HORA...imam golqm problem...haresvam mn edno mom4e....az sam na 14 a toi na 17 i se dvijim v edna kompaniq...ili pone az se natresoh v kompaniqta mu..si4kite mu fr mn me haresvat i nqkoi dori me zaribqqt no ne..az pak si "izbrah" tozi koito ne trqq6e..v na4aloto na zapoznanstvooto ni be6e mn qko..mil...sladak..si4ko the best...posle oba4i po4na da se "ligavi" ako moa taka da go kaja....dnes naprimer...me nosishe na ruce....gudelichkashe me...pregrushtashe me prez grusta pred fr mu...no strannoto be6e 4e...vse edno me izmu4vashe..razbirate li? stiskashe mi .... rucete...pipashe mi gurdite...i govoreshe "mrasotii" ot vida "malka kurvi4kaaa..." ili nekvi takiva.... nz kakvo da pravq...100% ne e ot pr mu....bazika se uj...i posle mi se izvinqvaaaa....i mi kazva "az nqq da izleznA s "edi si koi" dokato ne kajesh 4e ne mi se sardish"izvinqqqii.... ponqkoga se durdji adski milo..a ponqkogaaaaaaaaaaaa imali sme momenti na no togava me hvashta za ruka...sqdam v nego i mi se izvinqqqqq..kajete mi sq...kvo izpitva;( haresva li me? obi4a li me?? kvo dee*a maa my

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§