.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен

вечерен час

хора, имам нужда от помощ, аз съм на 16 години (почти) и имам вечерен час 22.00 часа, и наще не ме пускат до по късно само защото закона забранявал. как да им обясня че моя вечерен час е 23.00 часа??

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    хах...твоя вечерен час бил 23:00 часа..
    ти ли преценяваш до колко да ти е часа или ваще..?
    не си голяма.. 22 часа си ти е добре..
    не ставай алчна...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    лесно ти е на теб, след като момиче което е 3 години по-малко излиза до 23.30

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    a trqbva li da se vodi6 po drugite?kakvo ot tova 4e izliza do 23:30,trqbva li da si kato drugite?a i na si4ko otgore ima deca/bratov4edka mi koqto vsu6tnost e na 17/4iito rodite li ne ima davat da izlizat do po kusno ot 9-10 4asa!taka 4e budi blagodarna a ne al4na

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Супер фен
    Град
    sofia
    roditelite ti 6te precenqvat v kolko da se pribira6 a ne ti

Голям фен
    да много ви благодаря за съветите помогнахте ми страшно много

Бе момчета и момичета да ви питам тука едни олигофрени май нещо ме лъжат,ама все пак да питам.Значи верно ли е ,че от скоро вечерен час има само за под 16 годишни.Тоест ако си на 16 или 17 нямаш вечерен час

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    да много ви благодаря за съветите помогнахте ми страшно много
    mq vij sega ne6to:seki ima nqkakuv ve4eren 4as, i nikoi ne moje da go promeni!Kakvo mojeme da napravime nie ot foruma ili ti?!NI6TO!!!! prosto roditelite ti taka sa precenili taka go pravqt-primiri se!a i ne zabravqi 4e te se trevojat za tebe i nadali 6te te pusnat po 12 ili 1 4asa prez no6ta navunka po ulicite!

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Супер фен
    Еми какво искаш да направим? Дай телефона на майка си и ще й кажа да те пусне.
    Ми говори с тях, спечели доверието им, оговорете се да направиш нещо в замяна на това да те пуснат. Освен това къде искаш да ходиш? Ако кажеш на ваще, че искаш само да излезеш естествено, че няма да те пуснат. Кажи им къде, с кого ще ходиш. Ти познаваш най-добре родителите си, ако незнаеш как да се оправяш с тях кой да ти каже.

na mene 10h mi se vijda malko, na 16 si se pak, kaji im na va6te da si gledat rabotata, ili se razberi s tqh kato stane 10h da im zvune6 da im kaje6 koga 6te se pribere6, primerno 11h, koeto si e normalno daje spored mene i tva e malko, na na6te sum im dal snimka 6tot posledniq put mi se oplakvaha 4e ne sa me vijdali otdavna, a naskoro razbrah 4e jiveq s baba i dqdo
    averkata puk si jivee sami4ka v apartamenta, tehnite sa v drug apartament
    na 16 i polovina sme gore dolu, ama nie sme isklu4eniq, si4kite mi priqteli i priqtelki koito sa na po 16-17 se pribirat kum 12-1

Голям фен
    аз съм на 12 и нямам такъв час пробвай да докажеш на ваще че можеш сама да се оправяш щото мене ме знаят че ще се оправя стига да си нося ГСМа и няма проблем никав \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GanGstA-Pr0daCtioN
    Бе момчета и момичета да ви питам тука едни олигофрени май нещо ме лъжат,ама все пак да питам.Значи верно ли е ,че от скоро вечерен час има само за под 16 годишни.Тоест ако си на 16 или 17 нямаш вечерен час
    Ами и аз чух нещо подобно но не съм сигурна че е така

Повече от фен
    mene pa me puskat do 9 i sum na 15 ... ne mi puka az sum dovolna

Абе аз съм на 16 и съм до 10 .Нормално е, родителите се притесняват.Има време еи сега ще минат годините и ще си излизаш до колкото си искаш

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    аз съм на 12 и нямам такъв час пробвай да докажеш на ваще че можеш сама да се оправяш щото мене ме знаят че ще се оправя стига да си нося ГСМа и няма проблем никав \/

хах,много ми е смешно като кажете,че можете сами да се оправяте
    логично е ,че можете,ама не от вас зависи какво може да ви се случи вечерта
    като някъде те сгащат няколко момчета/мъже ще видим какво ще ти помогне мобилният в джоба или това,че си оправен...
    на 12 години без вечерен час ... това е...БЕЗОТГОВОРНО
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    eee da kak she ima vechern chas moje naprao da se iznese ot tqh i da ne kazva na roditelite si ! kyf e problema ?

