.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    aaaaaaa
    Guest

Мoderated:От една седмица ме боли ужасно главата.

hora kajete kvo mi staaa ot 1 sedmica me boli glavata 4eloto po to4no ko da praa na den piq po 2-3 hap4etaa kade da hodq ko da praqq

Moderated by Tiffany
    по точка 7 и 1 от правилника.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    moje da ima6 sinuzit ili problemi s o4ite.. otidi na lekar,kaji si simptomite i te 6te ti dadat ne6to,moje i izsledvaniq da iskat no kolkoto po rano tolkvoa po dobre 6toto ima i seriozni bolesti..

Ми...ебаси бе....беги на доктор...темата не е за тук...
    Ама задължително отивай на доктор...не е минингит, защото ако беше, сега нямаше да си между нас...може да е от преспиване, от препиване, от много ТВ и РС ...ама отиди и недей да се тровиш с тия хапове...

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    moq frend ei taka 1 mesec go bolq glavata i kato mu kazaha meningit... ama posle se okaza sinuzit... biagai na lekarrrrrrrr

Задължително на лекар!
    И мен от време на време ме боли главата и една приятелка ми каза, че е от магнитните бури, но не ми се случва всеки ден...

Може да имаш ниско кръвно. Мене така ме боли главата от кръвното в областта на челото. Амада иди при лекар най-добре. Може да е нещо обикновено, но ако е по-сериозно ще вземеш мерки навреме.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    мда, може да е всичко: от банална мигрена, през очен проблем, до по-сериозни неща. това не се диагностицира през нета.

ОПЛ,талонче->стандартни кръвни изсл + очен +УНГ + невролог.
    мн бързо ще стане ясно какво е и ще ти помогнат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си