- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колк Ви е най-дългата връзка
terry-то кефи хахаха ем моита година и половина бях 4-ти клас на 10 майче ся съм на 14 ама нз дали да я счутам ина1е наи мн 3 месеца и ме одяза((((
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
ма с тос дет беше година и половина целувахме се сао секс не сме праили хаха все пак на 10 съм била хахаха
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
8 месеца с много зор![]()
Най-дългата ми връзка е била 4 месеца,но мисля,че сегашната ще издържи много повече!
Тогава бях на 14,2 годишна връзка-сериозна.Сега съм на 17 и се надявам да бия рекорда си.На година и 2-3 месеца сме засега.Стискайте ми палци да ме изтърпи![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
5 meseca utre.... na 16 sam![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Обаче сега си на 14 и сигурно правиш секс.Първоначално написано от _M1rkA6t0_k0tI_
не позна щях с любимия ама...не прая все още не ми е време кат намеря подходящия човек дет да обичам и той мене тогава![]()
![]()
Кажи-речи 6 месеца.Абе 5,обаче след това тръгнахме отново и бяхме пак около месец заедно.
Вчерааа баправихме 1 годинааа....и продължава![]()
10 месеца и една седмица .. Ей са свърши преди няма и 2 седмици... на 20 съм .. а преди това имах една връзка ама тя не беше баш връзка .. както и да е
![]()
Jedem das Seine!
ami mоита е 5 месеца без 3 дена и о6те продалжава на 14 сам а приятеля ми е на 19![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
6 месеца
Ами 5 месеца![]()
MiLi priqtelio, kogato mi izneveri az dylgo se smqh, zashtoto vliubena v teb izobshto ne bqh!
2 godinisega sym na 17
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal