.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Moderated:Приятелката ми се държи странно...

Значи проблемът ми е следният - имам една добра (или поне така смятах, но явно преценката ми за хората може да сгреши) приятелка, с която в училище, по телефона и в чата си говорим страхотно и тя ме търси често да си поприказваме, така че не бих казал, че аз само и досаждам. Проблемът се състои в очевидното и нежелание да се видим и да си говорим наживо. Харесвам я но уважавам решението и да сме само приятели - не искам нищо друго освен да се виждаме отвреме навреме. Всичко започва с ентусиазъм от нейна страна и завършва със студено извинение - всеки път е така, дори когато идеята е нейна. Какво по дяволите и се върти в главата и каква е тази непрекъсната промяна в отношението и?

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

...SPaIkI...
    Guest
    Mi bace mai ne6o tva momi4e se ebava s tebe az imah sa6tata pr i nakraq razbrah 4e e iskala prosto da si 4ati s men 6toto i e sku4no a ne za drugo a na vanka e druga i nakraq q zarqzah taz

_MuKa_
    Guest
    Hm.... edna moq priqtelka se durje6e po su6tiq na4in kum edno mom4e... no tq mi prizna 4e vsi4ko e bilo samo, za6toto mn go e haresvala i prosto se pritesnqvala da mu go kaje... ...

Повече от фен
    Prosto i tq ne znae kakvo iska!Ostaviq malko da re6i ..Moje bi te haresva ,samo 4e ne e napalno sigurna .. nz pogovorete

Супер фен
    Доста е объркана работата...може да се е*ава с теб...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Доста е объркана работата...може да се е*ава с теб...
    Може и просто да е от по-притеснителните и да не знае какво иска?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Притеснява се от контактите на живо. Срамежлива? Намери начин някак си да я убедиш че не ядеш хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си