I az bqh taka mila... samo che neshtata bqha malko po razqsneni.. v smisal 4e si 4atim ot edna godina i az sym vlubena v nego makar 4e sym go vijdala malko pyti no vypreki tova go obi4am.. a toi prosto ima nqkvi simpatii kym men.. no kazva 4e sym malka.prosto e jenkar i v glavata mu e pove4e sex-a otkolkoto liubovta....Imah jelanieto i az kato teb da go izvikam na bala mu i da pogovorq s nego .. NO .. ne go napravih ... dori ne go snimah otblizo..za6toto kogato minavaha po centura ..be6e tolkova sladyk .. i me gledashe i se usmihvashe i az my se usmihnah prosto se raztopih .. zabravih vsi4ko.. no sekundi po kysno se osaznah 4e ne sym na nqkoq peika pod lunata s nego.. a sym na centara sred mnogo hora .. i toi be tam .. no ne s koi da e .. a dama mu beshe edno ot momi4etata koito toi e haresval..edno momi4e ot negoviq klas.. koeto malko prilucha na men no te vinagi sa zaedno i sum do4uvala 4e toi q haresval no tq nego ne...otkakto razbrah tova..dori ve4e ne si 4atim i jivota mi e skapan..vinagi si mislq za nego.. Dori ne mojah da mu 4estitq zavyrshvaneto.. posledniq put go vidqh tam..na izprashtaneto kogato minavashe po centura..posle toi otide da si praznuva bala .. i zamina za Turciq.. s tova momi4e.. super mi e 6ibano

Puhi OBICHAM TE