.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: прическа

Guest

прическа

момче съм немога си измисля прическа тез дет са модерни ся не ме кефят или съм късо постриган си ходя норм ама ся реших да си оставам коса ама не харесвам прически и ходя рошав я дайте некои линк да разгледам

Re: прическа

http://pop-folk.mp3-bg.com/photos/Azis-84.html?id=443 tazi pricheska na Azis e mnogo qka stiga da mogat da te podstrijat tochno taka i nai dobre stoi na rusa kosa ili pone na kichuri
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Супер фен
    0 номер и няма кво да му мислиш.

Супер фен Аватара на pinki
    Ne ne taka kato Azis!

P.S:ama Azis bil xybav be!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на pinki
    AAf bojke iskax da kaja da se postrije6 taka kato Azis!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Mi hodi si takav roshav,samo si q opravqi malko s gel ili tam s pqna i si hodi taka.Shukaritetno e ...
    ATB-Ecstasy ....

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо

Re: прическа

Цитирай Първоначално написано от ~KUCHKATA~
    http://pop-folk.mp3-bg.com/photos/Azis-84.html?id=443 tazi pricheska na Azis e mnogo qka stiga da mogat da te podstrijat tochno taka i nai dobre stoi na rusa kosa ili pone na kichuri
    Определено е яка прическата
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Guest
    az pyk poprincip si padam po mom4eta koito sa na igli4ki.znam 4e e staro ve4e ama mn me kefi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си