.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: po-golemi g1rdi :?

loveeeeeeeeeee
    Guest

po-golemi g1rdi :?

moje i da se povtarq temata ama....sorry all
    daite predlojenq za po golqm buist
    az sym 4uvala za boza za gevrek :P~~ aa i za zeleto sy6to
    PlS all kajete mnenieto si ){}

Голям фен
    тва за бозата е мит аза геврека незнам

Единствения ефикасен начин - силикон!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Единствения ефикасен начин - силикон!
    dai pari4ki i NP
    all talk vi za hranitelni i dr nadbavki
    pls h3lP
    P.S. i posledno tva za bozata istina li e

Естествено, че не е...

сложи си силикон

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

loveeeeeeee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Естествено, че не е...
    oks kaji mi koe e vqrno :P
    ako zn ne6to de )

Гърдите са съставени предимно от мастна тъкан и млечни жлези. Съвсем логично при наддаване на килограми на цялото тяло ще качиш и известно количесто мазнини в гърдите, което може би ще ги направи по-големи. Но на цената на какво? Всичко си е до ген! Напълно излишно е да станеш 70-килограмова топка, за да имаш голям бюст. Малките, но стегнати гърди също не са за пренебрегване - напротив - красиви са! Започни да ходиш на фитнес - стегнатите гърдни мускули повдигат гърдите, така че хем им придават по-красива форма, хем ги повдигат и създават илюзията, че са малко по-големи. Но не прекалявай с тренировките само да те предупредя, за да не постигнеш обратен резултат.
    Успех!

Повече от фен
    естествено че няма храна която да се лепи само на една част на тялото.всичко е ген.може да ползваш силиконови подплънки

Повече от фен
    Град
    sofia
    v sutiena si slagai 4orapi

Град
    тук някъде
    Забрави за тия глупости с боза,зеле и други такива .Упражнения,ама не прекалявай.И да знаеш че едно момче ще хареса повече слабо момиче с малък бюст,отколкото някоя пищна дама с големи гърди,но и 5 пъти по-голям задник.За това не се опитвай да се промениш,а по-добре започни да се харесваш такава,каквато си...
    Радвай се на живота,защото никой няма да ти върне изгубеното за купон време !ЖИВЕЙ!!!!

Guest
    Ako gyrdite ti sa malki kolkoto moite nqma kak da se haresvash za jalost!Na men tova si mi e malyk kompleks, no za smetka na tova sam slaba!Naistina nqma nikakav smisal ot hranite koito izbroi!Nqma na4in za ugolemqvane na biusta po estestven pyt!Predlagam ti da pod4artaesh seksapila si v drugi svoi 4asti!Ne vsi4ki mojem da sme perfektni,no pone mojem da porabotim za samo4uvstvieto si!Nali?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си