.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: plitki.

Hybrid View

Guest

plitki.

Zdraveite! Zna4i iskam da vi pitam dali tuk ima nqkoi koito pravi plitki ili nqkoi ako si e pravil kade gi e pravil i kolko pari e dal!!! Plitki malki na cqlata kosa.. s konci ili s izkustvena kosa!!!!!!! Mnogo iskam takiva!!!! Molq ako nqkoi znae ne6to pove4e da pi6e ili da mi predloji nqkoi salon.Blagodarq vi predvaritelno.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    http://www.geocities.com/gia_salon/kosa.html - ей тук има някакви цени.

ima edna priqtelka koqto hodi vednuj i ve4e znae kak se pravqt i pravi na drugi momi4eta
    ako si navita tq e ot lozen-sofiisko
    vzima 100lv s prejda
    kato ima6 predvid 4e v salon e 250
    a s kosa e okolo 600 leva koeto spored men ne si zaslujava
    re6avai si

Guest
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    ima edna priqtelka koqto hodi vednuj i ve4e znae kak se pravqt i pravi na drugi momi4eta
    ako si navita tq e ot lozen-sofiisko
    vzima 100lv s prejda
    kato ima6 predvid 4e v salon e 250
    a s kosa e okolo 600 leva koeto spored men ne si zaslujava
    re6avai si
    moje li da mi pi6e6 na poshtata da mi dadesh nqkakav kontakt s neq? poshta,telefon, skype.. ? moqta poshta e rap_fenka_@abv.bg

mnogo mersi

а за раста да знаете некаде да правият...... \/
    един френд иска да знае за т'ва питам

Град
    Ghetto Gospel
    neznam za rasta ama i az iskam takiva plitki.
    Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....

Голям фен
    Град
    United We Love You
    edni moi priqtelki puk se pravqt edna druga s prejda bez da davat pari.. to i az taka mislq da napravq shto ne si fanesh dve priqtelki i da te napletat..
    т. 2, 9

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    ами аз съм била на такива плитки
    една седмица
    ама да ти кажа,че мн трудно се махат после и като ги махнеш буквално половината ти коса пада с тях...мен тва ме спира да сенаплета пак,че косата ми е ценна и не искам да ми падне половината коса!

nani_20
    Guest

Re: plitki.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite! Zna4i iskam da vi pitam dali tuk ima nqkoi koito pravi plitki ili nqkoi ako si e pravil kade gi e pravil i kolko pari e dal!!! Plitki malki na cqlata kosa.. s konci ili s izkustvena kosa!!!!!!! Mnogo iskam takiva!!!! Molq ako nqkoi znae ne6to pove4e da pi6e ili da mi predloji nqkoi salon.Blagodarq vi predvaritelno.
    150 leva za plitki s izkustvena kosa do krusta plitkite se pravqt kosata se izpolzva otnovo pi6ete na nani_20@abv.bg

Град
    Ghetto Gospel
    Цитирай Първоначално написано от bodil4e_f
    ами аз съм била на такива плитки
    една седмица
    ама да ти кажа,че мн трудно се махат после и като ги махнеш буквално половината ти коса пада с тях...мен тва ме спира да сенаплета пак,че косата ми е ценна и не искам да ми падне половината коса!
    prava si i na men mi se e slu4valo
    Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....

Sonq
    Guest

plitki

pulni gluposti sa tova,4e ti pada kosata...bila sum na plitki 6 puti sus sinteti4na kosa,i si imam dovolno kosa na glavata,nosila sum gi po 4 meseca i estestveno e kosata koqto ti pada na den izvednuj sled 4 meseca da q vidi6 na kup i da se 6a6ne6,tq se sabira v plitkayta,nqma kak da padne s resane.....i tova 4e s sinteti4na kosa struva 600 lv i tova e ne e vqrno,poznavam momi4e koeto vzima 250 i salon koito vzima 300...stavat mnogo na broi i qki...vnasqt si kosata ot 4ujbina,nqma kak da e po-evtino....evtino e s prejda,ma kato iskate da vi pletat pulover na kosata posred lqto..davaite!

Sonq
    Guest

prejdata

zabravete prejdata mili4ki...tq e napravena za 4orapi i puloveri,ne za kosi....zadu6ava vi kosata,i posle revete...horata sa izmislili sinteti4nata kosa,koqto mnogo prili4a na estestvena i e olekotena i ne zadurja voda!! su6to tolkova vajno za kosata e na kakva plo6t kolko kosama 6te se opunat,taka 4e ima mnogo vajni podrobnosti...no vi suvetvam,zabravete prejdata,6te si sparite mozacite+tva ne izglejda estestveno,daje grozno

Такива плитки правят в някои фризьорски салони, можеш да поразпиташ Цените са различни, така че не мога да кажа предварително.
    Not afraid of crying, sorrow and foe.
    Not afraid of falling down below.
    To the night, recklessly we fly.
    Already dead we'll never die...

Град
    Пловдив
    Едно момиче от моя клас се беше направило в началото на (учебната) година така.Беше с жълта(руса) прежда и на мен изобщо не ми харесваше.Стоеше циганско.Може би ако беше с някаква друга прежда нямаше да е толкова гадно.Аз никога не бих си направила косата така.
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си