- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Estestveno krasiva li e Gergana?
само силиконовите гърди са и красивиПървоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
![]()
"естествено красива"?!!
![]()
![]()
неестествено грозна бих казала![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Според мен, не е естествено красива.![]()
Пластики...
Гадни магистрални курви са това,
искам да изчезнат всички от лицето на света,
с моя наказателен терористичен ХИП-ХОП отряд,
ще ви донесем малко анти-чалгарски заряд,
да слушаш чалга, това е престъпление,
планета, пайнер трябва да бъде подложена на унищожение.
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
Хахахаха тая пък изобщо красива ли е, че да задавате въпроса естествено или не?!
Един кибрит- 5 стотинки,една туба бензин- 5 лева.Да видиш Планета Пайнер Клуб да гори - БЕЗЦЕННО!!!
Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
4естно да си кажа хи4 не ми дреме дали е естествено красива или не,но ако някой път ми падне тва моми4енце просто...с мойта извратена фантазия и аз не смея да си мисля кво 6е и при4иня![]()
porednata mnoo tupa i izlishna tema koqto vijdam v tozi forum..kuv sha e toq muj koito hodi s neq samo zaradi vunshniq vid (izlishen).
т. 2, 9
Гергана съм я виждал на живо и чесно да ти кажа ми беше адски трудно да спя на огасена светлина след това. ТАКОВА СЪЩЕСТВО КАТО НЕЯ НЯМА НИКЪДЕ, даже и циците и са по-малки на живо. Бати вещицата е наистина
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Ами....не че нещо,ама..една мома каза,че циците и не били силиконови...Ами то си личи,че саЕдинсветно на Преслава не са,а и там може да има някоя корекция,нищо чудно...Повечето певици са със силикон,Гергана е една от тях
1. Не мое да пее
2. Не прави хубава музика
3. Грозна е
e,dobre de ko tolkova ima 4e se grimira.v smisal mi vijte se vas bez grim?!ae za kosata,cicite ok s1glasna s1m,makar 4e kvo kat ima silikon ili p1k iskustvena kosa!kato moje da si go pozvoli 6to da nqma!?
4etoh v edin jult vesnik 4e na Gergana sa ii e tolkova golqm butut za6toto nosi 2 nomera po maluk sutienNo nz kolko e istina
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
да а как е възможно да си 150см и да имаш гръдна обиколка 100см?природен феномен-не мисля.Първоначално написано от i_want_u_f
Освен че не може да пее ме дразни че само си мятка присадената коса!
естествено грозна е мен ако ме питате..
гергана ми е една от най противните певици...по нея може и да има нещо естествено...например очите..за тях нищо не казвам но гърдите има яко ама много яко силиконец...то си личи деа и е някфа ниска с трътлести крака
хаха
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
извинявам се забравих да добавя нещо....определено е ГРОЗНА![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
daa kazaha go i po 10-te naiПървоначално написано от EnJoY ThE LoVe
![]()
Ама тя красива ли е? Това съвсем сериозно, то е ясно, че повечето folk pevici са на фон дьо тенена основа и си изглеждат добре, но тази мома.... Може би не ми е особена любимка, заради (освен, че не е естесвена като визия) поведението. Малко на рок го удря в танците. А и м/у другото има силикон, то си е очевадно. Вижте първия й клип "Губя те бавно" как си личи, че наистина е със сутиен два номера по-малък и гърдите са й притиснати и вижте някой от последните, примерно, онзи дето е с един, който човърка някакви скали (тя е с еди къси панталонки и сутиент) - не се сещам името на песента
Оптическата измама е голяма сладурана....Много малки неща те правят да си по-по-най...Иначе може да има красиви черти и да ги подчертава Яко, а грозните да ги скрива Яко, което я слага далеч от естественотоПървоначално написано от [B
xaxaxa![]()
6tom tolkova q obsujdate, zna4i vi e mnogo interesna i mnogo vi drazni...
E ne znam dokolko i e estestvena krasotata, no taka nakontena ima golqm 4ar, nezavisimo dali e istinski, a ne e ot grimove i efekti :P
Макар да съм й фенка, бих казала, че горкичката се спука да лъже по вестницитеАуу... Вбесява ме! Половината коса е изкуствена, има силикон, непрекъснато е грим... И то ми било "естесвена хубост". Може да не е най-най голямата красавица, но за мен тя е супер чаровна и хубавка.
Гергана и с 5 тона грим е грозна.
и с грим и без грим пак е същото..това ли наричате красива жена вярно има някъв чар но за красота неможе да става дума