Zdraveite.V momenta imam edin tekusht problem koito mn me tormozi.Ima edno mom4e,s koeto se poznavame ot okolo godina i polovina.Vinagi sme bili v priqtelski otno6eniq makar az ot vreme na vreme da sym gledala na nego i s drugi o4i.predi polovin godina toi se zabi s nai dobrata mi priqtelka no nishto ne se polu4i mejdu tqh a nie s nego si produljihme da si ob6tuvame priqtelski.v4era bqh na kupon u tqh i principno znam 4e toi sega si tursi gadje ,no tui kato neprekusnato mi razpravq za nqkakvi momi4eta koito si e nabelqzal za potencialno takova i ne smqtah 4e az bih mogla da sum takova.na kupona v na4aloto toi se zanasq6e s drugi momi4eta no na men mi be6e vse edno.........no nqkolko 4asa po kusno ,ve4e malko podpiinali ,no v nikakuv slu4ai piqni, toi me drupna i zapo4nahme da se celuvame.posle neshtata zagrubqha i se premestihme v usamoteno pome6tenie kudeto ve4e bqha absoliutno qsni namereniqta mu.pomnq otdelni dumi kato na primer: "samo kato priqteli".samo che za men seksa s nego ne be6e "samo priqtelski" .sled kato prikliu4ihme i se vurnahme pri ostanalite toi ve4e ne me celuvashe i se durje6e sqkash nishto ne e stavalo mejdu nas....posle otide i si legna v ednata staq.....az sushto otidoh da si legna zashtoto umirah za sun.......samo 4e ne otidoh pri nego...nz dali ne trqbva6e....be6e me strah 4e nego go e sram ot men i ot tova koeto e stanalo....i sutrinta se pribrah dokato vsi4ki spqha .Chudq se......dali iska neshto pove4e ot seks,dali ima shans pak da se vidim i da stane neshto po seriozno...izmu4va me fakta 4e makar da bqh pila alkohol toi ne mi be6e bezrazli4en i izpitvah neshto pove4e ot formalno deistvie.