.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    weni
    Guest

imam problem s mom4etata

lele ujas naprao nz ko da praa na 14 sam a oste ne sam si hvanala gaje si4ki e ne ba6 si4ki moi fr ve4e sa si imali gaje nz ko da praa pomagaite!!!!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Виж сега, не трябва да съдиш по твойте приятелки, защото всеки е различен и по различно време си хваща гадже. Смисъл ще му дойде времето, така че не се притеснявай.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен
    Град
    Гето Милев

Re: imam problem s mom4etata

Цитирай Първоначално написано от weni
    lele ujas naprao nz ko da praa na 14 sam a oste ne sam si hvanala gaje si4ki e ne ba6 si4ki moi fr ve4e sa si imali gaje nz ko da praa pomagaite!!!!
    Защо мислиш , че ако приятелките ти имат гаджета , непременно и ти трябва да имаш? Това е глупаво....

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на Barbie
    mda, li4i si 4e si na 14...tva prozvu4a malko grubo, sorry...no tova e prosto nelepo...6e si fane6 gadje v momenta v koito sre6tne6 mom4e koeto istinski te vulnyva i 4uvstvata ti sa spodeleni...priqtelkite ti...ili sa imali kusmet i sa sre6tnali takova mom4e...ili kato tebe, smqtat, 4e s gadje 6e sa...po-gotini...infantilna istoriq
    est, ti moje6 da si se oglejda6 za nqkoe sladko mom4ence...ama...da te predupredq...nqkoi hora mn vreme ne namirat istinska vruzka...ili 4ovek koito si zaslujava...pojelavam ti est, da si ot kusmetliite...koito rano popadat na istinski skupi i blizki partniori
    ta...tova 4e nqma6 gadje, ne zna4i 4e...izostava6 s materiala spoko, i tva 6e stane...6te se slu4i ot samosebe si

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Абе дете на 14 години не си за пенсия повярвай ми.
    Не трябва да ходиш с някой щот и другите го правят...
    За всичко си има време.
    Нещата просто се случват и не можеш да ги промениш. Това, че нямаш гадже не те прави различна от другите. Напротив нормално си е. На 14 си не на 24, че да вземеш да се притесняваш.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    sofia
    i as sam na 14 i nikoga ne sam imala gaje oba4e tfa ne e nai-vajnoto. za smetka na tfa imam nai-qkite fr na sveta koito nikoga ne biha mi nameknali dori 4e sam ne6to po-stranna ot tqh 6toto si nqmam gaje
    taka 4e ne se kosi tolko

Повече от фен
    Spokoino!I tvoito vreme 6te doide.Nedei da tragva6 s nqkoi samo i samo i ti da si ima6!I tvoito vreme 6te doide \/

Повече от фен
    ei spoko i az sam na 14 i dosega ne sam imala gaje.znam kakvo e 4ustvoto 4e vs tvoi priqtelki si imat,a samo ti nqma6,no spoko ne6tata 6te se opravqt!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си