moite strii predstavlqvat edni 4ervenikavi rezki, no sam vijdala strii, koito ne sa 4erveni, a po-telesen cvqt i moite li 6te stanat takiva s vremeto
Вероятно. Ако са големички доста по-бавно избеляват.
kolko po-bavno?
Поне 2-3 месеца ще отнеме. Зависи и от типа кожа, от храненето ти, от външни фактори-слънце...
Понеже и аз имам стрии :-( Ще си позволя да попитам в тази тема - има ли начин да се премахнат и какъв е той ?
az gi imam ot polovin godina i o6te sa si 4erveni
I az imam 4erveni po garba , se edno nqkoi me e udrql s ne6to![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар/широчина/.
Macki mislq che tova za koeto govorite:cherveni "strii" po gyrba) ne sa tochno strii.Striite obiknoveno se obrazuvat mi prekomerno raztqgane na kojata,a na gyrba nqma kak da se rztegne tolkoz mnogo.Ima razlichno kremove i losioni na Avon i Oriflame i na drugi firmi.Uspeh!!!
A imam strii na klianoto i moje bi e za6tot mnogo burzo rastiaha {ama mnoo burzo} i o6te sa si 4erveni spored men niama i da stanat beli.Първоначално написано от Анонимко
moite bqha 4erveni,sega stanaha malko po-beli4ki ot kojata mi.To4no kato me pogledne6 v profil nai-gore na bedrata mi 6te vidite edni gadni rezki,koito mejdu drugoto sa se podredili![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
i pri men e takaПървоначално написано от macy_day_parade
i na kolqnoto imam,mrazq giii
Я стига с тея болкуци Avon i Oriflame ако искате нещо наистина качествено и говорим за бяла козметика използвайте нещо друго,но не и това!!!Първоначално написано от dan dan dan
tova po gurba go ima i edin moi fr no ne sa strii .Zna4i toi be6e nisuk i slabi4uk i za edna zima izrastna mogo na viso4ina i naedrq i po gurba mu se obrazuvaha 4erveni lenti pod formata na ribena kost.Tva se polu4ava pri burzo izrastvane.
Съгласна съм с това.Принципно мисля,че стриите не се махат или поне е мн трудно,но ако искате да се заличат продукти на Виши и Roc saдоста ефективни.Майка ми използваше и не ги премахнаха изцяло,но доста се заличиха.Освен червилцата,грима,лака и декоративната козметика,другите неща на Avon i Oriflame не струват.Първоначално написано от Анонимко
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
naprotiv na gurba se obrazuvat mnogo zaradi rasteja.no predimno pri mom4eta i to slabi i visoki vijdala sum adski mnogoПървоначално написано от dan dan dan
Treleno me,treleno me
amii kolkoto po skoro zapo4ne6 da polzva6 ne6to za premaxvaneto tolkova po dobre razbira se ne mogat da se zali4at na palno no pone da ne se vijdat tolkovaai uspex
не про4етох цялата тема извинявам се за което,но искам да кажа,на вси4ки,4е стриите не се махат а се влошават с времето,не вярвайте,4е ако не ги третирате с някакъв продукт,ще избледнеят,ще станат по-лоши,ако найстина са стрии. Препоръ4вам маслото на икаров за стрий,за дамите които имат време, а за тези които нямат крема на дева за стрии....
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Да и аз имам-ама моите май са от 7-8 месеца и още са лилави-вие ако се вгледата ще видите, че не са червени а лилавиПървоначално написано от Анонимко
те са едни такива червеноо лилави-и аз не мога точно да ги опиша
![]()
Аз съм от тези които нямат време, но крема на дева за стрий не ми помогна!!!!!!!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
И то хич не ми помогна-почти целия съм го изхабила-има малко което си го оставих за тва лято
![]()
Момичета решението за стриите е GalenicНе всеки може да си го позволи предполагам ( 40 лв е някъде ), но определено помага и от него избледняват. С продукти по 5-6 лв такива неща не се премахват.
![]()
еми не знам мила,може би и тука идва въпросът за типа кожа и т.н,защото на мен ми помогна. Но на мен и друго ми помогна,каланетиката! оТ Там кожата ми се опъна много добре и си4ко се зали4и,оба4е ползвах и девата,и може би комбинацията помогна. Ако се интересуваш от друг добър продукт мога да ти помогна,оба4е ми трябва време да разгледам продуктите за стрий и да ти кажа кое би подействало добре...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ами и аз използвах на дева за стрии, но имаше някакъв минимален ефект. Почти незабележим. Може би ако се използва наистина усилено може и да помогне, но наистина зависи ужасно много от самите стрии ( в смисъл от какво са резултат -хормони, надебеляване, раждане т.н. ). А и без спорт просто забравете да ги махнете напълно.![]()
ако спре растежа за 2 месеца мое да се махнаи но ина4е нем![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
da i tvoite shte stanat takiva.. az imam na kolqnoto po krakata dupeto palaskite i krasta ..cqlata sam v takia i sa dosti golemi4ki kofti a oba4e moite ne sa 4erveni a svetli po svetli ot kojata mi sa .. ne moga da gi mahna i da iskam ;] ama ve4e ne mi puka.. hxaha
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..