.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Град
    Gabrovo
    Ami az ne haresvam Gergana-1.za6toto ne moje da pee 2.za6toto e syper izkystvena i nqma ni6to hybavo v neq.Ne haresvam neestestvenoto v horata-Grozno e!!!ne si li li4i
    Moite me4ti nqmat granici-az vinagi iskam nevuzmojnoto!!!

Приятелят ми я е виждал наживо.
    Освен че била грозна,имала и голяма глава.

Оо Не виждала съм я на живо ... Ужасс

Re: Estestveno krasiva li e Gergana?

Цитирай Първоначално написано от dancheto
    Как мислите?
    Дали красотата на Гергана/folk pevicata/ е естствена и непринудена,или е придобта по друг начин и какъв?
    Направило ми е впечатление че в много от интервютата,които дава,винаги казва,че всичко по нея е естествено-коса,гърди,очи..В случая не е искренна защото има доста изкуствени неща по нея които направо са си Очебийни-като например тоновете изкуствена коса,изкуственитвените сини лещи(за които тя твърди че са "нейните истински"очи),многото грим и огромни силиконови цици,които определено нямаше в началото..
    Незнам дали всичко това което виждаме в действителност,не е дело на неистовия труд на екип от гримьори,фризьори,..пластич ни хирурзи..но в край на сметка изглежда добре.
    Добре де..ми ако примерно си започне сериозна връзка с някой мъж,как ще скрие от него истинското си лице...Как тя като се събужда..той ще я вижда без грим,без изкуствените къдрици,без сините лещи..И може би и ще се разочарова от това което вижда пред себе си,защото на екрана е видял съвсем различен човек..
    Ами тя се пада племенница на бившата ми класна и веднъж дойде в училище беше направо ужасно изглеждаща и тъпа,за резил.Направо се ужасих и си промених мнението тотално за нея.А доколкото казваше класната само циците и са изкуствени.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

на телевизора е красавица ама ми казаха ,че са я виждали на живо и била отвратително грозна
    Come on and dance

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ама тя по телевизията хубава ли е с поред вас?
    Ам... exploitedteen, виж нищо лично обаче тук не съм съгласна с теб, че й завиждаме.... повярвай ми не ме кефи идеята да лапам пишки за пари! Има ли смисъл да се возя в мерцедеси, а зад сцената дебели мазни богати чичковци да се отнасят с мен като с парцал?Не мисля... Честно казано и като певица 5 пари не струва до колкото виждам... Всъщност аз лично чалга не слушам (моите уважения към тоя стил музика, не искам да засегна никой) и като цяло няма фолк-певица, която да ми харесва... В моето училище има едно момиче, което си присади коса и си сложи силикон в устните за да прилича на Гергана, ако я погледнете е като нейно копие... а това момиче е на 16! Оставям темата без коментар....

djigi, на кво го удряла в танците?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

bqsnata___ku4ka
    Guest

za gergana

=D> GERI ti si super,pesnite ti sa super.gotina madama,i si krasavica.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    Gergana e dosta niska i debela .Gardite i i kosata i sa izkustveni tai 4e ...ni6ty ne stryva ;]

Мен пък ме кефи
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    МНЕНИЕТО МИ ЗА ГЕРГАНА Е ЧЕ Е ЕДНА НАДУТА ФРЪЦЛА КОЯТО НЯМА ПОЧТИ НИЩО ЕСТЕСТВЕНО!
    1.ТЯ Е ДЕБЕЛА
    2.СИЛИКОН В БЮСТА
    3.СИЛИКОН В УСТНИТЕ
    4.ЗЪБИТЕ И СА БАЯ ОБРАБОТЕНИ
    5.ЧУВАЛА СЪМ ЧЕ СА И МАХАЛИ РЕБРА ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА ПО СЛАБА(НЕ СЪМ СИГУРНА)
    6.И СЕ ЧУДЯ ИЗРУСЕНА ЛИ Е????
    МИ АКО ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА КОГА КРАСОТАТА НЕ Е ЕСТЕСТВЕНА????
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    НЕ СПОМЕНАВАМ ТОНОВЕТЕ ГРИМ ПО НЕЯ
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ... и многото компютърни ефекти
    мис свят ба
    алелуя.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Ако мислете че Гергана е дебела, значи всички са дебели. Абе за мен е грозна точно по другата причина - Кльощава ми се вижда
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Фен
    Град
    Dreamland
    Taq gergana nqma edno estestvenno neshto v neq . I s grim izglejda ujasTno , a bez grim ... kvo da kaja ... Za nishto ne stava ... Ako zeme da ide na magistralata , moje i po-golqm uspeh da pojune , makar4e i tam ne e sigorno ...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Мани бе,тва ако е оная русата,с кравешката муцуна...Те тея требе да се пращат или у Карлуково,или у СМЯДОВСКАТА кланницата.
    П.П. Смядово фор евър !

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Мани бе,тва ако е оная русата,с кравешката муцуна...Те тея требе да се пращат или у Карлуково,или у СМЯДОВСКАТА кланницата.
    П.П. Смядово фор евър !
    Тъй, тъй..

когато се научите на уважение към дамите, каквито и да било, тогава може и да обсъждаме подобни тематики.

Докато се изказвате като треторазрядни общи работници с основно образование, няма да я бъде. Гергана преди всичко е ЖЕНА, чак тогава може да бъде класифицирана в рамките на определени стереотипи. Но като ЖЕНА изисква малко УВАЖЕНИЕ към нея, каквото в тази тема не видях.

Съжалавям.

т. 11 от правилата на форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си