.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Calorex

Guest

Calorex

polzvali li ste calorex i naistina li pomaga to4no za korema

Re: calorex

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    майка ми ползваше калорекс и за 2 седмици слвали 8 кг.

Повече от фен
    Град
    ruse
    i az se 4udeh dali pomaga samo za korema ili prosto da otslabva6 az ne sam debelq, no zimata i az estestveno ka4ih 3-4 kg i sq se 4udq kak da gi svalqm

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    da no dali tova e polezno....osobeno za nas?!
    emi mn hubavo pravete diqti trovete se s hap4eta posle se oplakvate 6to nqmam buist?!!
    ako si pylen prosto pravi6 koremni,licevi bqga6 malko pove4e i vsi4ko e OK vsi4ko ti se stqga i nqq6 problemi prosto se iska malko pove4e trud!
    tae - bo sy6to e mn dobro za otslbvane vmesto "calorex" i tn
    jelaq vi uspeh momi4eta ii po vnimatelno s teq hap4eta 4e.....
    )
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Ей, само да ви кажа...щото някои от вас за ебаси мързелите...тия хапчета овреждат сърцето, чрния дроб, бъбреците...тъпи ли сте или к'во...
    Спортувайте, подлагайте се на някакви диети...съсипвате се заради мързела си...

Фен
    Град
    Sliven
    аз зимата си бях взела тоя калорекс и даже може да се каже че надебелях.....за тва не го ползвай ама то ан всеки човек различно де...

п.п разрови се малко и виж на тая тема.писна ми само едни и същи теми и да се задавт въпроси на които са дадени вече отговори

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    Ами аз не препоръчвам пиенето ан такива гадфости, но все пак ако ще пиеш...има едно кафе, та то наистина помага Вита Голд май беше..не съм сигурна де

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    аз зимата си бях взела тоя калорекс и даже може да се каже че надебелях.....за тва не го ползвай ама то ан всеки човек различно де...

п.п разрови се малко и виж на тая тема.писна ми само едни и същи теми и да се задавт въпроси на които са дадени вече отговори
    Виж ако ще и Лайнорекс да си купиш ако нямаш диета няма да сваляш. Може и да тичаш и гъза да си преобръщаш, пак без диета не става. Тя е основата, оттам спорт и добавки за по-бърз и по-добър резултат.

Повече от фен
    I kolko struva calorex????Niakoi znae li??

Цитирай Първоначално написано от SlaDka_BliZalka
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    da no dali tova e polezno....osobeno za nas?!
    emi mn hubavo pravete diqti trovete se s hap4eta posle se oplakvate 6to nqmam buist?!!
    ako si pylen prosto pravi6 koremni,licevi bqga6 malko pove4e i vsi4ko e OK vsi4ko ti se stqga i nqq6 problemi prosto se iska malko pove4e trud!
    tae - bo sy6to e mn dobro za otslbvane vmesto "calorex" i tn
    jelaq vi uspeh momi4eta ii po vnimatelno s teq hap4eta 4e.....
    )
    mi tiq uj bili na bilkova osnova i ne vredqt

Guest

mi tiq uj bili na bilkova osnova i ne vredqt[/quote]

Da Be Da Be te vsi4kite sa na bilkova....
    ave vie si re6evate jivota mn hubavo vi kazaha
    BEZ SPORT ni6to nqqq stane
    az nqq komentiram pove4e

А от къде мога да си купя това кафе за отслабване - вита голд? в аптеките ли се продава? и някой знае ли дали въобще е полезно...

Guest
    eee ne izmenqite temata de govorim za calorex ne za vitagold

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от Dafi`
    А от къде мога да си купя това кафе за отслабване - вита голд? в аптеките ли се продава? и някой знае ли дали въобще е полезно...
    Продават го в аптеките. Но е много скъпо - за 3-4 дена ти излиза към 10 лева, просто не си струва.
    За ефект - на една приятелка майка и го пие, ама не се забелязва кой знае какъв ефект и май осъзна, че си дава парите на вятъра и се отказа. А за 10 лева колко плодове и сокове ще изконсумираш и ако караш на това ще отслабнеш 100 пъти повече.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    абе вие кво искате да пиете хапчета и цял ден да се тъпчета с фафлички и чипс и от едната кълка на другата кълка...

Guest

Калорекс има и за корем и за телия ...аз лично съм го пробвала но не по три таблетки на ден а по 2 и естественно ограничих яденето т.е не много калорично .... също така разходки,тичане на стадиона колкото можеш и фитнес ...... но ако нямаш въможност за спортуване ограничи се с яденето три пълнозърнести питки на ден там със салата,риба и т.н успех ..... но най много месец ...два го ползвай ....

ahyj
    Guest
    dobre de aide kajete mu cenata na tva neshtoooooooo ?!? i da vi kaja az sega probvam s anticeulitnia krem na deva i umprajnenia i ima efekt \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lord Vader
    Ей, само да ви кажа...щото някои от вас за ебаси мързелите...тия хапчета овреждат сърцето, чрния дроб, бъбреците...тъпи ли сте или к'во...
    Спортувайте, подлагайте се на някакви диети...съсипвате се заради мързела си...
    ne si bil nedebel i neznaiesh kakvo e tova .. debelite hora pribqgvat kam vsi4ko s nadejda i duh ... i kogato se 4uvstvat sigurni v sebe si vinagi shte se nameri nqkoi koito da im smaje samo4uvstvieto i da mu kaji edva li ne 4e ne e 4ovek i ne stava za ni6to .. taka kato ne si kompetenten po nqkoq tema po dobre ne pishi da se izlagash

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от ahyj
    dobre de aide kajete mu cenata na tva neshtoooooooo ?!? i da vi kaja az sega probvam s anticeulitnia krem na deva i umprajnenia i ima efekt \/
    kam 12 ili 14lv .. neshto takova e ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

a sashto iskah da napisha che s kaloreks edin poznat na bashta mi e svalil 20kg za 1 mesec no zaedno s dieta i ogranicheniq no spored men e mnogo vredno no shte se zainteresuvam dali e zadarjal tezi kilogrami ili gi e varna...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Az pih "Colorex" ,no ne mi pomogna Sega sum se naso4ila kum "ksenikal" kazvat 4e imalo efect
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Повече от фен
    Не си тровете организма с тия боклуци .. няма смисъл ..

Диета+Кардио ..

bb-team.org ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    a sashto iskah da napisha che s kaloreks edin poznat na bashta mi e svalil 20kg za 1 mesec no zaedno s dieta i ogranicheniq no spored men e mnogo vredno no shte se zainteresuvam dali e zadarjal tezi kilogrami ili gi e varna...
    wow- 20 kg za mesec ne 4e neshto ama tva mi se stryva adski vredno za organizma ami neshto kato strani4ni efekti>>>nemoje da nqma

Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    wow- 20 kg za mesec ne 4e neshto ama tva mi se stryva adski vredno za organizma ami neshto kato strani4ni efekti>>>nemoje da nqma
    da i az mislq 4e e napravo vredno 6te se zainteresuvam ot tova i 6te pi6a

traseto
    Guest

za calorex

pija calorex ve4e treti mesec,ograni4ih hraneneto i otslabnah samo 2 kg.trjabva da se jadat mnogo plodove i zelen4uci i da se sportuva umereno.vsi4ko drugo kato lekarstva e palna izmama.L carnitina deistva ,no samo s trenirovka.tova sam probvala i rezultata be uspeshen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си