- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща, неделя - 14.30 ?
Що така, бе мила? Ако си толкова на вита не е проблем да дойда и у вас.Първоначално написано от FikyScHetOo
Щото съм ми лепнаха на вратата лепенка с надпис "карантина" и съседите като ме видят да излизам от нас почват да надуват алармитеПървоначално написано от educated fool
ми болна съм бе душа, под карантина съм
Утре правим ли нещо за 14:30 пред пилоните или да делкам темата, че тука нещо сърдити има, че била със статус Важна?![]()
![]()
Хахо_хихи - бях с един пич и до 15.15 седяхме на пилоните.. .
Казвайте за утре - поне 3-ма - 4-ма трябва да се съберем.
И сама да дойдеш, няма да те изпапкаме, не се безпокой![]()
we moe da sum blizo, 6e drusna edin tel ako ne6o![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
hxah mn mi e dale4 ytre ne mogada doida![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Може и да мина, но не е сигурно.![]()
\
/
Може и да мина, но не е сигурно.![]()
\
/
Мачокеми късмет.Днес 14:30 ще съм там сега правя една преинсталация на уиндоуса.След това ще ти пратя номера ми та този път единия да има номера на другия.До после ...
![]()
Еми добре, ама по-добре ми опиши с к'ва блузка, панталонки и обувки си или некви такива 'отличителни белези'Първоначално написано от xaxo_xixi
, GSM-а си едно на ръка ми го прати на ЛС.
И останалите да не се спотайват, ей..![]()
Ако минете през НДК посетете "Милкаленд". Има безплатна клюпачка - шоколади, взимайте си колкото искате шоколади, само гледайте да не се биете и крадете от декора, че нас ни изгониха от там...![]()
Вий хубаво ще сте там, 'ма как ще се познаем.. щото вчера и с хахо_хихи сме били, 'ма не сме се позналиПървоначално написано от priti_kiti
![]()
По туй ще познаете, елате ми повечеПървоначално написано от моя милост
![]()
![]()
Пп.. някой от вас двамата може да ми остави номера на мобилното си телефонче за всеки случай на ЛС![]()
аре аз ти оставих моя на ЛСПървоначално написано от machoka
иначе как ще ни познаеш.. като видиш едно минионче и до него едно огромно момче с най-верочтно черно кожено якетфа сме ние.. ама ти звънкай ако не ни видиш..