.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

Oburkana sym..ne znam kakvo iska ot men....

Zdraveite.V momenta imam edin tekusht problem koito mn me tormozi.Ima edno mom4e,s koeto se poznavame ot okolo godina i polovina.Vinagi sme bili v priqtelski otno6eniq makar az ot vreme na vreme da sym gledala na nego i s drugi o4i.predi polovin godina toi se zabi s nai dobrata mi priqtelka no nishto ne se polu4i mejdu tqh a nie s nego si produljihme da si ob6tuvame priqtelski.v4era bqh na kupon u tqh i principno znam 4e toi sega si tursi gadje ,no tui kato neprekusnato mi razpravq za nqkakvi momi4eta koito si e nabelqzal za potencialno takova i ne smqtah 4e az bih mogla da sum takova.na kupona v na4aloto toi se zanasq6e s drugi momi4eta no na men mi be6e vse edno.........no nqkolko 4asa po kusno ,ve4e malko podpiinali ,no v nikakuv slu4ai piqni, toi me drupna i zapo4nahme da se celuvame.posle neshtata zagrubqha i se premestihme v usamoteno pome6tenie kudeto ve4e bqha absoliutno qsni namereniqta mu.pomnq otdelni dumi kato na primer: "samo kato priqteli".samo che za men seksa s nego ne be6e "samo priqtelski" .sled kato prikliu4ihme i se vurnahme pri ostanalite toi ve4e ne me celuvashe i se durje6e sqkash nishto ne e stavalo mejdu nas....posle otide i si legna v ednata staq.....az sushto otidoh da si legna zashtoto umirah za sun.......samo 4e ne otidoh pri nego...nz dali ne trqbva6e....be6e me strah 4e nego go e sram ot men i ot tova koeto e stanalo....i sutrinta se pribrah dokato vsi4ki spqha .Chudq se......dali iska neshto pove4e ot seks,dali ima shans pak da se vidim i da stane neshto po seriozno...izmu4va me fakta 4e makar da bqh pila alkohol toi ne mi be6e bezrazli4en i izpitvah neshto pove4e ot formalno deistvie.

Голям фен
    Milichka i az chesto si zadavam tozi vapros ,,Kakvo iska toi ot men'' ..... Nedei da se izmychvash zaradi nego,ako toi ima nqkakvi namereniq i chuvstva kam teb,shte te potyrsi i kogato se vidite shte ti namekne neshto... A ako tova ne stane -ne ti spomene nishto za ,,priqtelskiq sex'',togava i ti si malchi ,opitai se da go zabravish i si nameri nqkoi drug ...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    micka neiskam da te razo4arovam ama da te na ebe i posle vse edno da mu e ti sama trebva da se use6ta6 mojebiprosti drugite na sa mu pusnali i s tebe mu e izlqzul kusmeta na 4oveka prosto muse ebalo i tvae sorry ako sum te razo4arovalo no tova keoto si napisla v posta si i to4no tova koeto ti kazvam

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    аз пък като прочетох темата,останах с впечатлание,че е искал само секс....де да знам,после държанието му е било тъпо,а и той сам е казал,че ще бъде само като приятели...
    момчето е искало секс,явно е усетил,че ти си уязвима,имаш чувства към него и би му пуснала и се е възползвал...
    хм...дано греша,дано не е така
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    ohh nz......prosto ...da mina mi prez uma 4e vsi4ko e prosto ei taka......no..ne razbiram zashto pojertva priqtelstvoto ni za eediniq sex....zashtoto sus sigurnost az ve4e ne moga da go vuzpriemam samo kato priqtel.predi makar vle4eniqta mi kato sme bili zaedno sum izpitvala iskreni priqtelski 4ustva i naglasata mi be6e takava.a sega....sega dori nz dali moga da go pogledna v o4ite.....puk kamo li pak da si drujim kakto predi misleh 4e me poznava do tolkova 4e da razbere 4e e taka....puk i to edva li e samo pri men.......smqtam 4e pove4eto momi4eta ne predpriemat takova neshto bez da imat 4ustva

