- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- moje li dori i s kondom?
Moje li dori i s kondom, da se zarazq s nqkakva veneri4eska bolest ili SPIN...Razbira se ako toi ne se kusa?
Мисля, че си объркал раздела..
ама аре по темата...
Сигурно може....
(компетентен отговор ти дадох)
мисла,че ако е здрав не може..[/code]
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
ESTESTVENO,4E NE MOJE OSVEN AKO NE SE SKUSA!TO TIQ KONDOMI NE SA SAMO ZA PREDPAZVANE OT BREMENNOST MI I ZA PREDPAZVANE OT TAKIVA NE6TA!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ако е здрав вазможноста е минимална![]()
i az sam na tva mnenieПървоначално написано от little_pink
..
естествено,че не може...
или най-много някакси да хванеш гъбички,но е много трудно...даже не знам дали е възможно...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не може...ако праиш секс де, иначе има доста други начини.![]()
![]()
i az sam na sa6toto mnenie...Първоначално написано от miloto_girl-4e
Love you Kris !!!
ne moje,osven,ako ne e susan
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
вероятността за заразяване с полово предавани болеси РЯЗКО НАМАЛЯВА при употребата на кондом, без напълно да я изключва.
в процеса на предварителната или последваща игра, контакта с телесните секрети: слюнка, сперма, кръв, слуз, влагалищни секрети и т.н може да доведе до предаване на инфекциозен агент и последваща зараза.
риска клони към нула само при постоянен партьор в моногамна връзка + кондом, което във фазата на съзряване и експериментиране е малко трудно осъществимо
все пак, употребата на презерватив снижава риска в значителна степен, така че - само с него![]()
Ами може,някои болести са разпространени и по тестисите...там за гъбичките май,разни такива...има пак някав малък процент риск,който обаче не е за пренебрегване