Здравейте!Търся съвет историята е следната:
Така от близо 2-3 години си падам по 1 мадама,имам чувството че и тя има е да ама не!Вчера седим на нашето място кадето се сабираме след дскало и всичко е 6+ и ето аз я прегръщам и тя ми откликва с не ме докосвай,махай се!Това ме удари право в сърцето!Знае как да накара момчето да страда найстина!Днес питах приятелката и дали найстина изпитва нещо и тя отговори че няма нищо просто си играе с мен(това още повече ме уби)!Тя се подигра с мен,с чувствата ми!Стана ми ужасно кофти ей така както бях на 7 небе слезнах в ада!Та се чудя найстина да и приченя ли това което тя ми стори?Държах се добре с нея защото найстина държах на нея а тя си играеше с мен!Веднага ще заиграя нейната игра и ще я накарам ЖЕСТОКО да сажалява!Знам кой харесва и точно 2 думи казвам и просто си заминава!Ще я накарам поне за миг да усети моята болка и да усети какво е да се чувстваш на 7 небе и изведнъж да слезнеш на земята!Мога да й направя живота черен!Карах се с приятелите си за нея(те я ненавиждат) а тя си играе с мен!
Какво мислете знам че отмъщението не е решение но го заслужава ДВОЙНО ПОВЕЧЕ!Поне за миг да усети това което почувствах аз!

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§