ще се оправя стига да си нося ГСМа и няма проблем никав \/
    Какво ще направиш? Ще викнеш мама и тати ли?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    spored mene jivota si e nash i mojem da pravim akkvoto si iskame s nego tfa kakuv shte stanesh si zavisi ot tebe..nai mnogo roditelite s tova tqhno zabranqvane,nakzaniq,poboishta,vecherni chasove da si spechelqt neyvajenie ot decata,lyji pak ot decata i nikakvo doverie i toploto kakvoto trqbva da ima v edno semeistvo..zashtoto kolkoto poveche zabranqvash na edno dete,nakazvash go i go biesh i my postavqsh vecheren chas tolkova to pravi neshtata na pyk...
    Az nikoga ne sym imala vecheren chas,no si se pribiram rano kym 11 ili 11:30 ...slychva se i da ne se pribera,no se obajdam vinagi..nashte mi imat doverie i nqma da trygnat da me nakazvat i biqt kamo li na 19 godini )) v nashto semeistvo vaji principa koito opisah nai gore i mislq che taka trqbva da e navsqkyde...prosto doverieto se zaplashta s doverie..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    ще се оправя стига да си нося ГСМа и няма проблем никав \/
    Какво ще направиш? Ще викнеш мама и тати ли?
    В смисъл да го знаят къде е.
    То в днешно време да си носиш GSM-а не е много безопасно.

Град
    In Basic Input Output System
    Много безотговорни отговори прочетох ... Ще ви кажа само , че в нашият консуматорски живот не знаеш кой малоумник от каде ще те нападне , недай си боже да те изнасили , да те ограби и куп други поразии ... Аз съм подкрепям идеята , че е редно въпроса за вечерният час да се обмисля с родителите . Малко или много ние сме зависими от тях , заслужават поне мъничко оважение ... Вечерният час за непълнолетни е 22 часа !
    Умея да греша.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Подкрепям горния отговор.
    Аз лично нямам вечерен час, но досега никога не съм се "възползвал" от тази възможност. Просто не обичам да излизам навън и точка.
    Не може деца на 14-17 години да излизат сами през ноща. Трябва да има ред и дисциплина.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    spored mene jivota si e nash i mojem da pravim akkvoto si iskame s nego
    ами по закона родителите са длъжни да носят отговорност за децата си докато навършат 18 години.тъй че малко или много те решават кво ше праиш и кво не.
    според мен трябва да има вечерен час щото хора дет викат "искам да има много алкохол","ше правя квото си искам","наште нищо не могат да ми кажат" и тем подобни трябва да се прибират за Сънчо.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от CpecaH
    Много безотговорни отговори прочетох ... Ще ви кажа само , че в нашият консуматорски живот не знаеш кой малоумник от каде ще те нападне , недай си боже да те изнасили , да те ограби и куп други поразии ... Аз съм подкрепям идеята , че е редно въпроса за вечерният час да се обмисля с родителите . Малко или много ние сме зависими от тях , заслужават поне мъничко оважение ... Вечерният час за непълнолетни е 22 часа !
    podkrepqm tova mnenie .Az syshto nesym imala vyzmojnosta da se "vyzpolzvam" ot ve4erniq chas a i ve4e jiveq s gadjeto si.. ..i to ne mi postavq ve4erni chasove
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Roxy,moq greshka ne se ytochnih...imah vpredvid za hora kato mene,kato tebe,koito znaqt kak da se pazqt,da ne zakysnqvat osven ako ne e nalojitelno,a ne nqkakvi bezotgovorni mladi alkoholici,koito znaqt samo da psyvat,da se pravqt na interesni i kfo li oshte ne...
    NE podkrepqm roditeli koito biqt i nakazvat decata si prosto zashtoto iskat da gi dyrjat strogo...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Roxy,moq greshka ne se ytochnih...imah vpredvid za hora kato mene,kato tebe,koito znaqt kak da se pazqt,da ne zakysnqvat osven ako ne e nalojitelno,a ne nqkakvi bezotgovorni mladi alkoholici,koito znaqt samo da psyvat,da se pravqt na interesni i kfo li oshte ne...
    NE podkrepqm roditeli koito biqt i nakazvat decata si prosto zashtoto iskat da gi dyrjat strogo...
    еми да права си че има някои деца дето не правят глупости и са много отговорни.ама закона не може да бъде такъв че на такива хора да не им поставя вечерен час тъй че според мен трябва да има.много се дразня че никви проверки не се правят всички си затварят очите затва че непълнолетни се наливат с алкохол по заведенията,ама стане ли нещо и айде веднага проверки.както се казва след дъжд качулка.ако спазваха толкова стриктно закона нямаше да се случат тея беди.и все пак има и 18 годишни дето са такива дечковци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си