- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми !
Значи , :Д проблема ми е следния , има едно момиче от моя клас което се е ебало с 1/2 от училището духала на доста хора (Всички казват че духа перфектно! ) . а бе има голям опит... И иска да ми духа а до сега не са ми духали не съм ебал... , а искам да ми духа...Кажете как да постъпя смисал...как точно да го направя .
Без пари ли ве, где го туй училище?![]()
Ми как да го напраиш, сваляш гащите и гутово.![]()
Давайте още съвети ... И БЕЗ ОФФТОПИК !!!.
e, tq si znae rabotata, spokoino. ostavi se tq da te vodi![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
еми...по време на някой час се разберете да излезнете и отивате в кенефа и сваляш гащите и тя си знае работата
Mерси се пак ;Д...Ама има още един проблем , тя си мисли че аз съм ебал.. а аз не съм !!!Давайте савети :Д
.
emi kak 6tom e praila svirki ina drugi na4i 6te znae tvoita raota e nikva osven se naslajdava6 ama... 6te svar6i6 barzo ot tva samo moi se pritesnqva6
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
яко си се сдухалсабуваш гащите и тя си върши работата
![]()
пс: тва даскало каде е![]()
бе нали тя е курвата..тя ще ти покаже как става..
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
ема,не мисля,че сте прави,тя ще му свали гащите,а не той сам..поне така ми се струва,че е редно![]()
бтв ще ти хареса като чувство \/
сичко си има 1 път!!!
Давай-сичко в тоя живот са плаща --> Рядко са намират аванти![]()
та къде е това даскало![]()
ми кефи са брат за всяко нещо си има първи път нали ти ша са кефиш![]()
Да бе къде е тва даскало? И кой клас е тя?
Нема значение реших вече ще я изям.
Thats the spirit. =D>
значи... не казвам, че работата на момчетата е лесна за тва как да ебат, ама според мен ви е доста по-лесно отколтото на нас. тъй че не го изкарвай толкова голяма трагедиянадървяваш се ръгаш и толкоз
![]()
на тва му се вика инцеклопедия с болести !Първоначално написано от TPaKToP
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....