- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- po-golemi g1rdi :?
moje i da se povtarq temata ama....sorry all
daite predlojenq za po golqm buist
az sym 4uvala za boza za gevrek :P~~ aa i za zeleto sy6to
PlS all kajete mnenieto si){}
тва за бозата е мит аза геврека незнам
dai pari4ki i NPПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
all talk vi za hranitelni i dr nadbavki
pls h3lP
P.S. i posledno tva za bozata istina li e
сложи си силикон![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
oks kaji mi koe e vqrno :PПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ako zn ne6to de)
Гърдите са съставени предимно от мастна тъкан и млечни жлези. Съвсем логично при наддаване на килограми на цялото тяло ще качиш и известно количесто мазнини в гърдите, което може би ще ги направи по-големи. Но на цената на какво? Всичко си е до ген! Напълно излишно е да станеш 70-килограмова топка, за да имаш голям бюст. Малките, но стегнати гърди също не са за пренебрегване - напротив - красиви са! Започни да ходиш на фитнес - стегнатите гърдни мускули повдигат гърдите, така че хем им придават по-красива форма, хем ги повдигат и създават илюзията, че са малко по-големи. Но не прекалявай с тренировките само да те предупредя, за да не постигнеш обратен резултат.
Успех!
естествено че няма храна която да се лепи само на една част на тялото.всичко е ген.може да ползваш силиконови подплънки
v sutiena si slagai 4orapi![]()
Забрави за тия глупости с боза,зеле и други такива .Упражнения,ама не прекалявай.И да знаеш че едно момче ще хареса повече слабо момиче с малък бюст,отколкото някоя пищна дама с големи гърди,но и 5 пъти по-голям задник.За това не се опитвай да се промениш,а по-добре започни да се харесваш такава,каквато си...![]()
Радвай се на живота,защото никой няма да ти върне изгубеното за купон време !ЖИВЕЙ!!!!
Ako gyrdite ti sa malki kolkoto moite nqma kak da se haresvash za jalost!Na men tova si mi e malyk kompleks, no za smetka na tova sam slaba!Naistina nqma nikakav smisal ot hranite koito izbroi!Nqma na4in za ugolemqvane na biusta po estestven pyt!Predlagam ti da pod4artaesh seksapila si v drugi svoi 4asti!Ne vsi4ki mojem da sme perfektni,no pone mojem da porabotim za samo4uvstvieto si!Nali?![]()