- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За последен ден го виждам:/
Тогава не го пропускай! Кажи му каквото ти е на душата и така... дано всичко стане екстра.Първоначално написано от Jamalska
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
nqmash li nqkoi poznat ot u4ili6teto ot koito moje6 da mu vzeme6 nomera?
The pain is temporary!
6tom e edinstveniq ti 6ans davai koi 4aka6?!
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Имам му телефона...така мисля..ако не го е сменил...Ама искам да е наясно и да е съгласен да му звънна...:/Демек при всички положения трябва д говоря с него
respect za tova 4e ima6 smelost da priznae6 4uvstvata si ---a 6to se otnasq do vaprosa dali na bala ili ne spored men nqma zna4enie pri parva vazmojnost ako ima6 smelost mu kaji ,nqkoi po gore kaza 4e ni6to ne gubi6 i e taka edinstveno moje6 da spe4eli6...pak daje ako e na samiq bal o6te podobre spored men , n emoje da bade otricatelna emociq kogato nqkoi spodelq 4uvstvata si taka 4e tova bi napravilo denq mu o6te po specialen....uspeh![]()
ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...
spored men trqbva da mu kaje6 si4ko...da izlee6 du6ata si taka kakto q razkri na nas...budi smela i znai 4e ako vqrva6 i isa6 ne6to mn silno i ot surce to 6te se zbadne i za sqka prolqta salza se vra6ta troino stastievqrvai v sebe si..tova e mn vajno za da uspee6 v jivota ... \
/
Четейки това мнение се замислих и настина,мила,бала е най-подходящото!Ще ти кажа и защо!Та нали този ден остава най-незабравимия в сърцата на хората!Ето-винаги когато той се сети за този прословут ден или вечер,ще изникнеш ти в съзнанието му....и спомена за теб(ако евентуално не се случи нещо между вас).Първоначално написано от Br0kEn^HeaRt
Прави сте...Най-малкото ще си намеря място в спомените му така...Макар че не искам да ме помни с лошо![]()
Не вярвам да те запомни с лошо... ако все пак те, значи не си е заслужавало и не трябва да ти пука.Първоначално написано от Jamalska
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
kaza li my?!
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Не съм...бала е утре.Снощи си писах някакви неща които искам да му кажа..Утре ще видим дали ще ми стигне смелостта...И ще пиша после
няма нищо лошо да му кажеш какво чувстваш...от това може само да спечелиш това,което си мечтала 3 години
пък вече как да му го кажеш....сама,когато го погледнеш ще разбереш![]()
Успех!![]()
Сега ми предложиха една идейка..д си напиша някой неша на листче и тайно да му ги пусна в джоба...хах ако стане е мноо добро.стига да не го изпере в химическото![]()
и аз мисля такаПървоначално написано от exploitedteen
много по-голям ефект ще има, ако си поговорите лично
така ще можеш да видиш реакцията му, да чуеш някоя и друга дума от устата му, да ти даде някви навербални знаци :P
абе по-добре си е очи в очи според мене![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от Jamalska
и кое му е доброто...думите са много по-ценни,и стигат по-лесно до сърцето когато са казани в очите... а и теб това не те устройва,няма да му видиш реакцията,а тя е от значение
![]()
..........Страх Ме Е............
Сега започвам да се приготвям...Надявам се да имам силите да се изправя пред него и да му кажа поне част от това,което имам...Стискайте палци...
Абсолютно! Незнам дали бала е подходящото място, но ако нямаш друга възможност не пропускай тази \Първоначално написано от [UN
/ УСПЕХ!!!
