- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колк Ви е най-дългата връзка
Ami 6 meseca i dve tri sedmici skoro trebvashe da napravim 7 meseca ama v4era skysahme....![]()
Ами след 5 дни правим една годинааа =D> =D> =D> =D>![]()
![]()
![]()
![]()
2 години
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
вие пак сте добре ас тъкмо един месец да направиме и да не ви казвам какво стана месет без няколко дена ама сега да се надяваме че пак ще се събереме нали знаете старата любов ружда не хваща![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
NAI DULGATA MI VRUSKA E 1 GODINA I 7 MESECA I PRODULJAVA VSE O6TE![]()
NADQVAM SE NIKOGA DA NE
SVURSHAVA
![]()
na 10.05 stava Godina i Edin mesec![]()
The pain is temporary!
Nai dulgata mi vruzka be6e 2 meseca , az bqh na 17 , a sega sum na 18.
Spored mene na takava vuzrast mi e rano za seriozni vruzki , nqmam namerenie skoro da se zadomqvam, a ako imam seriozna vruzka nakaraq ili az 6te razbiq negovorto surce ili toi moeto.Az sum na preincipa , hvashtash vzimash kakvoto moje6 ot 4oveka ot sre6ta i zarqzvash (nqmam predvid materialno , ne sum materialistka).Ako sum seriozno s nqkoi tova oznachava 4e nqma da moga da izpitvam trupkata ot flirta , 1-vata celuvka s mom4eto , kakvo my e intereswnoto da hodq s nqkoi godini ni6to.Iskam da se najiveq da opitam ot po4ti vsi4ko v lubovta i sled tova da tursq ne6to seriozno.E ponqkoga kato idva ne pita lubovta , no dokato doide az smqtam da vur6eq
\/
На 18 сам моята вразка е 7 месеца и 12 дни и още продалжава...
моята е 1год и близо 11 месеца и още продължава \/
9 месеца![]()
Защо ми зяпаш подписа?!Кво очакваш да видиш тука,няма нищо смислено,всъщност май има смисъл,туку що изгуби около 10-15 сек в четене на тъпотий!
mi nai dulgata mi e bila 2 mes bez edin den qvno ne sam za dulgite vruzki ztoto vinagi provalqm si4ko ili zaradi dr mom4e ili ztoto mi e omruznal.na 15 sum
от 17 до 19...начи 2 години!
Първоначално написано от Анонимко
на 19 съм скъсахме преди 1 месец
xex dalga vruzka neznam shto imam paranoq ot dalgite vruzki,moita nai dalga vruzka e mes i polyvina a prez drugoto vreme flir4etastraxyvam se ot seriozna vruzka
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
ми .. 2 месеца без 4 дена бях на 15 сега сам на .. 15:P
10 месеца точно.. от 15 август до 15 юни миналата година.. бях на 15.. но май не бях много влюбена![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Я пакПървоначално написано от GHz
![]()
Иначе по темата - 6 месеца
Година и нещо бях на 13 сега съм на 15 .. но тогава бях много по малка и нищо сериозно иначе ся едвам изкарвам месец и нещо с някой ужас писват ми на 2рия ден![]()
7 месеца.....аз съм на 16