hodq s edno momi4e ve4e 10 meseca bez devstvena i as sam q otvoril i sme prijivqli kvi li ne momenti dvamata i mi e kazvala mn pati 4e me obi4a dori mi go e dokazvala po kvi li ne na4ini no kakto i da e tq e ot varna as sam ot pleven i se vijdame prez 1 sedmica kaji re4i i stana taka 4e tq ne si doide 2 sedmici i se mi se izvinqva ma postoqno mi govore6e za nqkaf si martin posle za nqkaf iliqn i posle razbrah ot neina pritelka 4e tq si haresala drug As ne povqrvah mn mn i kazah dobre i go imah v predivit i tq nqkolko dena ne vliza v 4ata nemi pi6e6e sms i tem podobni kat i zvanq i ne diga ... i se vra6tam ot fitnes 1 den v4era be6e tva i mi pra6ta sms "hodim li ili ne 6ot as misla 4e ne " i as se pribiram i vlizam v 4ata sled kat se iskupah i q pitam kav be6e toq sms i 4e zn mn dobre 4e tva kat go kaje mn me nervi i tq mi nz 6ot as misla 4 ene hodim 6ot ti izneverih i as prosto nz kvo da kaja i posle q popitah za6to i q pitah dali isak da e s men ili ne i tq kaza mi nz posle q pitah pak tq kaza ne i as izlqzoh i posle vlqzoh 4e iamh rabota i tq mi kaza da 4e iskam da e s men tam govorihme si seriozni raboti i tq kaza 4e prez cqloto vreme koeto sme hodili 6ot nie kusahme i tragnahme pak i tq kaza 4e ma e sajelqvala i ne me e obi4ala nikoga i ne me e haresvala a predi 4 meseca kogato skusahme tq reva za men tolkova mn i kolko li ne hora idvaha pri men i ma pitaha dali iskam da hoda s neq i as ot sajeleniq tragnah s neq i sno6ti nz kvo da kaja i q pitah dali imam 6ansove da q varna ili ne i sutrinta kat stanah i otidoh na daskalo i osaznah 4e ne trqbav da sam o6te s neq i taka i posle kat se pribrah i napisah edin sms 4e ne isakm da sam s neq i tem podobni 6ot tq na edna pritqlka e kazala edno na druga drugo na men treto i taka i sled kato i napisah sms tq mi otgovori i vika 4e kat si doide as 6te sajelqvam . iskam da mi dade savet4e dali sam postapil pravilno 4e sam q zarqzal ili ne 6toto o6te ispitvam ne6to kam ne q i ako ne sam postapil pravilno kak moga da q varna