- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колк Ви е най-дългата връзка
Ami 8 meseca....![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Тя продължава - 11 месеца и 4 дни.
I`m trying to make your dreams come true...
Ооооо, аз ще разбия всички рекорди 4 месеца и 14 денаИнак повече от месец не мога да завържа пък страшно мн искам сериозна връзка
Добре де не мога да разбера някакви малки на 14-15 да имат връзки с години...е под връзка ако разбират водене за ръчичка и целувки то с най-добрата ми приятелка ходим вече 7 години
By The Way след 2 месце и не6то пражя 18 инак сериозната ми връзка я имах на 16 карах 17 направих ги даже докато бях с него
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
godina i polovina sega sum na 15
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
11 месеца продължи и бях на 17, а сега съм на 19...
Ми 6 месеца и за жалост преди седмица свърши![]()
ми сега съм на 14 и бив6ата ми врьзка бе6е 9месеца но се разделихме заради глупости може би
VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..
1 mesec i dve sedmici....na 14
\/ Моята изклщючително дълга изпепеляваща и силна връзка беше... Точно две седмици- започна със секс и завърши с месец телефонен тормоз( по- скоро телефонно досаждане) от негова страна...
Работата беше, че започнах да се влюбвам , и го отрязах- не питайте, не знам![]()
Бях на 17.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ми най-дългата ми е сегашната 1 година и 4 месеца + ... когато се запознахме и почнахме да излизаме аз бях на 12 той на 14 сега аз на 14 той на 16Първоначално написано от NeSTa_86
4 години! Той беше голямата ми любов! Скъсахме преди няколко месеца! Преди да скъсаме аз всеки ден плаках понеже той беше от Пловдив а аз от София! Нямаше как да се виждаме и той реши да разбие сърцето ми...след 4 години! Тъжах много но сега намерих момче което ме прави по-щастлива от всякога!
моята е 3 год и положина и о6те сме заедно незнам как не сме си омразнали
Ох..мале,..на 16 6 месеца за ся
то на подписа си ми го пише![]()
1 година 1 месец и 21 дни. Продължава...
P.S. На 15 съм.
3 meseca i polovina s prekusvane![]()
In dreams there are no rules...
nai dalgata li ami ..................... 3 meseca i 8 dni i prodaljava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nai karatkata 15 min.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az sam na 13
Най дългата ми връзка беше 20 сантиметра.
С 1 връзка връзвах и 2-те си обувки.
А бе хора вие вярвате ли си ? какво значи да сте заедно ( повечето питам де има и хора който не лъжат)примерно да сте от 1 клас и да ходите да си купувате "Зайо Байо .." заедно ..
Или да сте от 1 компания ..
Обяснете ми какво е да "ХОДИШ С НЯКОГО.." По ваши думи .. . . . . ..![]()
година и 3 дни и още продължава,даже си живеем заедно![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Чакай малко, може да не сме толкова възрастни тук, но това което ти казваш го правехме в началните класове като ходехме с някой(играем си заедно, ходим да си купуваме банички заедно... такива неща).Първоначално написано от bYmYSeLf
Като пораснеш малко (малко казвам - 5-6 годинки) вече имаш друг поглед над нещата. Ще ти кажа за мен лично какво е "да ходя с някого" :
Сигурна съм в този човек, винаги и за всичко мога да разчитам на него. Той е единствения на когото имам доверие както на себе си, единствения, на когото казвам ВСИЧКО. Обичам го както и да разбираш тези ми думи.
Надявам се това е било изчерпателен отговор от името на по-голямата част от форумците.
при мен..сегашната - скоро направихме 9 месеца...от 3тото ходене..но иначе ..да кажем.. година и нещо (сложно за обясняване ) ,дано и занапред да продължава!
иначе предната ми ,малко по-кратка връзка ( тогава си беше рекорд хаха )-беше 3 месеца![]()
8 месеца![]()