.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

май провалих всичко

Значи ходя с едно момче почти от три месеца . В началото всичко си беше ОК. Само че напоследък му отказвам да ходя с него почти навсякъде тъи като имам изпит след две седмици и трябва да уча за него, а и баща ми не ме пуска до много късно вечерта. Така че почти не можем да се виждаме. И мисля че това се превърна в голям проблем защото напоследък почти не си говорим не излизаме сами, а винаги има някой с нас. А мисля че имам силни чувства кам него и не искам да го загубя. и въпроса ми е какво да направя за да променя нещата?
    10x предварително за отговорите
    Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}

Голям фен
    Ami prosto otdeli chas i polovina ot vremeto si ,obadi mu se i mu kaji che iskash da si pogovorite za neshto i za tova da izlezete sami ..i mu kaji kak se chustvash ..sigurna sam che shte te razbere zashtoto v sluchaq ti nqmash vina
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Винаги трябва да отделяме време за хората,които обичаме,защото ако не го направим,рискуваме да ги загубим и после да не си ги върнем никога.Тогава ще съжаляваме,но всичко ще е свършило. Имаш да учиш,но мисля,че можеш да си позволиш да отделиш време и за него,поне малко,да сте само двамата.

hackersdown
    Guest
    Отдели си време за излизане. И му обясни , че трябва да учиш за изпити и темподобни.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    кажи му това,което каза на нас
    ще те разбере,много ясно
    споко,ако те обичка,ще те остави да учиш за изпитите и посло ще прекарате едно незабравимо лято
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Ami prosto otdeli chas i polovina ot vremeto si ,obadi mu se i mu kaji che iskash da si pogovorite za neshto i za tova da izlezete sami ..i mu kaji kak se chustvash ..sigurna sam che shte te razbere zashtoto v sluchaq ti nqmash vina
    и аз така мисля просто говори с него съвсем спокойно, кажи му това, което си написала и му показвай, че държиш на него и наистина само ситуацията е виновна за това, че се виждате рядко, а не някаква промяна в чувствата ти към него
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Винаги трябва да отделяме време за хората,които обичаме,защото ако не го направим,рискуваме да ги загубим и после да не си ги върнем никога.Тогава ще съжаляваме,но всичко ще е свършило. Имаш да учиш,но мисля,че можеш да си позволиш да отделиш време и за него,поне малко,да сте само двамата.
    подкрепям

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    кажи му това,което каза на нас
    ще те разбере,много ясно
    споко,ако те обичка,ще те остави да учиш за изпитите и посло ще прекарате едно незабравимо лято
    Мдам тъй е \/ И все пак отделяй поне малко време за него. И малко да е нека е пълноценно Поговорете си и спокойно всичко ще се уреди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си