- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ne moga da opredelq
moje li bez priqtelqt mi da e pronikval v men i a samo da sme se tarkali edin v drug i toi da ne e svar6il da sum zabremenqla ot te4nostta koqto sluji za smaska na pronikvaneto deto se izliva ot penisa predi eqkulaciqta???Ne znam dali sum bila v ovolaciq be6e edna sedmica sled kaot mi svar6i???plssss helppppppp
Щом само сте се търкали... няма страшно, но ако е свършил в тебб... ,а и овулацията е на 14-тия ден след като ти свърши.Мисля че няма от какво да се притесняваш![]()
suglasna sum s predi6nata/q
Овулацията е 14 дни преди началото на следващата менструация...
Иначе - НЕ! не си бременна!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
i az mislq,4e ne si!!! ako tolkova pyk se pritesnqvash si napravi test!
Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....
нищо ти няма не си бременна![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
to ako taka lesno se praiha bebeta.... 6tiahme da sme kato kitaicite...
и аз така мисля :P
dano da ste pravi!!! Nz 6toto v smisal toi ne e svar6val ma taq te4nostta za smazkata mn me pritesnqva ima li spermatozoidi tam???vazmojno li e taka da ne e vlizal v men a puk ot taq te4nostta da sum bremenna???
i drugo ima imam nekvo te4enie kafenikavo takova!!!nz ot kvo e obiknovenno se poqvqva predi cikala mi a toi mi doide posledno na 3.05 ne moje sega da mi idva pak nali?poprincip mie neredven de ma nz?help
toest svar6i mi na 3.05
ква смазка?!?естествено че има сперматозоиди.овулацията настъпва около 14 ден и продължава 2-3 дена.а има един метод най-късия цикъл минус 11 и най-дългия цикъл минус 17 и между тези дни на цикъла е овулацията или нещо такова беше
За течението - може да си настинала и от там, или пък промяна в климата, може да има много причини.
За течността - съдържа сперматозоиди. Ама едва ли си бременна успокой се...Ако толкова се тревожиш една седмица след акта можеш да си направиш тест да се успокоиш( поне така мисля, че беше)
Но не си бременна, успокой се![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
saglasnaПървоначално написано от ycMuBkaTa
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
ohh macka q se uspokoi v taq te4nost ima spermatozidi no ne sa ka4estveni toest ot tazi te4nost ne se zabremenava kazvam ti ot li4en opit i lekari sa go kazvali taka4e spoko ni6to ti nqma ne se korkai
ot taq te4nost moje6 da zabremenee6 samo ako popadne vav vlagali6teto i pak veroqtnosta e malko no MOJE6Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
mili4ka vzemi da pro4ete6 nekoq knijka ppove4e i ako be6e taka do sega da sum na rodila 100000000 decaПървоначално написано от fasta4eto
mila az kolkoto knijki sam iz4ela ti tolkova na kup ne si vijdala ako moje6 da 4ete6 po gore kazah 4e 6ansa e minimalen no vse pak go ima na kitaiski li ti govorqПървоначално написано от LiLeNcEtOoO
na praktika e napalno vazmojno a i mnogo zavisi kakvi sa spermatozoidite na maja i kakto po gore kazah tova moje da ztane ako tazi te4nost e proniknala vav vlagali6teto a ne po kraka i!!!
Първоначално написано от fasta4eto
tva kvo be6e
e da dano da e taka ma tova mnenieto po nagore deto nqkvo momi4e e zabramenqlo me pritesnqva!!!a da setih se i o6te ne6to!to cikala mi e neredoven a i nie go pravihme tva edna sedm sled kato mi svar6i i az nz koga mi e ovolaciqta ma edva li e tolko rano sled cikala mi!!!