа 6те ми каже .. негови приятели ми казват , 4е ми харесва , но аз не го усе6там
.. какво да мисля харесва ли ме или не
![]()
ami kato ne go useshtash ,pogovorete si ili go pitai direktno
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ami moje da te haresva i da se pravi na nedost1pen... no moje i da ne te haresva a v nachaloto da se e pravil na g1zar i zatova da se e otnasql taka s teb.. nai-dobre pogovori s nego SERIOZNO i go pitai DIREKTNO kakvo stava mejdy vasYspeX
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
haresva te,no se pravi na nedostupen.6tom negovote priqteli kazvat,sigurno e taka,nai-veroqtno toi im e spodelili.A po vuprosa kakvo da pravi6,spored men trqbva da go popita6 direktno,bez zaobikoli.
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Може пък да е по-срамежлив и да се е засрамил и затова да не ти звъни. Така че ти го търси и все ще разбереш каква е причината да не те търси.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
bravo tova e, napravi tova.uspeh macka.Код:Ami moje da te haresva i da se pravi na nedost1pen... no moje i da ne te haresva a v nachaloto da se e pravil na g1zar i zatova da se e otnasql taka s teb.. nai-dobre pogovori s nego SERIOZNO i go pitai DIREKTNO kakvo stava mejdy vas YspeX
я по-добре не го питаи да не те нашамари![]()
пффф момиче я му бии дуспата на тоя... немате ли достойнство бе ебаси....
Много мерси за съветитеПомогнахте ми много мерси ..
Просто поговорихме и вси4ко си доиде на място =D>