.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

kolko vreme trqbva za da go zabravish???

Vlubena sum v edno mom4e i mina mnogo vreme...kolko oshte shte mi trqbva za da go zabravq?Molq vi pomognete mi!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Колкото си го направиш...ако наистина го обичаш...Или ти е първата любов нещо от сорта...никога няма да го забравиш но ще заровиш чувствата си...

Голям фен
    Град
    sofia
    da zabravish nqkoi koito mnogo si obichal ne e lesno no vremeto lekuva
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    da zabravish nqkoi koito mnogo si obichal ne e lesno no vremeto lekuva
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Когато някой си е намерил място ей там в сърчицето ти,никак не е лесно да се изтръгне от там.Времето лекува-така е,но не можеш да разчиташ единствено на него.Трябва да правиш опити да го забравиш,да общуваш с други хора,да излизаш с приятели по дискотеки,заведения или пък просто на разходка,да споделяш с някого,да си намериш хоби или занимание,което да ти отвлича поне малко вниманието,да изхвърлиш всякви вещи като снимки,смс-и и т.н.,които могат да ти напомнят за него.Като прибавим и времето,което ще ти е нужно,ще го забравиш

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Inache ima sumati tAKia temi u foruma..zashto e nujnu da pishete edno i sashto..mi prochetete kfo sa pisali tia nadolu...ele kak se draznq taka :P{}

zavisi kolko silna e bila obi4ta ti mila izlizai s drygi i ne misli za nego yspex!
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Никой не може да ти каже. И ти сама не можеш да си отговориш. Ще ти трябва точно толкова време, колкото мине докато срещнеш някой друг и се влюбиш в него.
    При мен този период продължава вече...година и половина...

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Никой не може да ти каже. И ти сама не можеш да си отговориш. Ще ти трябва точно толкова време, колкото мине докато срещнеш някой друг и се влюбиш в него.
    При мен този период продължава вече...година и половина...
    така е...

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Фен
    Град
    Vkyshti
    Spored men 4ovek koito naistina ti e v syrtzeto trudno shte go izkarash ottam.Pri men minavat po4ti 12 mesetza otkakto obi4am edno mom4e i go obi4am vse pove4e i pove4e makar 4e e samo edna me4ta...tai 4e edva li 6te uspeesh.shtom go obi4a6 toi vinagi shte zaema mqsto v syrtzeto ti makar i malko mqsto vse pak shte go zaema!!!I spored men nqma da izlezne ottam Moje sled vreme da ne si vlubena v nego no nqma da se iznese 100%
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    none mili4ka ne se ot4aivai nali znae6 "s tebe i bez tebe jivotut prodaljava" ili .."bez teb bez teb bavno jivotut te4e no te4e" ...ne zabravqi 4e vremeto likuva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си