- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За последен ден го виждам:/
От сега казвам...Не очаквам да давате прочувствени съвети...искам да споделя пък ако имате нещо да кажете ще се радвам.
Началото на историята е...преди около 2-3 години с влизането ми в ново училище...Бях писала тук.за едно момче,по което бях полудяла...Тогава смятах,че го обичам ама не е възможно..никога не сме имали връзка...даже не сме си говорили обстойно...Може би защот още с първата възможност си признах че му се кефя...През последните месеци от тази учебна година го бях забравила...Погребах надълбоко чувствата си към него..излизала съм с доста момчета..Виждах го всеки ден в училище,но се правех,че не се интересувам и накрая сама си повяврвах...
така беше до днес...Но днес беше изпращането на 12кл...а той е 12кл и завършва...Изглеждаше невероятно...Цял ден си го мисля..спомнях си всичко което съм преживяла и почувствала от първия път когато го видях до сега...Цял ден ми се насълзяват очите и като се прибрах се наревах едно хубаво...Снимах се с него..да не повярва човек..даже той прояви инициативата...
Сега в понеделник му е бала...мисля да отида и да го отвлека за малко да му кажа някои неща...За това как е променил представите и живота ми..какво е значел за мен...Много ми е тежко като знам че едва ли ще го видя пак...Смятате ли за удачно да си разкрия душата пред него на бала му...?и как да го кажа така че да не го уплаша?(това за тези които са стиганли до тук и имат какво д отг)![]()
Ами кажи му де, ще се зарадва.
Според мен, му кажи. Няма какво да губиш.![]()
Можеш само да спечелиш, като се събереш с него, ако и той има чувства към теб.![]()
Успех.![]()
мале възхищавам ти се, малко хора биха могли дори да си помислят такова нещо, да не говорим за тва да имат смелостта наистина да го направятспоред мене действай, пък квото стане
каквато и да е реакцията му, поне ще знаеш, че си казала истината и си направила каквото си моглаапък и ми се струва, че той доста ще се трогне,.. а може би и нещо повече
![]()
пожелавам ти успех от все сърце![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
мале възхищавам ти се, малко хора биха могли дори да си помислят такова нещо, да не говорим за тва да имат смелостта наистина да го направят според мене действай, пък квото стане
каквато и да е реакцията му, поне ще знаеш, че си казала истината и си направила каквото си могла апък и ми се струва, че той доста ще се трогне,.. а може би и нещо повече
пожелавам ти успех от все сърце
i az taka mislq mila otidi i my kaji vsi4ko koeto kaza i na nas razkaji my kak si me4tala za nego kak si se zablyjdavala 4e ne misli6 za nego jelaq ti yspex![]()
az na tvoe mqsto bih oti6la i bih mu kazala..nali znae6:ne sujulqvai za ne6tata,koito si napravila a za tezi koito ne si...stiskam palci da kaje6 kakvo e stanalo posle![]()
PoGleDnI m3 Z@ MiG-v o4iT3 sLuNc3 iZgRqV@.DoKoSnI m3 z@ mIg-v SuRc3tO oGuN RaZp@lV@I.Obi4@M d@ uSe6t@m k@k Me DoKoSv@6,dA Te gLeD@M k@k m3 CeLuV@6.IsKaM D@ Te 4uVsTvAm BliZo Do MeN,IsKaM D@ IzGaRqM CqL@ s TeB.D@ uSe6tAm 43 Me oBi4@6.
Подкрепяяяям.Първоначално написано от p4elata_brumze
П.П. И аз съм влюбена в дванадесетокласник, нооо....направо умирам от болка, че нямам смелостта да му кажа .... Aз съм една тъпа страхливка и сигурно ще го видя още 1 път самоо![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ако не му признаеш тогава-друг път едва ли ще имаш подобна възможност!Затова-давай!Рискувай,защото любовта ти може да е споделена,събери кураж.
Пожелавам ти успех!![]()
Не искам да бъда песимистка, в смисъл знам, че в момента си страшно надъхана. Но все пак мисля, че ако му кажеш всичко това точно на бала му или ще го уплашиш или просто обсоятелствата ще станат причина да те отхвърли. Така че помисли пак добре и съветът ми е да изчакаш да мине цялата олелия около бала...Знам, че да "чакаш" звучи ужасно, но все пак така би било по-разумно...
Аз съм човек на действието и обичам смелите хора, които не се страхуват от това да признаят чувствата си, но все пак тук има намесени и обстоятелства - в случая бала, които според мен биха попречили на нещата.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
на бала може би ще е малко превъзбуден, но пак може да му кажеш
така или иначе може това да е идеален шанс
успех![]()
"Целувка за лека нощ"
според мен не е удачно точно на бала...
първо... цялата олелия около бала...ам.. ако му признаеш и ...той няма чувства към теб и те резне,после може да си мисли за това по-време на бала и.. е кофти..на него ще му е кофти...
изчакай да мине малко време от бала и...действай![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Работата е там,че той е адски странен човек...И е трудно да го навия да излезем иначе...бих изчакала..а и наистина нямам връзка с него иначе..са покрай изпитите и в чата няма давлиза 100%...и сигурно и за една разходка ще се опъва като го знам:/ Бала е единствения ми шанс ако не всичко то поне една мъничка част + молба за общуване от време на време...
