.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Guest

разтоянието от- до

на какво растояние от входа на влагалището се намира девствената ципа

Повече от фен
    8-10sm

Голям фен
    Град
    Пловдив
    от 8 до 10 см...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    kakto drugite kazaha 8-10 sm
    Love you Kris !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    от 8 до 10 см...
    Нема остана и аз по-назад.

В предния край на влагалището се намира девствената ципа или нейните остатъци. Тя представлява ципеста преграда с пръстеновидна форма.

А за тия дето не са разбрали Девствената ципа се намира на входа на влагалището

Град
    In tH3 GrAvEyArD
    Абе аз защо си мисля, че тя се намира на входа на влагалището, а не 10 сантиметра навътре..??

kfi 10 santa be vie v 4as li ste polovinata svqt nqma pi6ki 10 santa q se os1znaite nai mnoo na 3 santa da e i to ako si nqkoi qka debelana eee lapeta basi

da ne izdrebnqvame, namira se na 8-10 santa navutre ot "vhoda"

ne 4e se zaqjdam ama ne znam koi e lapeto tuka, nasekade po debelite knigi si go pi6e 4e e na 10 santa, a ako be6e na 3 si4ki teenki 6teha da sa se otvorili o6te na 12 s prust, misli malko, po tvoita logika edno momi4e moje da se otvori s kvot i padne, ti o6te malko i 6e q iskara6 4e sedi otvunka cipata

(awe ne 4e sum mnogo zapoznat s terminite ama ne se li vodi 4e e na 8-10 sm ot vhoda na vaginata)

Цитирай Първоначално написано от hforce
    da ne izdrebnqvame, namira se na 8-10 santa navutre ot "vhoda"

ne 4e se zaqjdam ama ne znam koi e lapeto tuka, nasekade po debelite knigi si go pi6e 4e e na 10 santa, a ako be6e na 3 si4ki teenki 6teha da sa se otvorili o6te na 12 s prust, misli malko, po tvoita logika edno momi4e moje da se otvori s kvot i padne, ti o6te malko i 6e q iskara6 4e sedi otvunka cipata

(awe ne 4e sum mnogo zapoznat s terminite ama ne se li vodi 4e e na 8-10 sm ot vhoda na vaginata)
    тая ципа си има дупчица пич и си се намира точно в началото на входа на влагалището питала сам генеколог , чела съм в интернет просто нема как да е толко навътре

Мега фен Аватара на machoka
    хъх.. 10 санта са до пъпа бре

Guest
    Хахахаха... 10 санта. Точно до пъпа някъде... хаха, 10 санта вика. Горе-долу 5 см.

Guest
    abe kvo wi puka kade e taq kirliva cipa we...nema da ebete devstvenici i gotovo....xax

DDRDDR
    Guest

Re: разтоянието от- до

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на какво растояние от входа на влагалището се намира девствената ципа
    abe pi4 s kvo se drusa6 mnogo e silno mai dai malko i na men

DDrDDR
    Guest
    Хахахаха... 10 санта. Точно до пъпа някъде... хаха, 10 санта вика. Горе-долу 5 см.
    lelele ti si bil genekolog be moito mom4e po4ti pozna nema da pitam na koi go izmeri to se znae na m....ti

DDrDDR
    Guest
    lelele ti si bil genekolog be moito mom4e po4ti pozna nema da pitam na koi go izmeri to se znae na m....ti =D> \/ \/

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от TeroglisT4o
    kfi 10 santa be vie v 4as li ste polovinata svqt nqma pi6ki 10 santa q se os1znaite nai mnoo na 3 santa da e i to ako si nqkoi qka debelana eee lapeta basi
    dale4e nesa samo 3 sm mnogo malko momi4eta mogat da se otvorqt s prast taka4e si pravi izvodite min 7-8 sm navatre e
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Добре да сметнем средно аритметично на всичките ви отговори колко на вътре е 3+7+10+8+5=33 33/5=6.6 => някъде 6санта и половина

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Абе как ще са 8-10 Това "на входа на влагалището " ли е?? Момичетата не могат да се отворят с пръст, защото хименът си има един или няколко отвора! И затова и тампонът не разкъсва девствената ципа! Някъде 1-2-3 санта са, според мене.
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Абе как ще са 8-10 Това "на входа на влагалището " ли е?? Момичетата не могат да се отворят с пръст, защото хименът си има един или няколко отвора! И затова и тампонът не разкъсва девствената ципа! Някъде 1-2-3 санта са, според мене.
    Saglasna sam! A we vie 4uvate li se?? Kakvi vi 10santa! To ako be6e taka... po-malkite pi6ki ot 10 nqma6e da var6at nikva rabota! A pak i ne govorim za nealon! Devstvenata cipa e raztegatelna, s nqkolko otvora i se namira NA VHODA NA VLAGALI6TETO!!!!!!

ръгаш една краставица и си готов......

pri polojenie 4e vlagali6teto e okolo 10 12 cm nqma kak cipata da e v na4aloto na vlagali6teto i pak da se namira na 8 cm
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Повече от фен
    mn si zle be ! kvo govorish zemi cheti nqkoq kniga! da se opraat drugite kat nqmat pishki nqmat baaah .... ako beshe 3 sm tfa znachi che moje da se otvori s ezik momicheto fred li si ????? izglejda ne si uchila biologiq za 8mi klas! off pisnalo mi e ot idioti a nai mi e chudno che momicheta se sumnqvat che ne e 8- 10 suntimetraaa ABE Vieeeee do sa da ste se otvori li be milichki kat si burkate v dupkataa! moje li ste tolko spreli ama i az kfo se nervq ne mi puka opravqite se az si znam za sebe si kolko e a pa viee... zemete nqkoq roletka i puhaite dokato poteche kruv i posle kajete kolko e bilo!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Ти нещо не си много в час да ти кажа честно!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от kiki_kokova
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Saglasna sam! A we vie 4uvate li se?? Kakvi vi 10santa! To ako be6e taka... po-malkite pi6ki ot 10 nqma6e da var6at nikva rabota! A pak i ne govorim za nealon! Devstvenata cipa e raztegatelna, s nqkolko otvora i se namira NA VHODA NA VLAGALI6TETO!!!!!!
    samo da popitam za kvi p**ki pod 10 sm govorite kade ste videli takova 4UDO kadeste videli pi4 na koito mu e pod 10 sm napravo 6te me pobarkate s tiq gluposti !!! am dam verno moje i da ima po 10 nqkoe bebe !!!
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си