Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
според мен...пича мн те харесва...но просто иска да те подразни...или пък..найстина иска да му покажеш,че си ревнива и че той е желания...не прави тая грешка...продължавай в същия дух...или пък му подметни...като я харесваш...що не излизаш с нея...просто за да провериш реакциите му
Амии .. незнам колко ме харесва .. ама ..хмм .. незнам само защо когато ходихме той беше написал нещо на един чин -> "Lovebaby` e SUPER" .. и след като го скъсах .. той допълнил грозна ..как да го разбирам това .. до преди месец ти е казвал обичам те много ..някви такива и след това пише Lovebaby` e super grozna .. еи тва вече ако не е идиотщина пък на .. бахти как може да пише така .. стана ми адски кофти като го прочетох .. направо ми се съсипа деня .. преди това бях весела .. и като го видях и .. направо .. незнам .. немисля , че ме харесва .. аз му предлойих да излезем наскоро но той каза че и да излезме и да не излезем няма смисъл .. (той харесва уж една моя приятелка) изобщо няма д аму показвам , че наистина реввнувам защото направо ще му надигна въшките .. и така ще се отдръпне от мен .. а за това д аму подхвърля тази идея не веднъж съм го правила и той поледният път ми каза"ти акъл не ми даваи пари ако имаш даи" офф напраоо .. мн се нервя някой път така .. ...