.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    problem4e
    Guest

Moderated by W.I.M.: Колебая се между двама ?

zna4i iskam syvet.haresvam 2 mom4eta,ne znam koe pove4e.pyrviq e mnogo razgovorliv,svalq mi vsi4ki zvezdi,govori mi strahotni raboti i izob6to e mnogo qko.iska da e postoqnno do men,da sme vinagi zaedno.Drugiq po4ti ni6to ne kazva,da ne kaza ni6to napravo.Mnogo e gotin na vyn6en vid,no e malko stresnat ne6to.Kazval mi e samo,4e me obi4a i tolkova.Ama kakvo pyk e tova kazhe 10 prikazki i 4ao i mi se obadi sled sedmica primerno,napravo me vbesqva .V edna kompaniq sme vsi4ki,te dvamata ob6to vzeto ne se ponasqt mnogo.Onazi ve4er se pribirame az i pyrviq,vtoriq zad nas na 100 metra,naro4no go ignorirah,6toto pak taka kazhe ne6to i mlykne i me qdosa.Presre6tnaha ni dvama tipove i iskaha da mi vzemat telefona.Onzi deto be6e s mene pobqgna,a toq vtoriq napravi 100 sprint i gi opuha bez mnogo da misli.Na drugiq den pyrviq mi kaza,4e izbqgal,za6toto iskal onezi da nabiqt vtoriq,a ina4e 6tql da me za6titi.Vtoriq pyk izob6to ne mi se obadi,dnes go vizdham i vse edno ni6to ne e bilo,pak kaza 5 ne6ta typi i si zamina

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Според мен трудно можем да ти кажем кой да избереш - това си е лично твой избор, но все пак ...първият (тоя със звездите и многото приказки) нещо на мен не ми допада като държание. Повярвай не е нужно да говориш нон-стоп, за да бъдеш готин човек или добър приятел, така че може би втория, но пък ако ти имаш нужда от някой по-приказлив, т.е. комбинация от двамата, просто го потърси. Момчета по света има колкото искаш, някъде някой те чака и той ще е идеалният.
    Айде успех
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Hahaha toq purviq e ebati bokluka.V takava situaciq da izbqga??? Pulen jen4o.Nali znae6,4e tezi koito govorqt po mnogo po4ti vinagi ne kazvat ni6to.Vtoriq moje bi e po pritesnitelen i nemoje da se otpusne pred drugite.A moje i da ima seriozni namereniq kum teb i prosto da iz4akva.Pokani go da izleznete samo 2mata i go podhvani na nqkoq negova lubima tema,da vidi6 kak 6te se otpusne... \/

Re: KOI???

Цитирай Първоначално написано от problem4e
    Presre6tnaha ni dvama tipove i iskaha da mi vzemat telefona.Onzi deto be6e s mene pobqgna,a toq vtoriq napravi 100 sprint i gi opuha bez mnogo da misli.
    Първоначално бих те съветвала да се пробваш с първият,защото явно държи повече на теб,но след като прочетах т'ва... Що не се пробваш с вторият?Пречупи леда в него а колкото до тъпите му думи...нали знаеш че когато човек е влюбен оглупява
    When you dream anything can happen.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    На мен лично вторият по ми допада!Първият,както каза Глезлата,е пълен боклук! Не с иструва с такъв да бъдеш,колкото и глупости да ти плямпа и квито и звезди да ти сваля,а пък и като описа държанието му,смятай,че тоя е неква лепка където мн трудно ще се отървеш от него.
    Втория както казваш е супер на външен вид,а и постъпките му са достойни за уважение.Какво повече искаш?Ако беше мухльо,нямаше да скочи,а щеше да ти се оправдае с това,че си се прибирала с другия,а не с него.Но не,той те зачита! Дори както казваш,те харесва.
    Доколкото малкото му приказки-накарай го да се отпусне,като излезете само двамата и всичко ще е ок.Знаеш ли,понякога очевидно най-хубавите и недостъпни момчета се оказват най-големите срамежливци Това е сладко понякога

според мен ти трябва сама да си избереш така ще е наи добре

Голям фен
    Град
    sofia
    izberi tozi s koito se chustvash po dobre i s koito mislish che ste se poluchi neshto seriozno
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    На мен лично вторият по ми допада!Първият,както каза Глезлата,е пълен боклук! Не с иструва с такъв да бъдеш,колкото и глупости да ти плямпа и квито и звезди да ти сваля,а пък и като описа държанието му,смятай,че тоя е неква лепка където мн трудно ще се отървеш от него.
    Втория както казваш е супер на външен вид,а и постъпките му са достойни за уважение.Какво повече искаш?Ако беше мухльо,нямаше да скочи,а щеше да ти се оправдае с това,че си се прибирала с другия,а не с него.Но не,той те зачита! Дори както казваш,те харесва.
    Доколкото малкото му приказки-накарай го да се отпусне,като излезете само двамата и всичко ще е ок.Знаеш ли,понякога очевидно най-хубавите и недостъпни момчета се оказват най-големите срамежливци Това е сладко понякога
    напЪлно сЪгласна

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    напЪлно сЪгласна
    присЪединявам се :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си