- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- opitva se da ni razdeli
Има едно момиче от нашият клас, което непрекъснато се натиска на гаджето ми.Ама като ви казвам непрекъснато, значи...Примерно, целуваме се ние, тя идва и почва:Охоооо, ама аз да не ви прекъсвам.Аз казвам "Да, прекъсваш ни" Тя ме изглежда на кръв и сяда ВЪВ приятеля ми.Днеска дойде с няква къса поличка и му се разкрачи точно пред него.И когато и го казвам, тя ми отговаря "Ами аз го правя, заради теб, щото не сте подходяща двойка"....И ми иде да я....Казвайте какво да я правя.А забравих да кажа.ТОЙ понякога не й обръща внимание, но понякога(когато го прегърне например) казва "Е, аре стига"
Обичам и мразя,
раздавам и пазя,
смея се и плача,
хуля и тача!
ami govori s nego i mu kaji,4e te drazni super mnogo!!!! ako ne i obrashtate vnimanie tq shte vidi,4e e bezinteresna i shte prestane!!! Kogato doide nqkoi pat pri vas kaji ili napravi ne6to taka,4e tq da se zasrami da i stane gadno .. Nqkolko pati taka i shte prestane predpolagam.Uspeh ~
Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....
Ейййшшш, мацка, ама ти как можеш да го търпиш това?!?! Първо... кажи на приятеля ти да й се разбучи, разсърди му се! Разбучи му се на него... Той как може да го допуска това нещо. Моя приятел ако беше, щеше яката да я натрови такава, или да й зашие два.
Второ.. тая мацка я извикай настрани и й кажи две-три приказки да не се занимава с твоя човек, а ако ти се прави на интересна - ПРЕБИЙ Я! Повече няма да припари до него.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
![]()
![]()
Въъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ..
![]()
божееееей .... тц тц тц .. абе тая май и е малко акъла .. тъпа ли е или на тъпа се прави
как може да се сваля така на гаджето ти?!
ауу толкова много ги мразя такива ... те са направо курвички такива!
![]()
![]()
пффф наистина поговори с приятеля си и му кажи , че не я понасяш тая и че те дразни адски много!бляааа .. пфф чудя се как може да има такива ..
.. просто завижда според мен ..
HONDA - The Power Of Dreams
lelei napravo ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da q odera jiva da i otkusna kosata da q napravq na guz ama nqma da pribqgva6 sega 4ak dotolkova drugite da ti gledat seira...prosto i pokaji kolko e tupa...ironizirai q kato se pribliji do vas q pravi sama da si govori kaji na gadjeto ti 4e ne q ponasq6 i tva![]()
PoGleDnI m3 Z@ MiG-v o4iT3 sLuNc3 iZgRqV@.DoKoSnI m3 z@ mIg-v SuRc3tO oGuN RaZp@lV@I.Obi4@M d@ uSe6t@m k@k Me DoKoSv@6,dA Te gLeD@M k@k m3 CeLuV@6.IsKaM D@ Te 4uVsTvAm BliZo Do MeN,IsKaM D@ IzGaRqM CqL@ s TeB.D@ uSe6tAm 43 Me oBi4@6.
А така!! На същото мнение съм ! Ама пак от др страна мислиш ли че ако имаха норм отношения той би допуснала тая да ръси подобно нещо (...че не са 1 за др) ?? Според мене трябва да направиш нещо радикално, щото това очевидно, че не е нормално. Баси..... аз лично не мога да си представя моя да допусне неква да седне в него... Просто е некво нереално.......поне когато знае, че мога да науча за това, а пак да го прави пред мене.....Първоначално написано от Chiana
![]()
Според мене трябва:
1. Да му обясниш, че те дразни с държанието си
2. Ако и след това ще се продължава същото просто го зарежи !! За кво ти е ??
Виж, в подобните ситуации няма смисл да се обясняваш пред тая дето му се сваля...... да и расправяш колко всичко между вас е серйозно и т.н. просто няма смисл !! Все пак трябва в неква степен да си и благодарна, че ти показва къв човек е тоя. Подобни ситуации трябва да те карат да се замисляш за връзката ти с него.... дали си заслужава да бъдеш с подобен човек.
А и...... в живота всичко се случва с определена цел, поне аз вярвам в това! Щом обстоятелсвата се сложиха по този начин.......... значи има нещо, което се нуждае в промяна.
Замисли се над това..........
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Хах кво се оплакваш, ебаси шоуто ви праи. Не вярвам гаджето ти да те зареже заради нея, щото ако бях на негово място щеше да е мноо жалка в очите ми. Просто не й обръщай внимание и тва е.
Не, той по принцип веднага я изритва.Аз днеска говорих с нея и тя вика "Ми хубо, няма да общувам с него и т.н."Пък аз днеска не бях да даскало и ми казаха, че още повече....Първоначално написано от *Poli*
Обичам и мразя,
раздавам и пазя,
смея се и плача,
хуля и тача!
Mila az ako bqh na tvoe mmqsto,1-vo 6te kaja na gajeto mi da vnimava i posle na taq 6te i razkaja igrata,neprekusnato 6te q ebavam ma s dosta gadne frazi!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
сяда в него!?!??!? ШАМАРкак може да търпиш такива работи.първо се разправяй с тая пикла пък после с гаджето.щото явно не прави достатъчно че да и покаже че му е крайно неприятна,противна,гадна,г усна и т.н.а може би не иска?!?