.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: стрий...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

стрий...

Малко ме е срам да пиша за това но...по скоро ме притеснява факта,че стрий излизат на жени,които са раждали а аз съм тийн Казаха ми че докато са червеникави или лилави можело да се махнат,но как?Обаче без операций,а някви кремове или нещо такова?Не са много,но ме дразни Плс помагайте ;(

Re: стрий...

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    ...по скоро ме притеснява факта,че стрий излизат на жени,които са раждали а аз съм тийн
    ХАХАХА кой те излъга,че стриите излизат само на жени,които са раждали бе

А по темата:Има 10000 такива теми във форума!!! Потърси малко!!! Не чакай всико на готово!!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Ами то не беше само това.По точните думи бяха ,че излизат при по възрастни жени и такива,които са раждали.А и една приятелка ми каза че познава някакво момиче на 18 дето има и не е успяла да ги махне,но..гадно е.А и едва ли има много такива тийнове?Исках просто да разбера мога ли да ги махна преди да е станало късно?

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Аз не съм много наясно какво представляват стриите. За целулита знам, но за твоя проблем... Мисля, че има кремове, които помагат. Не само Ейвън, Орифлейм и всякакви такива, отиди в аптека и ще ти препоръчат нещо ефикасно. Трябва и да подобриш хранителните си навици, а спорта сигурно също помага. Успех!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    a pri strii se xodi pri kojen lekar nali?
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

/closed
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си