- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам чувството, че е излизала и с други през нашата връзка
Случка 1
Ще го кажа накратко...тъй като съм 12 клас и хода на урочета.... Веднъж като бях на урок приятелката ми каза, че излиза с братовчедките си. Като се върнах от курса я питах как е прекарала и тя ми каза, че е била на боулинг. ОБаче вчера като си говорихме и се заприказвахме за едно заведение, където има боулинг. И тя най-учудващо за мен ми каза, че не е ходила никога там. Аз и зададох въпроса...е как нали беше с твоите братовчедки и тя леко се стаписа и ми изръси: Ми мило аз имам склероза май май...забравих"
Случка 2
Другият път беше веднъж, когато излезнах с един мой приятел. И тя решила и тя да излезне. И на другия ден я питах..."къде беше бе мило" и тя вика ми бях с Герито и аз и викам, я си помисли и тя пак вика бях с Герито...аз замълчах и пак я питах дали е сигурна в това, което ми говори, защото ми се строи, че ме лъже и тя тогава ми каза "Уф, мило бях сама". И аз вика как така ще обикаляш сама по центъра а у и тя ми вика...неудобно ми беше да ти кажа, че бях сама, за да не ми се смееш и аз реших да не я питам повече.........
Случка 3
Един друг път, когато бях на уроче по математика...мойта жена решила да излезне с бившия и приятел да се разкарат, че нямало какво да парви. Е тук поне ми каза, че е била с него, но то нямаше кво друго да нарпави...все пак аз го познавам момчето.
Kaji i da zeme da se stegne...pochni da blafirash..seedno znaesh za pohojdeniqta i ...i tq she si priznae..kaji i che ne mojesh da tarpish podobno otnoshenie...i ako misli da prodaljava taka ..pokaji i vratata!
Много кофти пич...
Яко лъжи...
Обичамявеееееееееее!!!!!!!
Май сериозно те лъже тва момиче... Вземи да я проследиш някой път... Глупаво е, ама поне ще знаеш дали те лъже...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Hmm... mnogo zdravo te laje!Vzemete si pogovorete malko .Obqsni i 4e tova ne ti haresva ili pak zapo4ni i ti da pravi6 taka...I az nz kvo da si pomislq... mojebi momi4eto si e takova
perni i dva 6amaraaz taka vakarah moita u praviq put
Ми май това е единствения вариянт!Първоначално написано от sometimes_
pogovori s neq kaji i 4e si se ymoril ot lajite i da zame da se zamisli malko.............
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
kvo 6e praim sq...?!Първоначално написано от Soakak
![]()
govori s neq
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Хах каква изненада днеска....
Случка 4
Седа аз и и разглеждам телефона и отивам на приети повиквания ... и гледам някакъв номер непознат. И тя вика какво правиш бе мило и аз виам гледам кой ти е звънял и тя такава се стъпи и вика никой не ми е звънял и аз и дадох телефона и тя взе да си гледа номерата. И стигна до тоя номер и вика... а мило запиши, че тоя номер е на кака ваня. и аз пиша такъв и викам аз ся ще се обада на кака ти тав оноваи тя вика а недей мило, недей тя ми е кака за кво ще и звъниш и аз приодължавам да упорствам и тя пак недей бе мило тя ми е кака а у ...и аз видях, че ме лъж и звъннах и изненада...някъв мъж ми вдига такъв
И и хвърлих телефона в нея и си тръгнах. И няква после вика това е един позант на мойта приятелка. Тя му стрелна от моя телефона, а у . и т.н....
Май да е махам,а?
за тази жена - анален секс и през това време ... бой в бъбреците...да се научи да не лъже![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami pogovori s neq i i kaji che tova ne moje da prod1ljava taka. Ako ne te obicha ili si ima dryg prosto da ne te l1je, shtoto taka l1je i samata sebe si..![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
iska li pitane ????Първоначално написано от Анонимко
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
xi4 ne ti trqbva takova momi4e...
Приятел мисля, че най-добре е да зарежеш този БОКЛУК![]()
Да ти кажа имах подобен проблем и това което направих беше да и бия шута по най-бързия начин! Айде успех и кажи какво е станало после![]()