- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- web камера
исакм да питам нещо.възможно ли е да ме виждат по всяко време,ако имам web камера,имам скайп,но не говоря с никой?смисъл потребителите,които са ми в списака могат ли да ме виждат какво правя без да говоря с тях и без да съм пуснала камерата?има ли някаква такава настройка,автоматична и аз да не я знам?мерси предварително!
п.с.:темата може д ане е за тук,но не знаех кой да питам
от самия скаип требва да кайеш на камерата да работи.Ако си говориш с някой и неси пуснал камерата няма как да те видят
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ако имаш вирус могат. Наскоро по новините говореха за такъв вирус, чрез който могат да те наблюдават през камерата.
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Първоначално написано от The Interceptor
Ами затова просто да си включва камерата само когато иска да го виждат![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
to taq kamera ne e samo za skype
inu4e ako ne si si pusnal kamerata nqma kak da te vidi nikoi spoks
то много ясно че ако не си си "пуснал" камерата няма да те видят. Въпросът е дали ще разбереш кога камерата ти е пусната.Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Еми тя свети братле.![]()
Ае ква е тая тема глупава, ебаси параноята те гони май.
попринцип неможе обаче някой хора който са по-навътре в нещатата лесно биха те наблюдавали![]()
стига да е свързана с пи-си-тоПървоначално написано от DevilMayСry
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m