.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Според мен не е красива.
    само силиконовите гърди са и красиви
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    "естествено красива"?!!
    неестествено грозна бих казала
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен, не е естествено красива.
    Пластики...

az puk mislq 4e e super,daje i po harakter e mnogo pe4ena,a i cicite i ne mi prili4at na silikonovi 4esno kazano-tova 4e sa golemi ne zna4i 4e sa silikonovi

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Град
    Da Ghetto
    Гадни магистрални курви са това,
    искам да изчезнат всички от лицето на света,
    с моя наказателен терористичен ХИП-ХОП отряд,
    ще ви донесем малко анти-чалгарски заряд,
    да слушаш чалга, това е престъпление,
    планета, пайнер трябва да бъде подложена на унищожение.
    Bling' bling' излиза на улицата,
    пазете си децата,
    аз съм хип-хоп поет,
    вкарвам тъпаците във кофите за смет,
    никой не може да ме спре,
    аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Хахахаха тая пък изобщо красива ли е, че да задавате въпроса естествено или не?!

Един кибрит- 5 стотинки,една туба бензин- 5 лева.Да видиш Планета Пайнер Клуб да гори - БЕЗЦЕННО!!!

Guest

Re: Estestveno krasiva li e Gergana?

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от dancheto
    от интервютата,които дава,винаги казва,че всичко по нея е естествено-коса,гърди,очи...
    Да бе... а Майкъл Джексън е бял по рождение!

4естно да си кажа хи4 не ми дреме дали е естествено красива или не,но ако някой път ми падне тва моми4енце просто...с мойта извратена фантазия и аз не смея да си мисля кво 6е и при4иня

Голям фен
    Град
    United We Love You
    porednata mnoo tupa i izlishna tema koqto vijdam v tozi forum..kuv sha e toq muj koito hodi s neq samo zaradi vunshniq vid (izlishen).
    т. 2, 9

Фен
    Град
    Софеа
    Гергана съм я виждал на живо и чесно да ти кажа ми беше адски трудно да спя на огасена светлина след това. ТАКОВА СЪЩЕСТВО КАТО НЕЯ НЯМА НИКЪДЕ, даже и циците и са по-малки на живо. Бати вещицата е наистина
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ами....не че нещо,ама..една мома каза,че циците и не били силиконови...Ами то си личи,че са Единсветно на Преслава не са,а и там може да има някоя корекция,нищо чудно...Повечето певици са със силикон,Гергана е една от тях

1. Не мое да пее
    2. Не прави хубава музика
    3. Грозна е

Guest
    e,dobre de ko tolkova ima 4e se grimira.v smisal mi vijte se vas bez grim?!ae za kosata,cicite ok s1glasna s1m,makar 4e kvo kat ima silikon ili p1k iskustvena kosa!kato moje da si go pozvoli 6to da nqma!?

Gergana ne e s ''nepodpravena krasota'' kakto tq tvardi. Spored men dosta ne6ta po neq naistina sa izkustveni. Osobeno gardite i

4etoh v edin jult vesnik 4e na Gergana sa ii e tolkova golqm butut za6toto nosi 2 nomera po maluk sutien No nz kolko e istina

Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от i_want_u_f
    az puk mislq 4e e super,daje i po harakter e mnogo pe4ena,a i cicite i ne mi prili4at na silikonovi 4esno kazano-tova 4e sa golemi ne zna4i 4e sa silikonovi
    да а как е възможно да си 150см и да имаш гръдна обиколка 100см?природен феномен-не мисля.
    Освен че не може да пее ме дразни че само си мятка присадената коса!

Голям фен
    Град
    София
    естествено грозна е мен ако ме питате..

Супер фен
    гергана ми е една от най противните певици...по нея може и да има нещо естествено...например очите..за тях нищо не казвам но гърдите има яко ама много яко силиконец...то си личи де а и е някфа ниска с трътлести крака хаха

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен
    извинявам се забравих да добавя нещо....определено е ГРОЗНА

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Цитирай Първоначално написано от EnJoY ThE LoVe
    4etoh v edin jult vesnik 4e na Gergana sa ii e tolkova golqm butut za6toto nosi 2 nomera po maluk sutien No nz kolko e istina
    daa kazaha go i po 10-te nai

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ама тя красива ли е? Това съвсем сериозно, то е ясно, че повечето folk pevici са на фон дьо тенена основа и си изглеждат добре, но тази мома.... Може би не ми е особена любимка, заради (освен, че не е естесвена като визия) поведението. Малко на рок го удря в танците. А и м/у другото има силикон, то си е очевадно. Вижте първия й клип "Губя те бавно" как си личи, че наистина е със сутиен два номера по-малък и гърдите са й притиснати и вижте някой от последните, примерно, онзи дето е с един, който човърка някакви скали (тя е с еди къси панталонки и сутиент) - не се сещам името на песента

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от EnJoY ThE LoVe
    daa kazaha go i po 10-te nai
    Оптическата измама е голяма сладурана....Много малки неща те правят да си по-по-най...Иначе може да има красиви черти и да ги подчертава Яко, а грозните да ги скрива Яко, което я слага далеч от естественото

Супер фен
    xaxaxa
    6tom tolkova q obsujdate, zna4i vi e mnogo interesna i mnogo vi drazni ...
    E ne znam dokolko i e estestvena krasotata, no taka nakontena ima golqm 4ar, nezavisimo dali e istinski, a ne e ot grimove i efekti :P

Макар да съм й фенка, бих казала, че горкичката се спука да лъже по вестниците Ауу... Вбесява ме! Половината коса е изкуствена, има силикон, непрекъснато е грим... И то ми било "естесвена хубост". Може да не е най-най голямата красавица, но за мен тя е супер чаровна и хубавка.

Мега фен
    Гергана и с 5 тона грим е грозна.

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    и с грим и без грим пак е същото..това ли наричате красива жена вярно има някъв чар но за красота неможе да става дума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си