- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- вечерен час
[quote="Roxy"]Абе да ти кажа не е точно така, тъжното е че си на 19, и не си гоПървоначално написано от bibonka
разбрала още. И аз като бях на 16 се мислех за безсмъртна и всемогъща, мислех си че съм съвсем способна дори да живея сама. Само, че родителите носят отговорност за психическото и физическото здраве на детето си. Това е огромна отговорност, и 10 си е съвсем приемлив час. Колкото и да ти е неприятно, не си достатъчно дорасла, за да се грижиш сама за себе си. Какво те интерусава тебе, кой в колко се прибира в крайна сметка. Не разбираш ли, че тва е за твое добро, и е по- добре да се прибереш с 1 час по-рано от другите, отколкото да ти се случи нещо "приятно". Замисляла ли се, че на всичко на тоя свят е купон, понякога трябва да се правят компромиси и жертви...скоро ще станеш на 18, после на 20 и ще съжаляваш, че не си пак на 16
Give me your best shot motherfucker!
Еми аз съм на 15 и вечерният ми час е 9-9 и нещо,ама най-вероятно като свърша даскало ще стане 10.А пък и мисля,че за 16 години наистина 10ч е горе долу добре,а и сега идва лято и най-вероятно ще започнат да те пускат и до по-късно.Споко!
I was lost and I'm still lost...
Първоначално написано от bibonka
Тва беше едно от най-тъпите мнения които прочетох.Мила моя .... на родители е ЗАДЪЛЖЕНИЕ да даржат децата си под контрол преди да навършат 18 години!
миличка и аз имам някфо такожа проблемче на 15 години сбм и сбм до 9.30 а брат ми които е на 10 е до 9малко е нечесно ала какфо да се прави те се тревожат за нас и това си е! просто трябв да им докайем че сме си заслужили късния час
![]()
Po dobre da me mrazqt za tova koeto sbm , otkolkoto da me obi4at za tova koeto ne sbm!!!
Нямам определен вечерен час поради простата причина, че не излизам вечер- в повечето случаи, когато се разхождам навън, съм сама, а не обичам да вървя сама по улицата в 8 вечерта и затова излизам през деня...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Не е вярно!До 18 години закона налага вечерен час на всички под 18!Не зависимо дали си малолетен или непълнолетен!Първоначално написано от GanGstA-Pr0daCtioN
![]()
Ехх радвай се,че си до толкова.Аз също съм на 16, но стане ли 20 h. - 20:30 h. започват да звънят да се прибирам :-(
Ас съм на 14 и се прибирам в 10 11 а пък ти дето си на 16 еми явно не си им спечелила доверието напълно постараи се а го спечелиш и така може би ще се променят малко нещата нЗ ова е моят съвет споделяй повече с ТЯХ И ТАКА МОЖЕ И ДА СЕ ПОЛУчИ нещо
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Mi az sym na 14 i vecherniq mi chas e 21:30 zashtoto jiveq na 1km ot centyraa na moite priqtelki,koito jiveqt blizichko im e 22:00...nqma golqma razlika...
И аз нямам вечерен час.Като излизам наще ме питат в колко ще се прибера, но аз им казвам, че ще им се обадя допълнително, защото незнам къде ще ме отвее вятъра вечерта.Иначе по закон за всички под 18 вечерния час е 10 часа.Това имат право да те задържат в раьонното и да те глобят, но много си зависи от полицая.Мен веднъж ме спряха в 2 часа и ме питат 'Къде ходиш толкова късно?Не знаеш ли, че има вечерен час?' аз им казвам 'Знам.Прибирам се' 'На колко години си?' '17' 'Дай личната карта(тук вече се спекох здравата).Верно на 17 си.Айде бързо към вас, защото някой друг колега може да те спре'.И така.В общи линий ако докажете на вашите, че заслужавате доверието им, няма да имате проблеми в живота![]()