.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

q elate i po4etete malko i si kajete mnenieto

hodq s edno momi4e ve4e 10 meseca bez devstvena i as sam q otvoril i sme prijivqli kvi li ne momenti dvamata i mi e kazvala mn pati 4e me obi4a dori mi go e dokazvala po kvi li ne na4ini no kakto i da e tq e ot varna as sam ot pleven i se vijdame prez 1 sedmica kaji re4i i stana taka 4e tq ne si doide 2 sedmici i se mi se izvinqva ma postoqno mi govore6e za nqkaf si martin posle za nqkaf iliqn i posle razbrah ot neina pritelka 4e tq si haresala drug As ne povqrvah mn mn i kazah dobre i go imah v predivit i tq nqkolko dena ne vliza v 4ata nemi pi6e6e sms i tem podobni kat i zvanq i ne diga ... i se vra6tam ot fitnes 1 den v4era be6e tva i mi pra6ta sms "hodim li ili ne 6ot as misla 4e ne " i as se pribiram i vlizam v 4ata sled kat se iskupah i q pitam kav be6e toq sms i 4e zn mn dobre 4e tva kat go kaje mn me nervi i tq mi nz 6ot as misla 4 ene hodim 6ot ti izneverih i as prosto nz kvo da kaja i posle q popitah za6to i q pitah dali isak da e s men ili ne i tq kaza mi nz posle q pitah pak tq kaza ne i as izlqzoh i posle vlqzoh 4e iamh rabota i tq mi kaza da 4e iskam da e s men tam govorihme si seriozni raboti i tq kaza 4e prez cqloto vreme koeto sme hodili 6ot nie kusahme i tragnahme pak i tq kaza 4e ma e sajelqvala i ne me e obi4ala nikoga i ne me e haresvala a predi 4 meseca kogato skusahme tq reva za men tolkova mn i kolko li ne hora idvaha pri men i ma pitaha dali iskam da hoda s neq i as ot sajeleniq tragnah s neq i sno6ti nz kvo da kaja i q pitah dali imam 6ansove da q varna ili ne i sutrinta kat stanah i otidoh na daskalo i osaznah 4e ne trqbav da sam o6te s neq i taka i posle kat se pribrah i napisah edin sms 4e ne isakm da sam s neq i tem podobni 6ot tq na edna pritqlka e kazala edno na druga drugo na men treto i taka i sled kato i napisah sms tq mi otgovori i vika 4e kat si doide as 6te sajelqvam . iskam da mi dade savet4e dali sam postapil pravilno 4e sam q zarqzal ili ne 6toto o6te ispitvam ne6to kam ne q i ako ne sam postapil pravilno kak moga da q varna

slu6ai sega ako q obi4a6 i ima trupka vuv vruskata vi..ako moje6 da i prosti6 za tova 4e ti e izneverila i za durjanieto 6tot tq mai neznae kakvo iska...ako spored teb tova e vruzkata koqto ti iska6 i si obeden 4e ima6 4uvstva kum neq,a ne prosto 4e si sviknal s neq napravi taka 4e da ste pak zaedno...prosto ako misli6 4e si zaslujava...pogovori s neq kaji i kakvo 4uvstva6 kakvo iska6 i vij kakvo 6te kaje...ve4e ni6to nemoje6 da gubi6 taka 4e ako iska6 da si s neq deistvai...a ako ne..ako iska6 moje da q zapai6 kato priqtelka,no neznam dali moje da ima priqtelstvo ili puk dagovori6 s neq,razbirate se gadjeta li ste kakvo ako ne prosto se opitva6 da q zabravi6..zamenq6 q s nqkoe momi4e,stiskam palci da e po-dobro i da e naistina tova koeto zaslujava6prosto produljava6 napred...a tq spored men kato razbere kakvo e napravila 6te sujulqva ne ti
    PoGleDnI m3 Z@ MiG-v o4iT3 sLuNc3 iZgRqV@.DoKoSnI m3 z@ mIg-v SuRc3tO oGuN RaZp@lV@I.Obi4@M d@ uSe6t@m k@k Me DoKoSv@6,dA Te gLeD@M k@k m3 CeLuV@6.IsKaM D@ Te 4uVsTvAm BliZo Do MeN,IsKaM D@ IzGaRqM CqL@ s TeB.D@ uSe6tAm 43 Me oBi4@6.

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Първо, фани пиши на шибаната кирилица.Да ти кажа честно, АБСОЛЮТНО нищо не разбрах, щото си написал като едно изречение целия текст.НИЩИЧКО не се разбира!Четох го 2 пъти за да го разбера...
    Второ, не знаеш какво искаш.
    Трето, никой не може да ти помогне по този проблем, ти сам си решаваш...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Въпреки,че това наистина многократно съм го казвала,отново ще го кажа-най-добре в случая ще се чувстваш,ако я загърбиш напълно и си живееш живота.А това,че тя е от друг град само улеснява нещата .Няма от какво да се притесняваш и няма защо да се обвиняваш-ти не си виновен.Дори и тя не е виновна,затова не я обвинявай и не и мисли лошото.Просто станалото-станало.Нещата вече са други и ти трябва да ги приемеш такива,каквито са-погледни напред,поеми си въздух,усмихни се и загърби миналото.Дай на живота си свобода и той ще ти се отплати подобаващо

Супер фен
    Тя е малко студена...Много гадно ти е казала всичките тези неща...Не си сгрешил,че си и написал онзи смс.Трябва да я забравиш!Ти каза че имаш някакви чувства,ама не си казал,че това е точно любов така че си намери друга!!!УСПЕХ!

prosti i dai i 2-ri 6ans
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Тя е малко студена...Много гадно ти е казала всичките тези неща...Не си сгрешил,че си и написал онзи смс.Трябва да я забравиш!Ти каза че имаш някакви чувства,ама не си казал,че това е точно любов така че си намери друга!!!УСПЕХ!
    ...se pak io bila 4estna i ti e kazala 4e ti e izneverila...no ne vijdam za6to te zapla6va 4e 6te vidi6 kato si bila doidela...tq sama e zgre6ila i vmesto da se 4uvstva vinovna tq te zaplashva...

axam
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми, браточка, какво да ти кажа.. правилно си постъпил.. Тя не заслужава да й прощаваш. Дори и да пренебрегнем изневярата, тя се е държала меко казано арогантно с теб! Това за късането и т.н. Според мен тя ще съжалява! Вярно, ще ти е кофти, но има толкова други момичета... Ще си намериш по-добра от нея. Според мен това не е отношение на човек, който държи на теб и те обича. Та това е. Късмет!
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си