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами незнам,ама и аз мисля че е било само заради секса.Много гадно звучи,но това е моето мнение.Първото което е помисли защо като се познавате от година и половина,той не е предприел нищо до този купон...струва ми се малко странно ако и той имаше нещо повече към теб...а и друго след като сте спали заедно той се е държал пак по същия начин....а мисля също,че и алкохола е имал въздеиствие...Ти може да не си била пияна,но не можеш да си сигурна за него.А пък и той ясно го е казал "само приятели" незнам, не искам да те обезкуражавам,но мисля,че при никакви случаи не трябва да приемаш такава "връзка"...по- добре останете само приятели ако още можете.Успех
    f@nt@zi@

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Ами...Държанието му след слу4илото се показва,че е било нещо моментно
    Вземи си поука....И все пак се надявам да не е така!

искал е само секс и си го е получил, но кат огледам и ти си искала да си легнеш с него, така че да не ти пука

mai naistina e bilo samo zardi sexa a pak i 6tom ti e kazal 4e e samo priqtelski...sama si napravi izvodi sigyrno dori ne te zaslujava ne se zanimaai s nego ne si stryva
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mislq kato ostanalite .. iskal e sex...poluchil si go e .. i tfa e .. kfo poveche...btw imam edna pr .. tq legna s edin det mnoo beshe vlubena v nego..toi uj samo za sexa s neq...obrabotva si q 4-5 pati....i posle qvno osazna che ne e s neq samo za sexa...i sega si hodqt oshte..veche 4 meseca..mnogo qko...jelaq ti i s tebe da stane taka

Guest
    Ima promqna v situaciqta...toi zvunna dnes i si ugovorihme kafe zashtoto "trqbva malko da pogovorim" .i se vidqhme......ne na kafe u tqh be6e govorihme si sigurno 1 4as za vsi4ko koeto stana noshtes no ne i za tova mejdu nas i nakraq si doidohme na dumata i toi me popita dali sum bila piqna snoshti i az mu kazah 4e sum pila no ne sum bila 4ak tolkova piqna .i sledva6e vuprosa ako bqh napulno trezvena bih li go napravila.....i az go izlugah 4e ne znam......(ne znam zashto kazah tova.....neshto spekoh) i mu kazah 4e to prosto...si zavisi ot momenta...i t.n. i nakraq me popita ako me celune sega kakvo bih napravila.....i az povdignah ramene i toi mi kaza :ami da vidim....i me celuna.i ve4e situaciqta be6e sqkash hodim.....posle pak pravihme seks i vsi4ko be6e naistina prekrasno do momenta v koito ve4e po kusno az otidoh pri nego i go celunah a toi neshto stoe6e i gleda6e stranno i go popitah kakvo mu e.....i toi kaza......ami.......guzno mi e.........ama nie nali 6te si budem priqteli(prozvu4a mi sqkash....nie nali nqma da se skarame ili neshto ot sorta..." (tuk o4ite mi se napulniha sus sulzi......ne mojeh da povqrvam.......posle si govorihme oshte baq vreme i nakraq me izprati do dolu i pak me celuna za 4ao..........nz...............vuzmojno li e da ne znae kakvo da pravi........i da e oburkan i da ne znae dali iska da hodim....

По-скоро незнае как да ти обясни, че за него всичко е само секс, пфу!

Guest
    i oshte neshto da popitam........da go pitam li v prav tekst i da mu kaja 4e za men zna4i neshto pove4e....ili da po4akam malko da vidq kakvo 6te stane?

