.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    трябва да говориш с него иначе ще съжаляваш доста дълго време.НЕ МУ МИСЛИ МНОГО-МНОГО
    Успех!

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Острите черти...красивите ръце...на едната има малък белег във формата на знака на Найк..
    Още тогава е трябвало да последваш мотото на Nike - Just Do It! Изчакай да отшуми данданията около бала му и му звънни. Не е сложно...

Голям фен
    Град
    :)
    Е...край..За сега това беше...Няма повече...Аз се напих...ама докато го намеря направо изтрезнях...Накрая го намерих с целия му клас..Всички ме прегърнаха..той ми подаде ръка,но аз го прегърнах..После отидох при него и поисках да се снимаме...Попитах го дали може да му се обадя и той каза 'добре добре'...Ще му се обадя...един ден,когато се почувствам красива и готова...Плаче ми се...плаках преди малко...Толкова красив..Ако искате като се добера до тях или тъпото ми пц се навие да приеме фотоапарата ще покажа снимки...Може би и да исках нямаше как..той беше с някакви негови приятели...Чувствах се толкова нищожна... сега съм като в гробница...Всичко ми напомня...всичко!Не мога да повярвам какво съм изживяла последните 2-3 години...Аз сънувам...аз сънувам...не може днес да е завършил..той трябва да е 10кл и да се разминем на чина и да го видя за първи път...Не може...
    Връщам се в 9кл...-може би МОГА да го забравя..но НЕ ИСКАМ...Усмивката...отнесена та усмивка...и изразителните черни очи...Острите черти...красивите ръце...на едната има малък белег във формата на знака на Найк..бях изтрила този спомен но ето..Усещате ли че съм като в транс..и съмвсе още малко пияна...Детската ми любов...един ден пак ще се видим...А ДаЛи?
    Трудно е, по-добре говори по-скоро и по-направо с него. Няма смисъл. Аз така стрелях преди, но не уцелих ...поне мина бързо...и сега ме е страх, но мисля че се приселвам... ...прицели се към целите си и ги гони ... ...Живота е кратък. Ако искаш мога да ти драсна някой друг ред с реплики за подобни случаи, който ти оставят някаква свобода на действията когато кажеш нещо такова в очите на човек

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ами...не знам щ за реплики са ама приемам всякаква помощ...
    Не мога да го видя в близката седмица...заминавам утре...пък нз кога са му изпитите:/...Не знам какво ми става в момента ама съм си насадила някакви комплекси...И...искам да се оттърва от тях преди ад се видя с него...
    Толк зле не съм била до сега...

Голям фен
    Град
    ами...не знам щ за реплики са ама приемам всякаква помощ...
    Не мога да го видя в близката седмица...заминавам утре...пък нз кога са му изпитите:/...Не знам какво ми става в момента ама съм си насадила някакви комплекси...И...искам да се оттърва от тях преди ад се видя с него...
    Толк зле не съм била до сега...
    винаги има първи път
    ми можеш да му кажеш "симпатичен си ми от известно време. Мисля че бихме си допаднали. Ти какво мислиш? Според теб ще се получи ли нещо между нас"
    хах това става да използваш

Не му казах...Той изглеждаше толкова щастлив и сияещ(не желаех да се меся, исках само да видя усмивката на лицето му...)че за миг и аз се усмихнах, но...Видях го за последен път в живота си.Как да се усмихна- не знам, как да продължа напред- не ми е ясно, всичко е толкова объркано, че искам да изчезна някъде и никога повече да не видя никого, не искам овече да видя слънцето, да почувствам топлите му лъчи, да чуя чуруликането на птичките, да танцувам сред тревата,искам да отида в някоя тъмна дупка и да не изляза оттам никога повече

Jamalska - обади му се, за да няма broken-hearted
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Голям фен
    Град
    Jamalska ми днес и аз ще правя такивва стъпки тъй че ако ти е още кофти може да те поканя на женско сдух парти
    ....но се надяваме да не се наложи.
    ....направи крачка, две, три....дай напред....ако не друго ще си спестиш време...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хах това парти ми звучи добре...
    Аз сега се прибирам от Варна...нямаше ме в София 5 дни..на 24ти му писах за рождения ден и му написах че ще му се обадя и че ще искам снимките...
    Така че сега трябва да се освестя(2 денонощия не съм спала..изгорях на слънцето...и съм труп)...и евентуално към края на седмицата или другата да му звънна...Мисля че искам да мисли че съм позабравила...че няма д аму звънна..или поне че не държа чак толкова да го видя час по-скоро...
    Фикусчето,при тебе какво стана?
    то се е видяло че ние с Циндил-Пиндил изтървахме основния момент...за по-късно...може би трябва да се ентусиазираме