Циндил-Пиндил Може би с тебе трябва да се стегнем,да си кажем,че можем..и да идем да си кажем каквото преденим и имаме...:/
Първоначално написано от Jamalska
Ахам, че иначе ще сме 10 пъти по-нещастни май...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Това с дванайсетокласниците е най-гадното нещо. Като се сетя моя миналата година как завърши...и как ревах на изпращането, ревах 3 дена след това, даже на даскало не ходих...Чувствах се все едно на погребение...
В 9 клас си спомням, че завърши едно момче, по което кажи речи целия клас беше луднал, чак влюбени не сме били, ама беше много гадно, че той така и не разбра, че го харесваме...А на изпращането като ни прегърна и целуна с моята приятелка...никога няма да го забравя...
От друга страна същата тази година едно от момичетата, с които живеех тогава( понеже съм от др. град и живеех на пансион преди ) Та тя беше много хлътнала по един от 12 клас...ма той като завърши и тя рева супер много. Намери му номера после и тъй стана, че той отговори на чувствата й и се случиха само хубави неща. После се разделиха, но пък от тогава знам, че мечтите могат да станат реалност.
Така че, милички, не се отказвайте...Винаги има надежда...Jamalska още мисля, че бала не е подходящото време, все ще успееш след това да му признаеш чувствата си...Помисли си пак, но както решиш избора си е твой.
Желая ти най-искрено успех.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Аз съм му признавала..някъде 9кл...началото..ама го направих по много тъпо начин...В чата...просто като разбрах че това е той и не можах да се сдържа...Той тогава не искаше връзка...изобщо каза нещо от сорта,че не иска да се занимава с момичета...Не знам дали е било защото съм била аз..или наистина е така за всички момичета...макар че точно по същото време не отреагира и на признанията на едно от най-харесваните момичета в училище...
После..(това го бях забравила)...си говорихме веднъж..и аз му казах че съм го забравила....Той се съгласи че така е по-добре защото той не си заслужавал.....Трябва да си прочета пак логовете...
Хората са различни и когато не ги познаваш достатъчно добре е трудно да разбереш как ще реагират...Но ми става по-леко когато говоря за това...
Предишни години когато изпращахме зрелостниците и си мислех как един ден ще е там и той...и ще целува знамето...сега когато този ден дойде..ми се струва някак си невероятно...като сън...![]()
NE ne trqbva da my kazva6 na bala takiva otkroveniq nai malkoto koeto e 4e nqma da ti obarne mnogo vnimanie togava i nqma da moje da osmisli kvo my kazva6 vse pak bala se pravi vednuj v jivota i 4ovek gleda da go izjivee palnocenno.PO dobre go pokani na kafe edin den ili na raxodka i my kaji kvo ima6 da my kazva6 tva e po dobriq variant da te razbere .uspex
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Май поизмислих...Ще му кажа нещо от сорта,че за него може нищо да не съм била,но той за мен е направил мн и бих искала да продължим да контактуваме...Даже някой ден може да прояви желание да разбере какво толкова е направил(това за прикритие..ще използвам първата възможност да му разкажа)...и ще поискам телефон,чт за връзка...
Категорично бала е най-неподходящото време за признаване на чувствата. А също така ще ме извиниш, но си толкова несериозна към момчетата (по твой думи), че не знам момчето с какъв акъл трябва да е, че да ти се върже. Съжалявам за откровенния отговор, но на негово място не бих ти дал шанс.![]()
Левски шампион але але!
Аз съм на същото мнение :) Айде, действай !Първоначално написано от p4elata_brumze
Той първо не ме познава достатъчно че да знае...и второ...Това го обясних,че съм несериозна за почти всеки друг...но що се отнася до него е друго...Той е единственото момче,към което наистина съм чувствала...Първоначално написано от air_J
http://jamalska.blog.com ...
Иначе мерси все пак за отговора...Май наистина няма д аизползвам точно бала за да гооря с него за това,но определено ще го ползвам за да се добера до някакъв телефон или нещо за връзка...
opredeleno ne izpolzvai bala.Za6toto moje da mu provali6 denq ima i takava vuzmojnost.vse pak tva e samo 1 put v jivota.e ina4e telefono icq-ta stava ama da mu razkriva6 4uvstva sorry ama ne spored men![]()
Първоначално написано от sexy_dizzy
Podkrepqm tova mnenie! Sega ili nikoga... Spored men nqma kakvo da gybish... i vse pak ti kazvash, che po negova iniciativa ste se snimali.. tova oznachava che ne si mu bezrazlichna..
V1zhishtavam se na smelostta ti! Az dori i ne bix si pomislila da naopravq takova neshtoProd1ljavai vse taka i shte yspeesh !
YspeX!!!
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
А ти кой си?!?!?Първоначално написано от 31 piem
И ти ли от неговия випуск???То те бяха дето почнаха инциативата за 31 ПИЕМ...Вчерашните тениски бяха мноо яки.
Пфу заради него взех да излизам с други момчета...за да го забравя...Но сега всички други момчета са ми толкова безразлични...![]()
не мога да разбера..всички казват,че не могат да го направятмче не биха го направили.Ама не ви ли се е случвало да искате да направите нещо...но да не го направите,...ако да.тогава знаете колко ужасно е да съжелявате после,че не сте го направили...Мисля че това съжаление и по-ужасно от това,че сте направили нещо и не се е получило...