Guest
    a otnosno tova che qvno i az sum iskala da legna s nego i da ne si go slagam na surce.........az ne sum ot horata koito vodqt aktiven polov jivot.....daje obratnoto....imam dosta konservativni vijdaniq ponqkoga dori.....v slu4aq napravih kompromis sus sebe si......ne znam zashto....moje bi prosto ot glupost....no znam 4e iskam da se borq za tova za koeto napravih jertvata

razbira4
    Guest
    mnooo dulgo tva e... pfuuu 6to ne se nau4ite s nqkolko dumi da kazvate ne6tata \/
    sq po temata naebana i izostavena \/ tva e jivota svikvai

Супер фен Аватара на Barbie
    emi mila...da ti kaja...bila sum v podooobna situaciq..nqkolko puti, no tazi koqto viziram...se razvi mn dobre (e...nie ne bqhme spali...no...imahme nqkakvi...takiva...svalki) ta i az se 4ydeh ba6 kakvo iska...i nakraq...otidoh i go popitah...ei taka napravo...i se okaza 4e vsu6tnost ima 4yvstva kum men... i se polu4i 4ydesno...moje bi prosto trqbva da strelq6...i da go pita6 kakvo iska...

Guest
    ami az to4no tova iskam.......da go pitam zashtoto mn me izmu4va taka da stoq i da sum s ednata misul 4e kakto kazaha po otgore "naebana" .....edinstveniqt problem e 4e me e strah da 4uq tova v prav tekst......zashtoto kolkoto pove4e 4eta komentarite vi......naistina po4vam da se ubejdavam 4e nishto nqma da stane.....no kakvo da se pravi.....takuv mi bil kusmeta

Mi...otiva6 i mu kazva6 to4no kak stoqt ne6tata prez tvoite o4i...mn po lesno e da se izqsnite...i e mnogo po mu4itelno da si zadava6 vuprosa "kakvo iska"...yspeh i kaji kak e minalo

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    toi ti e kazal presdi tva che iska samo kato priqteli i ti si se saglasila shtom si prodaljila i ne si mu kazala che ne iskash vsichki momicheta kogata sa s momcheto koeto obichat se zabravqt :P no toi ti e kazal che iska samo kato pr tyi che mislq vhe nqma smisyl da ochakvash neshto poeche :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Ami kakvoto takova....shte mu kaja...pone da sum s otkriti karti...samo vuprosa e da vidq podhodqsht moment.Samo se 4udq dali da e v 4ata tui kato moje da ne se vidim tezi dni.........

NE V 4ATA{tva 6a e nai-tapata ti kra4ka}izlezte pogovorete i togava...ama v 4ata pfff kfo stana v4era na kafeto q razkaji
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от barbito
    mai naistina e bilo samo zardi sexa a pak i 6tom ti e kazal 4e e samo priqtelski...sama si napravi izvodi sigyrno dori ne te zaslujava ne se zanimaai s nego ne si stryva
    opitai se da go zabravi6...

Guest
    horaaa......napravih kakvoto napravih.....pratih mu sms....v 4ata naistina e tupo no edva li 6te moga da go vidq tezi dni......taka 4e pisah mu i mu kazah 4e za men zna4i naistina pove4e i to ne zaradi tova koeto e stanalo prez poslednite dni ami i po princip .....i 4e nz zashto no sum re6ila 4e trqbva da go znae makar da znam poziciqta mu................................................ .....i eto polu4avam v momenta sms-a v koito toi mi pi6e " hi nz kakvo da ti pi6a ama mejdu nas ne mislq 4e moje da stane neshto.....sorry".......e mai tova be6e dostatu4no krasnore4ivo......ne otri4am 4e sum go o4akvala........e kakto i da e.....ne sujalqvam 4e opitah.....pone mu go kazah. blagodarq na vsi4ki koito izkazaha mnenie po temata mi......i 4e po nqkakuv na4in bqha supri4astni a az shte trqbva da produlja napred nqkaksi............

секс иска бе момиче , но не мудавай

Sorry mili4ka
    Slu4vat se takiva ne6ta..qvno e zabelqzal 4e si yqzvima...i se e vuzpolzval....vnimavai dryg put...
    a toi prosto ne si struva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си