- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- opitva se da ni razdeli
А така!! На същото мнение съм ! Ама пак от др страна мислиш ли че ако имаха норм отношения той би допуснала тая да ръси подобно нещо (...че не са 1 за др) ?? Според мене трябва да направиш нещо радикално, щото това очевидно, че не е нормално. Баси..... аз лично не мога да си представя моя да допусне неква да седне в него... Просто е некво нереално.......поне когато знае, че мога да науча за това, а пак да го прави пред мене.....Първоначално написано от Chiana
![]()
Според мене трябва:
1. Да му обясниш, че те дразни с държанието си
2. Ако и след това ще се продължава същото просто го зарежи !! За кво ти е ??
Виж, в подобните ситуации няма смисл да се обясняваш пред тая дето му се сваля...... да и расправяш колко всичко между вас е серйозно и т.н. просто няма смисл !! Все пак трябва в неква степен да си и благодарна, че ти показва къв човек е тоя. Подобни ситуации трябва да те карат да се замисляш за връзката ти с него.... дали си заслужава да бъдеш с подобен човек.
А и...... в живота всичко се случва с определена цел, поне аз вярвам в това! Щом обстоятелсвата се сложиха по този начин.......... значи има нещо, което се нуждае в промяна.
Замисли се над това..........
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!