- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Estestveno krasiva li e Gergana?
Ami az ne haresvam Gergana-1.za6toto ne moje da pee 2.za6toto e syper izkystvena i nqma ni6to hybavo v neq.Ne haresvamneestestvenoto v horata-Grozno e!!!ne si li li4i
![]()
Moite me4ti nqmat granici-az vinagi iskam nevuzmojnoto!!!
Приятелят ми я е виждал наживо.
Освен че била грозна,имала и голяма глава.
Оо Не виждала съм я на живо ... Ужасс![]()
Ами тя се пада племенница на бившата ми класна и веднъж дойде в училище беше направо ужасно изглеждаща и тъпа,за резил.Направо се ужасих и си промених мнението тотално за нея.А доколкото казваше класната само циците и са изкуствени.Първоначално написано от dancheto
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
на телевизора е красавица ама ми казаха ,че са я виждали на живо и била отвратително грозна![]()
Come on and dance
![]()
Ама тя по телевизията хубава ли е с поред вас?
Ам... exploitedteen, виж нищо лично обаче тук не съм съгласна с теб, че й завиждаме.... повярвай ми не ме кефи идеята да лапам пишки за пари! Има ли смисъл да се возя в мерцедеси, а зад сцената дебели мазни богати чичковци да се отнасят с мен като с парцал?Не мисля... Честно казано и като певица 5 пари не струва до колкото виждам... Всъщност аз лично чалга не слушам (моите уважения към тоя стил музика, не искам да засегна никой) и като цяло няма фолк-певица, която да ми харесва... В моето училище има едно момиче, което си присади коса и си сложи силикон в устните за да прилича на Гергана, ако я погледнете е като нейно копие... а това момиче е на 16! Оставям темата без коментар....
djigi, на кво го удряла в танците?![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
=D> GERI ti si super,pesnite ti sa super.gotina madama,i si krasavica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gergana e dosta niska i debela .Gardite i i kosata i sa izkustveni tai 4e ...ni6ty ne stryva ;]
Мен пък ме кефи![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
МНЕНИЕТО МИ ЗА ГЕРГАНА Е ЧЕ Е ЕДНА НАДУТА ФРЪЦЛА КОЯТО НЯМА ПОЧТИ НИЩО ЕСТЕСТВЕНО!
1.ТЯ Е ДЕБЕЛА
2.СИЛИКОН В БЮСТА
3.СИЛИКОН В УСТНИТЕ
4.ЗЪБИТЕ И СА БАЯ ОБРАБОТЕНИ
5.ЧУВАЛА СЪМ ЧЕ СА И МАХАЛИ РЕБРА ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА ПО СЛАБА(НЕ СЪМ СИГУРНА)
6.И СЕ ЧУДЯ ИЗРУСЕНА ЛИ Е????
МИ АКО ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА КОГА КРАСОТАТА НЕ Е ЕСТЕСТВЕНА????
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
НЕ СПОМЕНАВАМ ТОНОВЕТЕ ГРИМ ПО НЕЯ
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Ако мислете че Гергана е дебела, значи всички са дебели. Абе за мен е грозна точно по другата причина - Кльощава ми се вижда![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Taq gergana nqma edno estestvenno neshto v neq . I s grim izglejda ujasTno , a bez grim ... kvo da kaja ... Za nishto ne stava ... Ako zeme da ide na magistralata , moje i po-golqm uspeh da pojune , makar4e i tam ne e sigorno ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Тъй, тъй..Първоначално написано от RedChil
когато се научите на уважение към дамите, каквито и да било, тогава може и да обсъждаме подобни тематики.
Докато се изказвате като треторазрядни общи работници с основно образование, няма да я бъде. Гергана преди всичко е ЖЕНА, чак тогава може да бъде класифицирана в рамките на определени стереотипи. Но като ЖЕНА изисква малко УВАЖЕНИЕ към нея, каквото в тази тема не видях.
Съжалавям.
т. 11 от правилата на форума.