.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Потене

Потене

Имам преблем с потенето под мишници и е доста повече от нормалното. За 1 минута цялата ми блуза е мокра и бих искал да ми препоръчате някакво лечебно средство а не дезодоранти защото не помагат.

Мммм 4ак толкова май не е нормално ,отиди на лекар той ще ти препоръ4а нещо,ще ти каже.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    тва кой клас си

СУХ дезодорант Dove fresh anti-prespirant deodorant...почти не се потя...

dreamy
    Guest
    i az imam takav problem i o6e ne sam se opraila dokrai s problema no re6enieto e ili navsqkade s teb da e dezdoranta ti i mn 4e sto da se kape6 po 2 pati na den ne se pritisnqvai problema skoro 6e iz4ezne normalno e za tineijarire

mili4ka otiva6 v aptekata i si kupuva6 odorex 100% garanciq 4e nqma da se poti6 i az imax su6tiq problem i e mn nepriqten ne vqrvax 4e 6temi pomogne no stana ve4e ne se pota zna4i vzima6 si go tova i ima uputvane pruska6 se tri ve4eri pod mishnicite i na sutrinta se izmiva6 xubavo s voda ... nadqvam se da ti pomogne uspex
    prolet e pri4kite peqt i e vreme za lubov ... lubov??? kakva lubov we xora prosto sex :P~~ hahahaha

LoVeR_em16
    Guest
    emi ima edni injekcii koito spirat poteneto za kum 12 meseca ... i to izcqlo ... tva nqma na4in da ne pomogne!!!

Guest
    И тая инжекция като ти спре потенето нали си сещаш на какво ще ти заприлича тялото и най-лошото-лицето...на лунна повърхност!!! Без такива моля моля. Аз си използвам дезодорант и парфюм и въпреки това пак се потя. Естествено е за тази възраст и колкото и неприятно да е трябва да се изтърпи LIVE SUX!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoVeR_em16
    emi ima edni injekcii koito spirat poteneto za kum 12 meseca ... i to izcqlo ... tva nqma na4in da ne pomogne!!!
    Хахахаххаха тва беше супер тъпо. А бе ей я се замисли ако сепре потенето за толкова време колко ше се натрови организма и факта че ше станеш целия в пъпки е най-малкото. Не може да има такова нещо, като инжекция против потенето, която да ти спира потенето за 12 месеца.

Guest

Re: Потене

prirodata ne mojesh da q spresh.prosto polzvai neshto protiv mirizmata,che nikoi ne ponasq skunksovete. uspeh,dano se opravish

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lord Vader
    СУХ дезодорант Dove fresh anti-prespirant deodorant

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Kupi si Odorex-7lv struva s 3 napryskvaniq 3 poredni ve4eri ne se izpotqva6 10dni sled tova

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    лечебно средство може да ти предпише лекар
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Това наистина е повече от нормалното.По-добре отиди на лекар,защото според мен е на хормонална основа,но не съм много в час в тая област,така че по-добре наистина на лекар.
    I was lost and I'm still lost...

Супер фен
    Moje da ima6 problemi sus s4etovidnata jleza ili 4esto da si napregnata. Zashtoto ponqkoga izpotqvaneto e v rezultat na prekaleno pritesnenie, na nervi...
    Otidi pri li4nata lekarka, kaji si oplakvaniqta i ako trqbva - da ti dade napravlenie za nqkoi lekar

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    хахаха 'счетовидна' леле ще ме убиете 'ЩИТОВИДНА' се казва....ако някой все пак се съмнява

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    хахаха 'счетовидна' леле ще ме убиете 'ЩИТОВИДНА' се казва....ако някой все пак се съмнява
    hahah tva pone trqbva da go znaqt ot ob6ta kultura lelle

Guest
    Ne mislq che s injekcii shte ima rezultat ...shtom se potish ubilno ima 2 varianta...ili imash mnogo maznini i toksini koito trqbva da stopish i izhvurllish i prosto nasledstveno imash po-silni potni jlezi ama nai-dobroto sredstvo spored men e 1 dezdorantche protiv izpotqvane

Фен
    Град
    Пазарджик
    Kupi si Odorex-7lv struva s 3 napryskvaniq 3 poredni ve4eri ne se izpotqva6 10dni sled tova
    И на 11 ден си Мата Хари
    Любовта е по-силна от всичко

сухите дезодоранти са добри.Обаче наистина не е нормално да се потиш толкова,така че може да отидеш на лекар

Ми аз също много се потя,но горе-долу се справям с проблема-значи мажа се със сух дезедорант и като се изпотя потта ми мирише на дезедоранта и не е гадно,но пук ми се намокра тениската и стават 1-ни гадни петна ......

Голям фен
    mi hodi na lekar..toi 6te prepora4a ne6to mnogo po-efikasno ot tuk v tozi hora...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Мега фен
    Вредно е да не се потите! Като че ли да си сложите нещо на главата и косата ви да не се омазнява 1 година! Дезодорантът не трябва да спира потенето, а да предотвратява лошата миризма.
    За автора - отиди на лекар.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Вредно е да не се потите! Като че ли да си сложите нещо на главата и косата ви да не се омазнява 1 година! Дезодорантът не трябва да спира потенето, а да предотвратява лошата миризма.
    За автора - отиди на лекар.
    Така е обаче не е нормално чак толкова много да се поти.Така че по-добре на лекар

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    hahah tva pone trqbva da go znaqt ot ob6ta kultura lelle
    Qvno ne sum umna kolkoto vas \/ 6tom kazvate, glupava sum ...ne go znаех tui za jlezata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си