ami na4i mnogo mi e gadno nadqvam se da mi pomognete i da mi dadete nqkakav savet eto moqta istoriq. na4i sas moq priqtel sme zaedno ot 4 meseca.az super mnogo go obi4am ne moga da jiveq bez nego.no az malko si padam po lo6ite mom4eta i nikoga ne moga de se vliubq v nqkoe mom4e koeto e super qko i znae kak da se darji sas men na4i priqtelq mi se darji ponqkoga ukasno s men az znam 4e toi me obi4a no prosto ne moje da si izrazqva 4uvstvata kogato sme samo dvamata se darji 4udesno no kogato sme s negovite priqteli toi sqka6 se opitva da se napravi na golqmata rabota i malko me prenebregva zaradi tova se 4uvstvam mnogo zle i mnogo pla4a t.n. az sam sigurna 4e toi mnogo me obi4a za6toto mnogo pati mi go e pokazval(no kogato sme samo dvamata)i ne moga da se re6a da go ostavq prosto tolkova mnogo sam sviknala s nego za6toto po cql den sme zaedno vsqko edno svobodno vreme sme zaedno i si prikazvame za mnogo ne6ta no kogato se poqvi nqkoi negovov priqtel i toi izcqlo se promenqprosto sam mnogo obarkana i ne znam kakvo da pravq s nego mi e tolkova hubavo no pak i tolkova gadno nikoga ne sam predpolagala 4e moga da se vliubq v nai nepodhodq6tiq 4ovek no i v sa6toto vreme i v naipodhodq6tiq molq vi pomognete mi kajete kakvo da pravq za6toto az sam bezsilna [-o<