Кажи му го...недей си пропилявай шанса да бъдеш с него, защото и момчетата иамт чувства и могат да бъдат разчувствани. Не прави мойта грешка...в 9 клас си харесах едно момиче, но така и не нарпавих опит да бъда с нея ;(
И на бала като е видях и ми стана адски криво. Тя се разпка...навярно за някой друг де то това е ясно, но просто...с две думи кажи му какво чувстваш към него, а път той ако има чувства ще те потърси. Е и не забравяй да направиш така, че да си иамте координатите все пак
стискаме...Първоначално написано от Jamalska
спокойно, всичко ще мине добре
![]()
все пак квото стане - тва е, няма да съжаляваш за нищо
успех{}![]()
![]()
![]()
![]()
Девойко, стискам ти палци и искрено се надявам всичко да е окПървоначално написано от Jamalska
![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Е...край..За сега това беше...Няма повече...Аз се напих...ама докато го намеря направо изтрезнях...Накрая го намерих с целия му клас..Всички ме прегърнаха..той ми подаде ръка,но аз го прегърнах..После отидох при него и поисках да се снимаме...Попитах го дали може да му се обадя и той каза 'добре добре'...Ще му се обадя...един ден,когато се почувствам красива и готова...Плаче ми се...плаках преди малко...Толкова красив..Ако искате като се добера до тях или тъпото ми пц се навие да приеме фотоапарата ще покажа снимки...Може би и да исках нямаше как..той беше с някакви негови приятели...Чувствах се толкова нищожна... сега съм като в гробница...Всичко ми напомня...всичко!Не мога да повярвам какво съм изживяла последните 2-3 години...Аз сънувам...аз сънувам...не може днес да е завършил..той трябва да е 10кл и да се разминем на чина и да го видя за първи път...Не може...
Връщам се в 9кл...-може би МОГА да го забравя..но НЕ ИСКАМ...Усмивката...отнесена та усмивка...и изразителните черни очи...Острите черти...красивите ръце...на едната има малък белег във формата на знака на Найк..бях изтрила този спомен но ето..Усещате ли че съм като в транс..и съмвсе още малко пияна...Детската ми любов...един ден пак ще се видим...А ДаЛи?
Ох, миличка, толкова ми стана мъчно като прочетох какво е станало...
Но все пак опита...Никога няма да съжаляваш за това какво си направила, защото даде всичко от себе си. Може би съдбата ще ви събере. Не се отчайвай...Остават ти и толкова много спомени...а те са голяма утеха повярвай...
Все ще се събудиш и вече няма да боли толкова...Пак ще е в мислите ти, но няма да те боли така. Не губи надежда.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
охх горкичката... толкова е тъжно![]()
да се надяваме, че все някой ден болката ще избледнее.. оф боже, защо трябва да става така
защо не може красивите истории да свършват с щастлив край
защо...
като го четох ми напомни, че другата година човекът, когото толкова обичам и за когото бих дала всичко на този свят, ще завърши.. каза ми, че ще държи изпити и ще ходи да учи в друг град..
всички ми повтарят, че дотогава ще съм го забравилаза бога.. не разбират ли... не разбират ли, че подобно нещо не бих забравила никога...
сигурно мъжа си няма да обичам толкова, колкото обичам Него.. тази несбъдната моя мечта![]()
и какво ще правя, когато Той си отиде... не мога да си представя страданието, което ще ми причини.. толкова огромно.. как ще го преживеяи то знаейки, че не ми е дал дори едничък мъничък шанс да поправя грешката си...
цял живот ще го помня и ще съжалявам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За вас двете!Казвайте и да не ви пука от отговора!!!Първоначално написано от Циндил-Пиндил
А за автора на темата,да дръпни го и му кажи всичко!Незнаеш после дали някога ще го срещнеш и кога ще е това!
И за темата,аз казах на двама 11-класници,разбира се не едновременно че ги харесвам!Единия каза че съм малка.Другия каза че на тоя етап не може да тръгне с друг освен с бившата си!Моля ви кажете ми за другия дали има шанс плс!!!
Еми поизчакай го да преодолее бившта си като си около него ако има нужда..тактично и спокойно му показвай,че можеш да го обичаш по-добре от нея...Че може да ти вярва и че го заслужаваш...
Сега сигурно пак ще си започна живота..с тзи разлика,че сега няма да го виждам всеки ден..не мога да повярвам...Няма начин..ще му се обадя...ще му се обадя...Един ден...пфу.и си представях колко гот би било да се срещнем пак след години..и тогава да се съберем...първата любов да стане и последна...Пфу глупости!