davai smelo ako ne opita6 nqma kak da razbere6

Puhinka
    Guest
    I az bqh taka mila... samo che neshtata bqha malko po razqsneni.. v smisal 4e si 4atim ot edna godina i az sym vlubena v nego makar 4e sym go vijdala malko pyti no vypreki tova go obi4am.. a toi prosto ima nqkvi simpatii kym men.. no kazva 4e sym malka.prosto e jenkar i v glavata mu e pove4e sex-a otkolkoto liubovta....Imah jelanieto i az kato teb da go izvikam na bala mu i da pogovorq s nego .. NO .. ne go napravih ... dori ne go snimah otblizo..za6toto kogato minavaha po centura ..be6e tolkova sladyk .. i me gledashe i se usmihvashe i az my se usmihnah prosto se raztopih .. zabravih vsi4ko.. no sekundi po kysno se osaznah 4e ne sym na nqkoq peika pod lunata s nego.. a sym na centara sred mnogo hora .. i toi be tam .. no ne s koi da e .. a dama mu beshe edno ot momi4etata koito toi e haresval..edno momi4e ot negoviq klas.. koeto malko prilucha na men no te vinagi sa zaedno i sum do4uvala 4e toi q haresval no tq nego ne...otkakto razbrah tova..dori ve4e ne si 4atim i jivota mi e skapan..vinagi si mislq za nego.. Dori ne mojah da mu 4estitq zavyrshvaneto.. posledniq put go vidqh tam..na izprashtaneto kogato minavashe po centura..posle toi otide da si praznuva bala .. i zamina za Turciq.. s tova momi4e.. super mi e 6ibano

Puhi OBICHAM TE

pipito
    Guest
    I az bqh taka mila... samo che neshtata bqha malko po razqsneni.. v smisal 4e si 4atim ot edna godina i az sym vlubena v nego makar 4e sym go vijdala malko pyti no vypreki tova go obi4am.. a toi prosto ima nqkvi simpatii kym men.. no kazva 4e sym malka.prosto e jenkar i v glavata mu e pove4e sex-a otkolkoto liubovta....Imah jelanieto i az kato teb da go izvikam na bala mu i da pogovorq s nego .. NO .. ne go napravih ... dori ne go snimah otblizo..za6toto kogato minavaha po centura ..be6e tolkova sladyk .. i me gledashe i se usmihvashe i az my se usmihnah prosto se raztopih .. zabravih vsi4ko.. no sekundi po kysno se osaznah 4e ne sym na nqkoq peika pod lunata s nego.. a sym na centara sred mnogo hora .. i toi be tam .. no ne s koi da e .. a dama mu beshe edno ot momi4etata koito toi e haresval..edno momi4e ot negoviq klas.. koeto malko prilucha na men no te vinagi sa zaedno i sum do4uvala 4e toi q haresval no tq nego ne...otkakto razbrah tova..dori ve4e ne si 4atim i jivota mi e skapan..vinagi si mislq za nego.. Dori ne mojah da mu 4estitq zavyrshvaneto.. posledniq put go vidqh tam..na izprashtaneto kogato minavashe po centura..posle toi otide da si praznuva bala .. i zamina za Turciq.. s tova momi4e.. super mi e 6ibano

Puhi OBICHAM TE

Голям фен
    Град
    хах това парти ми звучи добре...
    Аз сега се прибирам от Варна...нямаше ме в София 5 дни..на 24ти му писах за рождения ден и му написах че ще му се обадя и че ще искам снимките...
    Така че сега трябва да се освестя(2 денонощия не съм спала..изгорях на слънцето...и съм труп)...и евентуално към края на седмицата или другата да му звънна...Мисля че искам да мисли че съм позабравила...че няма д аму звънна..или поне че не държа чак толкова да го видя час по-скоро...
    Фикусчето,при тебе какво стана?
    то се е видяло че ние с Циндил-Пиндил изтървахме основния момент...за по-късно...може би трябва да се ентусиазираме
    хах ми ...бях забравила че днес изпращат техните абитуренти и е на бал А мен ме нямаше 2 седмици почти и не ме бяха поканили. После ми се ревеше само при мисълта, че вече ги няма. Изпуснах и тези абитуренти защото преди бях болна, а сега трябваше да остана на даскало обезателно. Но и утре е ден, а живота не свършва. Мисля да ти драсна едно ЛС да почнем приказките, че май имаме тема за разговор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си