- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- разтоянието от- до
на какво растояние от входа на влагалището се намира девствената ципа![]()
от 8 до 10 см...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Нема остана и аз по-назад.Първоначално написано от PleasureSeeker
![]()
В предния край на влагалището се намира девствената ципа или нейните остатъци. Тя представлява ципеста преграда с пръстеновидна форма.
А за тия дето не са разбралиДевствената ципа се намира на входа на влагалището
Абе аз защо си мисля, че тя се намира на входа на влагалището, а не 10 сантиметра навътре..??![]()
kfi 10 santa be vie v 4as li ste polovinata svqt nqma pi6ki 10 santa q se os1znaite nai mnoo na 3 santa da e i to ako si nqkoi qka debelanaeee lapeta basi
da ne izdrebnqvame, namira se na 8-10 santa navutre ot "vhoda"
ne 4e se zaqjdam ama ne znam koi e lapeto tuka, nasekade po debelite knigi si go pi6e 4e e na 10 santa, a ako be6e na 3 si4ki teenki 6teha da sa se otvorili o6te na 12 s prust, misli malko, po tvoita logika edno momi4e moje da se otvori s kvot i padne, ti o6te malko i 6e q iskara6 4e sedi otvunka cipata
(awe ne 4e sum mnogo zapoznat s terminite ama ne se li vodi 4e e na 8-10 sm ot vhoda na vaginata)
тая ципа си има дупчица пичПървоначално написано от hforce
и си се намира точно в началото на входа на влагалището питала сам генеколог , чела съм в интернет просто нема как да е толко навътре
![]()
Хахахаха... 10 санта. Точно до пъпа някъде... хаха, 10 санта вика. Горе-долу 5 см.
abe kvo wi puka kade e taq kirliva cipa we...nema da ebete devstvenici i gotovo....xax![]()
abe pi4 s kvo se drusa6 mnogo e silno mai dai malko i na menПървоначално написано от Анонимко
lelele ti si bil genekolog be moito mom4e po4ti pozna nema da pitam na koi go izmeri to se znae na m....tiПървоначално написано от Анонимко
lelele ti si bil genekolog be moito mom4e po4ti pozna nema da pitam na koi go izmeri to se znae na m....ti =D> \Първоначално написано от Анонимко
/ \
/
![]()
![]()
dale4e nesa samo 3 sm mnogo malko momi4eta mogat da se otvorqt s prast taka4e si pravi izvodite min 7-8 sm navatre eПървоначално написано от TeroglisT4o
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Добре да сметнем средно аритметично на всичките ви отговори колко на вътре е 3+7+10+8+5=33 33/5=6.6 => някъде 6санта и половина![]()
![]()
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Абе как ще са 8-10![]()
![]()
Това "на входа на влагалището " ли е?? Момичетата не могат да се отворят с пръст, защото хименът си има един или няколко отвора! И затова и тампонът не разкъсва девствената ципа! Някъде 1-2-3 санта са, според мене.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Saglasna sam! A we vie 4uvate li se?? Kakvi vi 10santa! To ako be6e taka... po-malkite pi6ki ot 10 nqma6e da var6at nikva rabota! A pak i ne govorim za nealon! Devstvenata cipa e raztegatelna, s nqkolko otvora i se namira NA VHODA NA VLAGALI6TETO!!!!!!Първоначално написано от Chiana
ръгаш една краставица и си готов......
pri polojenie 4e vlagali6teto e okolo 10 12 cm nqma kak cipata da e v na4aloto na vlagali6teto i pak da se namira na 8 cm![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
mn si zle be ! kvo govorish zemi cheti nqkoq kniga! da se opraat drugite kat nqmat pishki nqmat baaah .... ako beshe 3 sm tfa znachi che moje da se otvori s ezik momicheto fred li si ????? izglejda ne si uchila biologiq za 8mi klas! off pisnalo mi e ot idioti a nai mi e chudno che momicheta se sumnqvat che ne e 8- 10 suntimetraaa ABE Vieeeee do sa da ste se otvori li be milichki kat si burkate v dupkataa! moje li ste tolko spreli ama i az kfo se nervq ne mi puka opravqite se az si znam za sebe si kolko e a pa viee... zemete nqkoq roletka i puhaite dokato poteche kruv i posle kajete kolko e bilo!Първоначално написано от TeroglisT4o
![]()
Ти нещо не си много в час да ти кажа честно!Първоначално написано от TeroglisT4o
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
samo da popitam za kvi p**ki pod 10 sm govorite kade ste videli takova 4UDO kadeste videli pi4 na koito mu e pod 10 sm napravo 6te me pobarkate s tiq gluposti !!! am dam verno moje i da ima po 10 nqkoe bebe !!!Първоначално написано от kiki_kokova
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)