spoko su6testvuvame!I az sum si samotnik ne mi puka za ni6to i nikoi,ne me interesuvat momi4e(no ne sum i gei)prosto ne mi se zanimava izli6no gubene na vreme a ima po vajni ne6ta ot tezi tupi purvi4ni zalojeni instinkti!Prez po golqmoto vreme se durja studeno slu6am samo qko heavy i black metal i ne me ebe za ni6to!pisna mi ot alkohola pisna mi ot cigarite,smisal v jivota nqmam jiveq si den za den!i za si4ki deto si mislqt 4e su6testvuva takova ne6to kato lubov edin golqm _|_ 6toto mnoo qko sa lujat xaxa, no ne sa go osuznali,prosto izpitvat nujda i se pod4inqvat na navicite nalojeni im ot ob6estvoto!kolkoto pove4e gi nabludavam tolkova pove4e mi staa otvratitelno,gledam gi kak vurqt momi4eto s nqkoe mom4e gu6nati celuvat sa i si govorqt sladko i 4ak mi ide da povurna taka e!NE iskam se zanimavam s momi4eta 6toto:
1.Te sa ravni na vreme,vremeto e ravno e ravno na pari a parite i jenite sa zlo demek zlo na kvadrat!
2.Prekaleno golemi ligli sa!(ox mucka kak si ma) tipi4no jenski izraz!
3.Te sa edni golemi parazit4eta koito jiveqt na gurba na muja,po prostata pri4ina 4e sa neskoposani i glupavi edno ne6to nemogat kato horata da svur6at!
O6te interesni fakti edin profoser ot Burgas e dokazal s teorema 4e jenite ne sa hora!Ako 4atkate kvo kazvam(Kaji mu jena i ne go obijdai pove4e) ta toq e golqm pi4!Ta taka de,i az sum re6il da mru sam,no pone dovolen ot sebe si!